Фолкпевица отвори сватбена агенция

Славена се надява бизнесът да потръгне
5
Фолкпевица отвори сватбена агенция
Снимка: Diapason Records

Фолкпевицата Славена се впусна в тотално различно занимание – отвори своя сватбена агенция, която носи нейното име. Изпълнителката на Diapason Records признава, че е много развълнувана от новото си начинание и няма търпение да сподели щастливите момент със своите бъдещи клиенти.

"Като изпълнител много често участвам в различни мероприятия и вярвам, че опита, който съм натрупала при срещите си с хората, ще е много ценен за мен в новото ми поприще", убедена е изпълнителката.

Тя допълни, че освен сватби, нейната агенция ще организира и всякакъв друг вид празнични събития.

Това не е първият опит на представител от шоубизнеса да се пробва на сватбеното поприще. Преди няколко години същия опит направи Златка Райкова, известна повече като Русата Златка. Тя обаче така и не намери нито един желаещ да се бракосъчетае с нейна помощ и в крайна сметка се ориентира към модата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхотен старт ъп, това никога не е измисляно и е супер мега гига иновативно :)Шегата на страна, успех на момичето.И спрете да слушате чалга хора, от нея се затъпява зверски.Четете книги, слушайте яка музика и бъдете по умни.Гадно е да си *** чалгар.
1
0
 
18
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Специално за колежки безплатен развод в рамките на деня.