Евгени Минчев наостри перо срещу гейовете

Сами се определят като малцинство, парадът е излишен
28 юни 2015 12:23, Александър Попов
88
Евгени Минчев наостри перо срещу гейовете
Снимка: Булфото, архив

Вчерашният гей парад предизвика много полемика преди, по време и след провеждането му. Много хора си сложиха на профилните снимки многоцветно знаме, в знак на съпричастност с исканията им.

Малко по-различно мнение изказа Евгени Минчев, който се слави с острия си език.

Още по темата

"Гейовете сами се поставят в ситуация на малцинство, след като изискват приобщаване и разбиране от останалите чрез демонстрации и паради. Бих препоръчал не тъпи снимки с гей знамето, а подобаващо поведение, което да ги направи неразличими от хората и общо приетите норми.

Никой никога няма да възприеме, включително и аз, лакирани нокти, оскубани вежди, лилави чорапогащи на мъжки крака, нито мяукане вместо говор, нито поведение на разтопен кламер, вместо устойчиво, мъжко поведение, както е определила Природата", написа той във Facebook.

Според Минчев никой не е длъжен на гейовете.

"Повечето от вас са друсани, мързеливи и нехайни. Повечето от вас са лигли и мрънкала. Гейовете сами се определят като малцинство и затова ще бъдат третирани като такова преди, по време и след всеки ненужен парад", смята светският хроникьор.

Съветът на Евгени Минчев е просто да живеят.

"Работете наравно с останалите. Не изисквайте специално отношение и внимание. Просто си го издействайте, като не го изисквате със странни демонстрации", завършва Минчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: гей парадевгени минчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
4
 
4
 
! Отговори
машина преди 8 години
точно тоя ли натруфен пуяк ще говори за *** чорапогащници и лакирани нокти (макар да знае, че това е стил на тесен кръг).много удобно е забравил времето, когато се вееше ефирно по витошка с прозрачен бял панталон, без бельо връз косматия му ***.при това същество, при всичките му положителни и отрицателни качества, винаги е изпъквал чутовно големият му комплекс за малоценност, който както виждаме в последно време се проявява в неистово желание да бъде назидателен като последна инстанция
56
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-после някой да каже една приказка на място. Мисля, че САЩ с посолствата си по света иска да отклони обществото от огромните му проблеми, войните чрез гей паради и други подобни. Всички знаят, че никой на никого не пречи да си ляга с когото си иска.
55
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много правилно го е казал Евгени. Крайно време беше и някой гей да им го каже.
54
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
московската 5 гей колона Евгени
53
6
 
8
 
! Отговори
машина преди 8 години
евгени не може да се прави на морален съдник на когото и да било, камо ли на гей мъжете в българия. кога стана калайджия, кога му почерня ***. а все още щеше да върти ръчката на трамвая, ако не беше станал метреса на покойния васко андреев , който да го запознае с тоя оня и да го поддържа финансово. живееше на неговия таван и слугуваше срещу сексуалните услуги които предлагаше. за това си има и дума - проституция.
52
2
 
18
 
! Отговори
Straight преди 8 години
Всичко в мамковината ни е толкова объркано, че дори гейовете ни са обратни:-)Браво, Генчо- те това е мъжака приказка. Въздай справедливост по пазарджишки с крепката си ватманска десница!Сега очаквам азис с мощен десен прав да нокаутира пулев в първия рунд.
51
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каза най-големият п3д3р@$т
50
3
 
12
 
! Отговори
ако преди 8 години
сложат Денди и Минчев, за да дискутират нещо, Денди, само с думи ще го отнесе.
49
2
 
69
 
! Отговори
Az преди 8 години
Не ми е никак симпатичен тоя, но не може да се отрече, че е безкрайно прав в това си изказване.
48
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Денди е най-големият интелект сред гейовете! Просто велик мозък!Иначе Минчев в случая е прав.
47
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евргени президент! Със сигурност е по-мъж от Плевнята.
46
9
 
9
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Евгейгей Минджев...смех
45
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вижте, каквото и да си говорим, колкото и да сме толерантни, няма как всеки да харесва обратните. обяснимо е. можем да сме толерантни към тях, но не е необходимо да им се радваме. това е проблемът с гей-парадите - насила ти набиват нещо, което те отвращава. евгени минчев също е обратен, и също отвращава. докато има гей-паради, такива отвратителни хора ще намират мястото си в новините, а това е точно толкова гнусно, колкото да гледаш марш на хомосексуалните.
44
1
 
1
 
! Отговори
до 59 преди 8 години
На кое казваш : "правил секс с повече жени"? Какво е "жена"? Нежна душичка в мъжко тяло? Това е сериозен въпрос. Какво е жена?
43
3
 
3
 
! Отговори
до 52 преди 8 години
Жена съм. Как да не ми пука дали изневерява с мъж или с жена? Много е важно да обясня на детето тати с кого прави любов освен с мама.И ако прави любов с мъж, трябва да му обясня какво значи да си скрито бисексуално мъжленце,освен ако той, татко му, не му обясни като един истински мъж, защото бисексуалните се водят истински мъже,нали така и не можеш да различиш дали харесват жени или и харесват и мъже. Значи, ако парадът е за правата на женствените гейчета и за загубилите женственост лезбийки-ок.
42
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е, точно това иска и обществото. Не ме интересува кой с кого си ляга, но нека не го прави така ,че да предизвиква всички останали.
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евгени е правил секс с повече жени от 99% от пишещите тук форумни "мъжкари", изобщо у нас има тенденция най-големите смешници най-много да се възмущават от гейовете, а това изобщо не е проблема на Бг в момента.
40
4
 
11
 
! Отговори
Гнусни циркове преди 8 години
Дори кралица Евгения е против тези *** циркове. Крайно време е да им се сложи край СЪС ЗАКОН !
39
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евгения е както винаги долна *** ... Веднъж ватман - цял живот за смях.
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 52:Теб какво ти пука?Между другото,ако си жена ,никога не можеш да си сигурна дали мъжът ти изневерява и с мъж или с жена.