Евгени Минчев наостри перо срещу гейовете

Сами се определят като малцинство, парадът е излишен
28 юни 2015 12:23, Александър Попов
88
Евгени Минчев наостри перо срещу гейовете
Снимка: Булфото, архив

Вчерашният гей парад предизвика много полемика преди, по време и след провеждането му. Много хора си сложиха на профилните снимки многоцветно знаме, в знак на съпричастност с исканията им.

Малко по-различно мнение изказа Евгени Минчев, който се слави с острия си език.

Още по темата

"Гейовете сами се поставят в ситуация на малцинство, след като изискват приобщаване и разбиране от останалите чрез демонстрации и паради. Бих препоръчал не тъпи снимки с гей знамето, а подобаващо поведение, което да ги направи неразличими от хората и общо приетите норми.

Никой никога няма да възприеме, включително и аз, лакирани нокти, оскубани вежди, лилави чорапогащи на мъжки крака, нито мяукане вместо говор, нито поведение на разтопен кламер, вместо устойчиво, мъжко поведение, както е определила Природата", написа той във Facebook.

Според Минчев никой не е длъжен на гейовете.

"Повечето от вас са друсани, мързеливи и нехайни. Повечето от вас са лигли и мрънкала. Гейовете сами се определят като малцинство и затова ще бъдат третирани като такова преди, по време и след всеки ненужен парад", смята светският хроникьор.

Съветът на Евгени Минчев е просто да живеят.

"Работете наравно с останалите. Не изисквайте специално отношение и внимание. Просто си го издействайте, като не го изисквате със странни демонстрации", завършва Минчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: гей парадевгени минчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ватмана пак се прави на тролейбусен шофьор!
36
1
 
5
 
! Отговори
от 46 преди 8 години
Не ми давайте минуси, ами ми отговорете на въпроса, защото е много сериозен. Как да разпозная мъж,който е хетеросексуален, а не е бисексуален?Чета помагало за здравно образование 8-12 клас.стр 59 "Хомосексуалната ориентация не е задължително свързана със специфични модели на немъжествено или неженствено поведение. Известно е, че поне половината от хомосексуалните мъже са с напълно мъжествено поведение и по никакъв начин не могат да бъдат външно различени от хетеросексуал."
35
2
 
4
 
! Отговори
до 44 преди 8 години
Значи аз съм хетеросексуална и изключително много държа в училище да има брошурки за това какво е гей, какво е алкохолик, какво е дрога, какво е забременяване, какво е полово предавана болест, какво е психически тормоз, какво е домашно насилие. Искам децата да знаят . Как да обясня на детето: "това е чичо Женя, ама не знам чичо ли е или лелка, защото изглежда външно като мъж, ама иначе прави любов с мъже". "Мамо, а какво е мъж?". "Ето това е сложен въпрос, мамино...". Някой гей да ми каже.
34
1
 
1
 
! Отговори
ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН преди 8 години
Исках да съм Батман, ала станах Ватман. Убре ибре опала. Талибан кичек.
33
5
 
3
 
! Отговори
Въпрос към гейовете! преди 8 години
Как да ви разпознавам мъже гейове? Всеки мъж, който иска да прави *** секс е потенциален гей или със сигурност бисексуален. Как да обясниш на едно момченце, че може в живота си да срещне друго дете, които ще иска да го напъне отзад, хайде няма да коментирам за чичковците? Как да го предпазим? Има ли някаква ваксина срещу "гейове"? Може ли да се ваксинирам, за да се не си губя времето с мъже, които не ти казват открито,че са такива? "ГейЛъСтГон"? 3 в 1: Да гони ГЕЙове,СТрахливци и ЛЪжци.
32
2
 
4
 
! Отговори
Циганин и гей преди 8 години
докато не нарушат спокойствието на околните, парадирайки с простотията или обратната си ориентация не мирясват! Аз никого не занимавам със сексуалната си ориентация, а още от малък са ме научили, че даже да мине простотия през главата, трябва да си я оставя само за собствена консумация и да не занимавам околните с нея.
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ироночното е,че най-агресивните защитници на гей парадите са хетеросексуалните.
30
2
 
