Schnelle, schnelle... Вселенски оргазъм

Ракетни спецове разработиха вибратор за "галактическо удоволствие"
5 юни 2015 23:00, Екип на Dnes.bg
16
Schnelle, schnelle... Вселенски оргазъм
Снимка: Архив Reuters

Кога една секс играчка не е точно секс играчка? Когато е създадена от ракетни специалисти, решили да помогнат на дамите да получат "галактическо удоволствие". Британската фирма МистъриВайб представя Кресчендо - феноменалния вибратор, наречен ролс-ройсът на секс играчките, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Вибраторът Кресчендо не само изглежда изискано - в него са заложени напредничави високотехнологични идеи с едничката цел да осигурят галактическо сексуално удоволствие на дамите. В разработката му са участвали водещи учени, сред които няколко специалисти, които преди са проектирали ракети.

Как притежателките на вибратора Кресчендо да си осигурят галактически оргазъм? Всичко, което трябва да направят, когато са настроени за интимност, е да грабнат смартфона и да контролират вибрациите на високотехнологичната секс играчка със съответно приложение.

Това, което прави Кресчендо единствен по рода си, е гъвката му форма, проектирана да посрещне всяка нужда на потребителката. Вибраторът е в състояние да се огъва и бързо да се връща в обичайното си състояние неизброимо много пъти, без да губи формата и твърдостта си.

Кресчендо може да се зарежда безжично и да издържа до 4000 часа, което означава, че собственичката му няма да страда от недостиг на вибриращ сексуален асистент, когато е в настроение за интимност. Освен всичко друго, приложението, контролиращо вибратора, дава възможност и за избор на подходяща музика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
към минко и пенко преди 8 години
Абе къде е батко ви Борислав 37г. ерген?
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
десет минути секс е удоволствие,всичко друго е мъжка / женска лакомия!!
5
10
 
19
 
! Отговори
леля Пена преди 8 години
Аз съм еколожка и съм за натуралните неща, не някакви си там пластмаси. В градината си отглеждам моркови с всякакви форми и размери - вършат отлична работа, и за салатка, и за готвене, и за други работи!!! На комшийката Цецка, дето е само на 23 г. оная й работа от пъхане на пластмасови колове стана като кофа и сега мъжете започнаха да я отбягват. Освен това морковите съдържат и много витамини - препоръчвам ги за всичко! Хем се кефиш - хем се пълниш с витамини!
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Авторът на статията явно не е запознат с немския език, пореден пример за журналистическа неграмотност... Когато не сте сигурни как, не "драскайте" глупости или поне се допитайте до някой, който знае.
3
6
 
18
 
! Отговори
Самотница преди 8 години
Шнеле шнеле виндабахен от сабахлен. Купувам гооооо! Кач пара ? ;)))
2
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
schnelleR, schnelleR
1
10
 
18
 
! Отговори
Пенко 43 г. вдовец преди 8 години
Аз имам двама пораснали сина и сега мога да си отеба.