Социални разни: Сашка Васева пее опера и мъжки булчински рокли

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
Обновена: 3 юли 2015 14:32 | 3 юли 2015 14:32,
6

 

 Новата звезда Мис Тигрова, даже и гостува в някакъв сутрешен блок. Не разбрахме точно кой я откри, но била танцьорка. Похвали се с това. Снимка: Facebook

Изминава една изключително богата откъм събития седмица. Започна с изгряването на звездата на Мис Тигрова (вижте в галерията), премина през концертите на Сашка Васева и Джорджано, за да се стигне до неоснователните тревоги за радиация заради пожара в Чернобил.

Социалните мрежи не подминаха и темата "Гърция”. Роди се и легенда. Според нея Чък Норис успял да изтегли 70 евро от гръцки банкомат. Според друга пък мотото на финансовия министър на Гърция било Κρζβ ηοβρζψαΜ, ηαρu με βρζψαΜ. Но да пожелаем бърза и положителна развръзка на кризата в южната ни съседка и да продължим напред.

Започваме видео обзора със страсти около басейна. Не знаем обаче дали да завиждаме на хората на клипа, че времето е топло и позволява плаж, или пък да съчувстваме на пострадалия при инцидента:

 

TODO IBA BIEN HASTA EL FINAL JAJAJAJA!! #CircoMEGA

Posted by El Circo on Tuesday, June 17, 2014

В последно време се убеждаваме все повече от необходимостта от това да поставяме видео камери в колите си. Според Асоциацията на пострадалите при катастрофи у нас вече дори има случаи на глобени джигити. Е, на следващото видео не е трудно да се установи кой е виновникът:

 
Non ci posso credere

Non ci posso credere

Posted by Ridi che ti passa on Thursday, July 2, 2015

Продължаваме с една любима тема – иронизирането на стереотипи. И този път става въпрос за мюсюлмани, и този път става въпрос за оръжия:

 

When Mohamed isnt home

Posted by Homyatol on Tuesday, December 2, 2014

Завършваме с клип от концерта на Сашка Васева. Тази седмица тя пя опера в Mozei, който пък дали заради въпросния концерт, или този на Джорджано, затваря врати временно. Едно е сигурно обаче – тази песен не сте я чували по този начин:
 

 

 

Posted by Stoyan Georgiev on Monday, June 29, 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ne znaeh che majkite bulchenski rokli mogat da se peiat....😀
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ни занимавате с тапирите из българските полета?
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога! Не издържам вече!