Милиардерско шоу: Гавра за едната рубла отгоре (16+)

Богаташче снима "жертвите" си голи и пиещи урина
Обновена: 15 май 2015 16:44 | 15 май 2015 12:15, Александър Попов
255
Милиардерско шоу: Гавра за едната рубла отгоре (16+)
Снимка: YouTube

16-годишен руски тийнейджър се радва на солиден интерес към своите видео дневници. Той залага на унижението на негови сънародници срещу някакво заплащане. Някои от тях са готови да изпият урина за няколко хиляди рубли, девойка пък се разсъблича без свян на публично място.

При едно от предложенията му за коктейл "Урина" обаче получава юмрук в лицето, а след това се спасява с бягство.

Младежът е внук на милиардера Игор Неклюдов, забогатял в Далечния Изток. Майката на Григорий Мамурин пък има мрежа от фитнес-центрове в Хабаровск, пише "24 часа".

Той твърди, че се забавлява с видеата, които снима и не разбрира защо повечето коментари са негативни.

Предупреждаваме, че видеото не е подходящо за лица под 16 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не забравяйте че 5000 рубли е минималната в ***, това са две минимални заплати!
71
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Той твърди, че се забавлява с видеата, които снима и не разбрира защо повечето коментари са негативни."--------Естествено, че са негативни. Руснаците веднага разбират, че тн Гриша не е руснак, а представител на едно обрязано и привилегировано малцинство живеещо в Русия и нагло и безнаказано подиграващо се с основния етнос.
70
7
 
14
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯТвойтие глупости сме ги слушали...А това, че пишеш "ВСИЧКИ РУСНАЦИ СА ТАКИВА" ме убеждава за пореден път, че си доста елементарно парче...
69
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ***:На руснаците вече не им пука какво мисли света за тях. А ако искаш давидиш истински самозабравили се *** може да отидеш в САЩ или даречем техния най-голям приятел - САудитска Арабия.Ние пък ако гледаме кого запада ще хвали най-много --- в най-новатаистория това е Тиквата защото е най-податлив на манипулации -***, бивш гангстер и настоящ наркотрафикант - каквото му кажат от амерканското посолство ще го прави защото в противен случай го чака затвор.
68
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някви общаци пак са се юрнали с резонното "ама вижте в сащ какво правят! Пък!" :D Боли *** фара в сащ кво правят, вижте си вашата кочинкаСмешни и жалки сте, ваш другар ви показва колко стока ви е народа, дето уж е по-добър от другите и има по-добри ценности и.... пие.. абе.. видяхте :)
67
6
 
19
 
! Отговори
баламурници преди 8 години
След приключването на клипа има друг, където едно момче посочва защо според него цялата работа е постановка. Изгледайте го преди да дрънкате.
66
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои соросоидчета се исказват неподготвени (както винаги).Тия олигарси и самозабравили се милиардери са от ерата на Елцин,който бе непрестанно хвален от Запада. След като Путин дойде на власт, първата му работа бе да събере олигарситеи да ги предупреди, че те трябва да започнат да си плащат данъците и да инвестират в индустрията, а не само за яхти и имоти на запад.След като хванаха един такъв олигарх в далавери и го вкараха в затвора,Запада започна да *** на умряло.
65
7
 
14
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Готин социален експеримент, който показва недъзите на днешното общество. Не разбирам какво чак толкова лошо прави момчето - има пари, раздава. Но определено се дразня на някакви ***, които за пари са готови на какви ли не самоунижения.
64
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Струва ми се постановка, най-вероятно е платил на актьори, за да се прави на интересен.
63
4
 
11
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
Айде бе, 'се едно тука нЕма да е същото а? Парите и интересите движат света, няма оправия.Ама като няма новини, дай ще плюем по руснаците....Големи смешници сте!
62
8
 
18
 
! Отговори
A преди 8 години
Типичен богат руснак, който издевателства над бедните си сънародници! Дали ще е внук на олигарх, самият олигарх или някое ченге от КГБ няма особена разлика!
61
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прочетох доста *** коментари, че това било свързано с не знам какви евразийски ценности. Ако някой дойде да раздава хиляди левове в Бг, ще се наблюдава абсолютно същото, да не кажа и по-абсурдни сюжети.
60
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напомня ми на Бийбър, същото самозабравило се ***, което си въобразява, че му е позволено всичко.
59
13
 
10
 
! Отговори
1234 преди 8 години
До Бригадир с каскетТези *** в края на клипа си бяха класическа представителна извадка на руската раса ***.Никъде по света няма нещо подобно А руснаците си пият всякаква пикня и без пари
58
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На това лайнанце му скъсвам *** от секс! Не ми се струва с тези фамилии да е руснак. Има нещо чуждо изглежда...
57
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя с бръснатата глава и коженото яке много яко му фрасна един на това момченце. Макар че ако съм на негово място, нямаше да се спра само с юмрук, щях да продължа тупам малкия ***, докато го осакатя или пратя в безсъзнание.
56
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може би си тьрси непродажно гадже, Богати перковци ги има навсякьде,преди години някой си тьрсеше малко градче в което за няколко милиона хората трябвало да се сьблекат голи за 1 ден и да ходят по улиците/това го четох в някакьв клюкарски вестник, тьрсещият е западняк/
55
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Русия винаги са ставали много извратени неща.
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
навремето един изпи локва за 50 ст. Обаче нямаше с какво да се снима.
53
15
 
8
 
! Отговори
така е в Путлеристан преди 8 години
Особености на евразийските православни ценности, които се опитва да ни пробута другарят платен *** Сидерко Великолепний Путюлизний