Милиардерско шоу: Гавра за едната рубла отгоре (16+)

Богаташче снима "жертвите" си голи и пиещи урина
Обновена: 15 май 2015 16:44 | 15 май 2015 12:15, Александър Попов
255
Милиардерско шоу: Гавра за едната рубла отгоре (16+)
Снимка: YouTube

16-годишен руски тийнейджър се радва на солиден интерес към своите видео дневници. Той залага на унижението на негови сънародници срещу някакво заплащане. Някои от тях са готови да изпият урина за няколко хиляди рубли, девойка пък се разсъблича без свян на публично място.

При едно от предложенията му за коктейл "Урина" обаче получава юмрук в лицето, а след това се спасява с бягство.

Младежът е внук на милиардера Игор Неклюдов, забогатял в Далечния Изток. Майката на Григорий Мамурин пък има мрежа от фитнес-центрове в Хабаровск, пише "24 часа".

Той твърди, че се забавлява с видеата, които снима и не разбрира защо повечето коментари са негативни.

Предупреждаваме, че видеото не е подходящо за лица под 16 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
7
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
До 67 ...Тази младеж е продукт на демократизацията на Русия ... затова и се излага за няколко рубли.... как беше там демократичните западняшки ценности... консуматорско общество ... прав си, че тези дето го правят са ***!
31
4
 
5
 
! Отговори
! преди 8 години
До 64Пич,ако мислиш,че в Money talks ги подбират на случаен принцип си мн наивен..
30
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 63-ти с глупостта "Комунзма *** хората" ...***, това богаташко хлапе не е чувало за комунизъм, мисли малко като пишеш, ако имаш възможност да мислиш !!!
29
3
 
16
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
Такива *** като това мамино синче са продукт на демократизацията на Русия! Татковците и майките на тези *** забогатяха, чрез разграбването на всичко построено от обикновения руснак през последните 70г. по времето на пияницата Ельцин, у нас не е по-различно просто мащабите са други .... и да не се чудим, че толкова е популярен Сталин сега в Русия .... по негово време този ***, подиграващ се с хората отдавна да е в ГУЛаг или в трапа!
28
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДРАСКАЙТЕ В GOOGLE " MONEY TALKS " ( REALITY KINGS) И СЕ КЕФЕТЕ НА ЕВРОАТЛАНТИ4ЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ !!!!!
27
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комунизма *** хората
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mnogo dobar primer koi kolko mu e sebeuvajenieto, a picha na peikata dori go proqvi nagledno ;)
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Милиардерското синче, ако не беше милиардерско синче сигурно и то би пило урина, за пари. Залага на унижението на хората. Яко комплексар е тоя... Отвращава ме.... Го*ньо!
24
2
 
9
 
! Отговори
с преди 8 години
Наглото копелдаче само хаби въздуха като съществува. Дано има повече типове като онзи, дето го нагости с тупалка в *** лице. 0лигофренче.
23
14
 
5
 
! Отговори
ха-ха-ха-ха :))) преди 8 години
Я, на православните ценности как им се услажда да пият пикня :)) Ха-ха-ха, няма страшно, путлерасчета, след пикнята ще си купят една бутилка водка "***" и ще си изжабурят устата :)))
22
5
 
5
 
! Отговори
KIKO преди 8 години
ИСКАТЕ ЛИ ЛИНКОВЕ ???
21
3
 
18
 
! Отговори
KIKO преди 8 години
До 19 - Абе еиииииииий кое го няма ю в USA бе ??? има цели предавания за незаконни улични боеве, а кралете в порното REALITY KINNGS подават вибратори на случаини минувачи за да гправят извращения пред камерите им за 100 долара !!!
20
2
 
18
 
! Отговори
хм преди 8 години
Първосигнално се възмущава човек, това с урината е нечовешка история. Обаче, ако се замислиш, получил се е интересен социален експеримент. Още по-интересно ще е, ако това пишлигарче бъде поставено в ситуация да направи нещо подобно срещу възможността да си загуби богатството, например. Сигурна съм, че ще е готов на неща, пред които въображението немее.
19
5
 
7
 
! Отговори
haha преди 8 години
Не заради друго ами ми е мнго яко да видя как се опитват тези на заплата дето защитават как се гърчат :) Давайте да видим опорните точки хахах
18
3
 
2
 
! Отговори
az преди 8 години
mnogo stoinostna novina :) blagodarim vi 4e ni osvedomihme , napravo neznaem kak shtqhme da jiveem ako ne ni bqhte osvedomili za tova ! bravo
17
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младежта на путята?
16
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еий много злобни и *** коментари. Ако гледате порно канали, ще видите как в Чехия, Унгария и другаде за пари се е.ат на открито. Предполагам, че това момче ги е видяло и е решило и то да опита. За съжаление по цял свят , повтарям по цял свят винаги ще намериш ***. Так че по- полека със славянската душа и евразийсклите ценности. Не съм им голям фен, но и малко по-лежерно де.
15
13
 
5
 
! Отговори
православенУринопиещ преди 8 години
Путлерасите са в мозъчен ступор и не знаят какво да кажат, затова никакви ги няма в коментарите :) Как не са спуснали досега още от съветското посолство опорна точка, че тоя православен руснак дето се гаври със сънародниците си всъщност е американец, не знам :)))) Ха-ха-ха-ха-ха. Православни ценности в действие :)))
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До дайте по тематаНавсякъде по света има достатъчно прости хора, които срещу пари са готови да направят всичко. Има и такива, които го правят безплатно... Това по никакъв начин не означава, че това явление е запазено за точно определена страна. Но малките промити мозъчета няма да го разберат! Важно е да се плюе в "правилната" посока!
13
5
 
9
 
! Отговори
313 преди 8 години
Нещо ви умряха опорните точките, тролчета :)))