Нови снимки дадоха нова храна на конспираторите

НЛО ли е това, или са просто тайни военни самолети
Обновена: 9 юли 2015 13:21 | 9 юли 2015 13:10,
68

Снимка: US Navy

Серия от снимки на предполагаеми НЛО, заснети от военноморските сили на САЩ през 70-те години на миналия век, подпалиха конспиративни теории в интернет.

Твърди се, че снимките са направени от подводница, разположена между Исландия и норвежки остров.

Теориите за това какво всъщност е запечатано на кадрите варират от тайни военни самолети, през НЛО, та чак до сондажи за нефт.

Снимките първо се появиха в онлайн списание, посветено на паранормалното. На някои от снимките пишело "официална снимка, да не се разкрива", имали си и сертификати за сигурност.

Някои конспиратори твърдят, че заснетото на всички снимки всъщност е един и същи обект, но със способност за промяна на размерите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: НЛОснимкиконспирация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
3
 
! Отговори
Исти преди 8 години
Разбира се,че не са извънземни- точно затова са били засекретени!
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TOVA SA NADUTI PREZERVATIVI
34
7
 
5
 
! Отговори
Що? преди 8 години
Като гледам това е някакъв обект, който се разбива брутално. Ще да е гръцката икономика!
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
разберете, че те демонстрират технологии, които ако попаднат в ръцете на същности с ниско ниво на съзнание и без мъдрост, биха ги използвали за разрушение, нападение и контрол, такива умове с такъв начин на мислене в момента присъстват в изобилие на тази планета! очевидно е, че човека не е готов за контакт с цивилизация с по-развито ниво на съзнание, като се балансира егото и се озапти алчността, агресията, злобата, надменността и т.н., може и да дойдат да се снимаме заедно.
32
3
 
4
 
! Отговори
I.K. преди 8 години
Kostov?
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до boby, ама те мн добре знаят за какво става въпрос и кога и как да се появят, да не мислиш, че ще дойдат да позират специално пред професионална хд камера, раничко е още, засега само загатват и гледат реакциите.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са някакви *** балони.. Абсолютно си личи
29
5
 
4
 
! Отговори
rtyrtyytr преди 8 години
" ..........че заснетото на всички снимки всъщност е един и същи обект, но със способност за промяна на размерите. " -ТОВА ДА НЕ Е КОЖА НА КРОКОДИЛ
28
1
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 8 години
все още има войни, защото човека не работи със себе си, не поглежда в съзнанието си, не променя начина си на мислене, едни и същи вярвания и убеждения се предават от поколение на поколение и тези поколения живеят според тях, това били традициите, развитието на технологиите изпреварват развитието на съзнанието ни, ние не сме духовни, спрели сме да чувстваме, липсва ни мъдрост, знания, не осъзнаваме действията си, мразим се по между си, разделени сме, агресивни сме, реално сме глупави на този етап
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
осъзнавате ли, че сегашното ви физическо проявление ви ограничава да осъзнавате една мн малка част от всичко, което съществува, вие сте ограничени да виждате до определен светлинен спектър и да чувате до определен звуков спектър, това което възприемате с физическите си сетива се интерпретира в мозъка ви и той ви го представя като модел, който преживявате като реалност, отвъд този ограничен честотен спектър на вашето осъзнаване сега съществуват безкраен брой други спектри(паралелни реалности).
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 42Не е сигурно, че ще престанем да се избиваме - досега технологията ни се промени много, но войните не стихват. В последните 70 години отбелязахме съществен напредък технологично, но въпреки това все още има война навсякъде...
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЛО = Неидентифициран Летящ Обект. Щом не знам какво са и летят, много ясно че са НЛО.Извънземния живот е съвсем различна тема на разговор.
24
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
разбирането за това, че има извънземни ще промени цялото ни разбиране за съществуването, вселената и живота като цяло, както и ще разкрие технологии, благодарение на които няма да се налага да се избиваме и да водим войни, нито да плащаме сметки на някой за енергия :) но съзнанието на човека на този етап не е готово да срещне извънземни, първо ще ги приеме като заплаха, заради начина му на мислене, който е приел в момента, второ хората са потънали в материализъм и егоизъм, а те са над това.
23
4
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
До GENERAL GADORIANНикаква технология позната на нас!!! Някои там може и да имат друга технология ама като ни гледат кви сме прошляци и не искат и да си помислят да дойдат и да ни отворят очите. Такива *** да могат да се разхождат из галактиката хаха
22
6
 
2
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Това са снимки на руските агресори :))... Хакайте още НАТО...
21
1
 
3
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
dnes.bg/mish-mash/2015/06/19/96-izcheznali-za-5-meseca-v-haskovo-ufolog-izvynzemnite-biaha.267330ето този пит питайте, той много ги разбира. мисля че редовно се среща с извънземни съдейки по физиономията му.
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
след инцидента в зона 51 американците се опитват да пресъздадат космически кораб и технологии като на претърпелите злополуката сиви по онова време, може би това са снимки от някой от всичките неуспешни експерименти, или е едно от доказателствата, които имат военните, че нло е реален феномен и зад него стои съзнание :) квантова физика, паралелни реалности, телепортация, енергия, честоти, вибрации, измерения, състояние и ниво на съзнание, начин на мислене, светлинен и звуков спектър, духовност...
19
4
 
3
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
абе, аз пак мноооого внимателно ги разгледах тези снимки и ми се струва, че това са руснаците?
18
1
 
5
 
! Отговори
ц преди 8 години
НЛО е това, точка.
17
2
 
8
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
не съм виждал никога НЛО. но след 4-тата ракия почвам да чувам гласове. понякога дори и споря с тях.