С какъвто се събереш, такъв ставаш!

Децата и техните любими кукли - като две капки вода
28 юни 2015 19:37,
10

Снимка: Bored Panda

На децата явно им харесва любимите им кукли да приличат на тях. В галерията ще видите дечица и играчките им, които са като техни двойници в пластмасов вариант. Те изглеждат досущ като тях и са облечени по-подобен начин.

Вижте ги!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: близнацикуклидвойници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимка 8 - Wayne Rooney като малак...
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малки сладурчета :))) Такива очички весели и любопитни:))) Хубави снимки, зареждащи:)
5
1
 
2
 
! Отговори
5 преди 8 години
Знаеш ли, не трябва изобщо да се тормозиш за хора, които вече не са в живота ти. Ако те не те виждат и са те забравили означава само едно: или ти си умрял за тях или те са умрели за теб. Ако сам себе си чувстваш все още жив, значи е валиден втория вариант, така че нека си почиват в миналото в мир. Не се обръщай назад. Бягай от хора, които не те ценят и в крайна сметка са се оказали никакви ти.
4
2
 
0
 
! Отговори
gost преди 8 години
а сега искам да попитам тази компания някога дали са се поставяли на мое място как са се чуствали от тази гледна точка и дали са разбирали или са го правили само за едно угода на трето лице на бутилка ракия водка или уиски та просто само споделям мислено това аз не сам сред тях и някои от тях не ме и интересуват аи надали някога мисля да ме заинтересуват
3
2
 
0
 
! Отговори
gost преди 8 години
има верно навремето се водех с една компания която бе готина но впоследствие изведнаж стана наобратното и аз станах илиузия даже жалокто бе тая компания ме пренебрегна по едно време до такава степен се едно не сам бил никога с тях а това маи става сигорно и сега и там каквито се сабрали такива станали давха като приятел за тхя от себеси доста но явно не мисля да са го заслужили спрях да давам и оттам какво придобих това което сам и мислел а може да е ставало и преди та така леко 20 години
2
0
 
7
 
! Отговори
а! преди 8 години
Ето едно клише, което е вярно. Събрах се с един негативист, с извратено разбиране за любов, за нежност, за уважение, за подкрепа, за съпричастност и неусетно се превърнах в негово отражение. Като се оттърсих от него почнах да си припомням, че обмяната на енергия с хора, които са по-слаби енергийно и не могат да те подкрепят на твоето енергийно ниво не се отразява добре.Просто те точат неусетно и ти вменяват някакви неща, в които изобщо не вярваш! Бягайте от необичащи се хора! ? на живот и смърт!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радане, четеш ли това?