Нова мода - боядисани косми под мишниците

До какви крайности стига индустрията!
16
Нова мода - боядисани косми под мишниците
Мадона, Снимка: Instagram

С всеки ден преоткриваме малко по малко възможностите, които козметичната индустрия ни предоставя.

Вече без проблем можем да прикрием всички недостатъци, да подчертаем предимствата и дори коренно да променим начина, по който изглеждаме.

Няма да споменаваме факта как това се приема от мъжете и доколко го одобряват. Това, разбира се, е само едната страна на тенденциите или както се казва „Една капка в морето“. От другата страна стоят тези течения, за които се чудим точно как са се родили, кой ги наложи и защо още ги виждаме.

Днес ще ви представим един „феномен“, който приспада към втората група. Боядисването на космите под мишниците е крайният продукт на един много дълъг процес, предизвикващ доста въпроси.

Не много отдавна, известните лица са залагали основно на естествения начин, по който изглеждат, което далеч не включва само лица без грим. Епилацията е сравнително нова практика, която бързо навлезе в ежедневието и коренно промени облика на козметичната индустрия. Сега забелязваме точно обратното – модернизирано завръщане към корените.

Цветните косми подмишниците се превърнаха в новата мания на звезди като Мадона и Майли Сайръс. Общото между двете, освен липсата на епилация под мишниците, е влечението към нестандартното и открояващото ги от „тълпата“.

Доколкото Холивуд и голямата сцена могат да се нарекат „сборище на тълпа“.

Интересното е, че за много кратко време двете звезди намериха последователки из цял свят, които гордо пускат косми под мишниците, снимат се и демонстрират новата си визия в социалните мрежи. Честно казано, колкото и да се опитваме да разберем къде точно се намира красотата в тази нова козметична тенденция, малко ни е трудно.
Приемаме неоновите цветове в косата, тъй като добре направени, могат да изглеждат изключително привлекателно и да подчертаят женската същност.

Уви, не можем да кажем същото за подмишниците – по-скоро ни побиват тръпки и те в никакъв случай не са от добрите.

Със сигурност това не е един от добрите примери, които да вземем от звездите и начина, по който те изглеждат.
Въпреки това, споделяме с вас как точно изглежда подобно „модно“ решение в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, неее!!! отвратително!
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия са гледали Борат и са му завидели. Бравос - върховно постижение на възвишен естетически вкус! Айде сега, всички овце в редичка и при фризьора.
7
3
 
3
 
! Отговори
SS преди 8 години
трчбва да ходят постоянно с вдигнати ръце за да им се виждат боядисаните космаци тъкмо могат да съчетаят боядисването на яица с боядисването на космите под мишница. топят яицето в боята после го слагат под мишницата размърдват малко и воала готово
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 1:Отдавна е направено. Лейди Гага проби точно с такава песен, нещо като кавър на Мадона, с прилепнал костюм, зеленикава коса и същия цвят вълна на клинаи точно под корема. Тази месен бе пята на някакви тийн награди в присъствиетона лапетии. Песента се казва Born This Way и официалния клип показва десетинапъти как се ражда дявола когато тя поваря тези думи. Гагата, Мадоната и още мощна група от певци правят сатанинска музика
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това хич да не ви учудва.Търсят най-различни начини за правене на пари. В скоро време фризьорки и козметички ще предлагат такава услуга. По-бедните момичета сами ще се боядисват под мишниците, но дори и те, за да осъществят това боядисване, ще изразходват оцветители - и това е начин да се увеличи печалбата на онези, които ги произвеждат.
4
3
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
искам червена минджа !... боядисана де, не у натурални сосове
3
3
 
5
 
! Отговори
do 5 преди 8 години
що бе ти да не си някакъв недорасъл екземпляр ,на който не му растат косми ???
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Одобрявам. Вече забравих как изглежда женския триъгълник.
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а космите на *** кога ще му дойде модата?вече съм ги боядисал и чакам да стане модерно че да ги покажа