Милиардерско шоу: Гавра за едната рубла отгоре (16+)

Богаташче снима "жертвите" си голи и пиещи урина
Обновена: 15 май 2015 16:44 | 15 май 2015 12:15, Александър Попов
255
Милиардерско шоу: Гавра за едната рубла отгоре (16+)
Снимка: YouTube

16-годишен руски тийнейджър се радва на солиден интерес към своите видео дневници. Той залага на унижението на негови сънародници срещу някакво заплащане. Някои от тях са готови да изпият урина за няколко хиляди рубли, девойка пък се разсъблича без свян на публично място.

При едно от предложенията му за коктейл "Урина" обаче получава юмрук в лицето, а след това се спасява с бягство.

Младежът е внук на милиардера Игор Неклюдов, забогатял в Далечния Изток. Майката на Григорий Мамурин пък има мрежа от фитнес-центрове в Хабаровск, пише "24 часа".

Той твърди, че се забавлява с видеата, които снима и не разбрира защо повечето коментари са негативни.

Предупреждаваме, че видеото не е подходящо за лица под 16 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
5
 
7
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
миналото лято по испанските курорти беше на мода (освен скачането от балконите) ,момичетата да се напиват без пари благодарение на свирчоците дето въртят на случайно избрани в дискотеките ...
91
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е тая мацка готина слабичка, направо и е идвало отвътре да се съблече и покаже, и изведнъж и предлагат и пари за това - направи си го с кеф момичето :) А куп други отказаха...явно не е само до парите ами и до самочувствието, увереността и себепознаването! Е, за този с коктейла вече е доста спорно защо го е направил...
90
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До NIKOIПървата в европейския съюз гей-сватба на сегашния министър-председател се състоя в петък в Люксембург. Ръководителят на правителството на херцогство, 42-годишният Ксавие Беттель легализовал отношения с партньора си белгийски архитект, 36-годишният Готие Дестенэ, с които те са в граждански брак с 2010 година.
89
11
 
3
 
! Отговори
NIKOI преди 8 години
ROSIA E BOLNA OT RANITE KOITO I NANESE XITLERIZMA.NO SHTE SI OTIDAT DEDOVCITE I DECATA SHTE PROGLEDNAT ZAEDNO SAS NASHITE DECA
88
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първата в европейския съюз гей-сватба на сегашния министър-председател се състоя в петък в Люксембург. Ръководителят на правителството на херцогство, 42-годишният Ксавие Беттель легализовал отношения с партньора си белгийски архитект, 36-годишният Готие Дестенэ, с които те са в граждански брак с 2010 година.
87
23
 
21
 
! Отговори
българин преди 8 години
Русия просто е един ке *** в който ако заключиш руснаците ще намерят какво да ядат. Но иска още народи да заключи и останалите да лъскат тази санитарна постройка до златно-блестящо
86
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
потърсете това в тубата - няма да съжалявате1. Наркоман Павлик - Валера настало твое время (серия 2)2. Угар! Очки надо?
85
3
 
7
 
! Отговори
дубриютроу преди 8 години
В другото видео (Gregory Goldsheid - Preview ) почва с "Шалом ребята". Много глупаво момче. Между другото според Талмуда, "който унижи някого публично, трябва да се смята, че го е убил".
84
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха ха ха всичко е нагласено. Както имаше преди няколко седмици статията това е просто един вид бизнес. Хлапето прави провокативни клипове, това което днешната младеж и нагоре иска да види. След тва ги пуска в нета youtube събира едни хиляди преглеждания, и всяко едно преглеждане му носи печалба. Това е бизнес за милиони, и вече има хора станали милионери от това, да правят различни по тема клипове да ги качват в глобалната мрежа и да събират рейтинг . Всеки с оригинална идея може да е като тях.
83
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе стига сте ми давали за пример Америка или Русия. Ние живеем в Европа, на Балканите, в България. И ако сами не вземем в ръце съдбата си,никой няма да ни помогне. Това, че комшията на 8 етаж пребива жена си или комшията на 2 етаж краде здраво, трябва ли да оправдава нашите действия в семейството?
82
7
 
4
 
! Отговори
жеко преди 8 години
това е шоу копиращо онези американски *** джак ас, също имаше още едно bumfights беше много скандално и нашумяло в щатите, момчетата които го снимаха станаха милионери
81
6
 
13
 
! Отговори
прекрасна статия преди 8 години
Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от внуците на руските милиардери. И особено от снимките на руски девойки, пиещи руска урина. Благодарение на вас станах горещ техен привърженик и направо се влюбих в тях. И на мен ми се прииска и аз да съм внук на български милиардер и да правя снимки на български девойки, пиещи българска урина. Желая по-често да пишете за симпатичните внуци на руски милиардери и симпатичните руски девойки, пиещи симпатичната руска урина. Ще доставите огромно удоволствие на цялата аудитория!
80
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това "шоу" е абсолютно менте, гледайте американското "Bum Fights", ако искате нещо наистина брутално и реално в същия жанр.
79
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали е син на милиардер, син на ген.директор или син на кмет,никой няма да го пипне. Така е в развития социализъм,на който вие му викате демокрация. Много руски милиардери живеят в Англия, защо там не могат да си позволят такива неща?
78
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
русише швайне лайведните обичат да унижават другите обичат да бъдат унижавани
77
4
 
2
 
! Отговори
KENEF преди 8 години
SAS PARI VARINA STAVA DJAVOL.RAKETATA SATANA PO PYTKINOVATA GLAVA
76
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
игрите на глада на живо
75
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и да съм беден,, урина няма да пия. Ще крада, ще убивам, но на такива *** няма да слугувам
74
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рубладжиите и днес са бесни за това че се показа поредната изрудщина от любимата им Сукаленд на диктатора Пуркин
73
2
 
22
 
! Отговори
Мк преди 8 години
Ако аз бях баща на този *** щях да ми взема парите да го видя как ще го раздава такъв баровец. Парите и хората трябва да се уважават, защото никога не знаеш какво ще ти донесе живота. Лесно му е на него да го раздава моралист като има милиони в джоба. Сигурно татко му е *** не малко за.дници докато стане милиардер.