Как да не го погалиш?

Невинаги най-добрият приятел на човека е красив и сладък
Обновена: 30 юни 2015 19:06 | 30 юни 2015 19:05,
21

Снимка: klyker.com

Снимките на домашни любимци обикновено са сладки и трогателни. В галерията обаче ще видите другата страна на нещата. Това са животни, към които природата не е била благосклонна. Но пък както казват хората, за всеки влак си има пътници, а за тези кучета – пък стопанин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
5
 
! Отговори
voodoo преди 8 години
Иоще нещо кръстоска межде две чистокръвни породи се нарича дизайнерка порода.Не е призната,само в името има порода,но са доста атрактивни и се търсят от Америк. звезди,артисти,спортисти.Популярни дизайнерски са между лабрадор-пудел,чехуа-йорки.Вторите са ужасни не спират да лаят и да тичат.
14
2
 
6
 
! Отговори
voodoo преди 8 години
Ако не греша на снимка 9 е световен шампион по грозота,което почина преди години.С такова куче не е нужно да работиш то ще те изхранва доста години.Кучетата не са мутации а селекция между различни породи докато се получи неща ново и интересно.Но условието е новата порода да бъде призната от кинелозите.В случая повечето снимки са така направени че кучетата да изглеждат максимално грозни.Но не всички,голите китайски погрозняват от старост.На 22 е дратхаар.Прекрасно,умно и красиво куче.
13
1
 
6
 
! Отговори
трън преди 8 години
До Цвете"Не са кръстоски, а просто мутации."Дори и случайни мутации да са, щом нарочно ги поддържат от векове, значи че тяхната външност отразява вътрешният свят на техните развъдчици. Кучкарите са големи майстори в хуманистката апологетика, но още по-големи в нейното отричане чрез делата си.
12
4
 
10
 
! Отговори
Цвете преди 8 години
90% от кучетата са от породата Голо китайско качулато и Голо мексиканско куче.Второто е доста древна порода- още от време на ацтеките.Общото при тях е генетична мутация, която води до липса на козина.И- като опадат зъбките- просто стават в муцунките като старчета.Това не ги прави по-малко умни и обичливи.Не са кръстоски, а просто мутации.Хубавото на кучетата е в душите им, а не на лицата им.Между впрочем и при хората е така.Само дето не личи в коментарите ви по-долу, уви.
11
7
 
3
 
! Отговори
Фен преди 8 години
Бах ти Урода.
10
7
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
tova sa bezotgovorni kratoski na bezotgovorni stopani vse edno sa filma mejduzvezdni voini
9
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това е по грозно от турчин бе
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шопнещо като теб
7
2
 
27
 
! Отговори
нона преди 8 години
те не знаят, че са грозни и сигурно не са нещастни от това - стига да има добри хора наоколо!!!!
6
1
 
3
 
! Отговори
познавач преди 8 години
машина
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това куче ли е или Бела Златка ?
4
8
 
9
 
! Отговори
GGG преди 8 години
N1 - ROSEN PLEVNALIEV
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един известен автор беше казал че би дал всичко да види света през погледа на куче. Предполагам че това което виждат те ,животните хора , също не е никак красиво.
2
17
 
13
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Нищо интересно или забавно няма, това са кучета ***, резултат от кръвосмешение.
1
3
 
33
 
! Отговори
Борис преди 8 години
*** има и сред животните и сред хората,но и те са на някого мили!Никой не е длъжен да ги гали и целува,но ако са с нормално поведение а не агресивно биха били прекрасни домашни любимци-каквито са в същност и тези от снимките...