2
 
! Отговори
до 41 преди 8 години
Аха. Гей парадите са за такива като мен, който като срещнат хубаво изглеждащ мъжествен мъж вече съвсем съзнателно почва да се чуди дали харесва жени и дали харесва мъже. Преди години не си задавах този въпрос. Откровено си признавам,че не мога да ги различавам. Иначе при момчетата с тънките гласчета и женствените жестове нямам проблем. Те и без това не ме привличат. Направо е плашещо като си помисля, че след години хетеросексуалните ще са изключение. От много би- три- транс- мранс- и тем подобни
29
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако беше поне 30 години по-млад щеше да е на парада
28
3
 
3
 
! Отговори
до 35 преди 8 години
И как точно да си извоюват правото да си надянат халки и да си цунат здраво мъжки-мъжки усти и женски-женски джуки, умилени от едни думи за вечна вярност, в залите за сключване на граждански бракове в България, че не ми е много ясно? Нали трябва да се покажат и да изразят тази си невероятна тръпка да са "семейство" и пу-пу недай си Боже да си набавят съвсем легално сурогатни мамички за децата им? Как да стане иначе? Хората искат легално да си повярват, че се обичат. Това помага за фалша! Много!
27
4
 
4
 
! Отговори
! преди 8 години
Za kakvi pravo voyuvat? Nikoi ne im zabranil da sa takiva, no nemoze da ni vnusavat i ubezdavat che tyahnoto povedenie i seksualnost sa normalni. A ko tova e normalno, tyah nyamase da gi ima-geyovete. Nyamase kak da se razdat.
26
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Азо е 2 пъти по-привлекателен от Евгения!
25
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този дядо не е ли за пенсия вече!
24
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точен пич,останалото са подробности!
23
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Миндж!
22
4
 
34
 
! Отговори
Гей преди 8 години
Като хомосексуален ДЪРЖА!!!! да кажа и настоявам, че ТОЗИ ПАРАД НЕ НЕ И ПАК НЕ, НЕ е представителен за цялата общност, така и за мен! Права не се търсят един ден в годината, както и не по този нагъл начин! Разлика между анти-гей и гей парада няма - паради-шествия на малоумщината, само не знам кой е по-малоумния от двете.Но шарените овце се подвеждат първосигнално, само и само, за да пратят няколко човека от "коптората" към Жълтите павета.
21
4
 
23
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Не мога да разбера защо трябва да съм "толерантен" към нещо което е противоетествено.Господ е създал мъжът и жената.Мъжът трябва да бъде мъж,а жената-жена.Ако хомосекуализмът е "болестно състояние"-да се лекуват.Не съм чувал обаче да са дали на някой хомосексуалист болничен лист за това ,че е такъв.?!!!
20
2
 
36
 
! Отговори
ххх преди 8 години
До 25Минчев поне никога не се е развявал по улицата да плаче, че го дискриминират. Това е мрънкане. А хомсексуалисите може да са работливи, може и да не са - убеден съм че и сред тях има достатъчно *** и мързеливи ***, както и сред хетеросексуалните
19
9
 
5
 
! Отговори
21 преди 8 години
..защото, ако първата дума, за която се сещаш е "гей", то фалшът в тези думи е направо трогателен: "Работете наравно с останалите. Не изисквайте специално отношение и внимание. Просто си го издействайте, като не го изисквате със странни демонстрации",Какво точно работи в последните 20 години господин Евгени Минчев? Звездата Гей или Звездата Пи ар или Звездата Фалш?
18
16
 
5
 
! Отговори
21 преди 8 години
Да ти призная, разпознавам идеално г-н Минчев в образа на лигьото и мрънкалото. Познавам хомосексуалисти и те са талантливи,работят здраво и са ценност. Въпросният катарзисирал се е написал тези думи облян от собствения си порив за звездна съвършенност, която се срутва в момента,в който почне да врещи като коза, зарязвайки всичките си свЕтски маниери да потънат в изключително тесногръдата му и уплашена душа.Като чуеш Е.Минчев и коя е първата дума за която се сещаш? Учен? ПиАР?Гей?