Стил за вечни времена. Амин!

Надгробна плоча като мобилен телефон, люлка, пъзел...
Обновена: 23 юли 2015 18:37 | 23 юли 2015 18:30,
8

Снимка: klyker.com



Каквото и да напишем като увод за галерията, може да бъде разтълкувано като неуместно или черен хумор, затова няма да пишем нищо.

Вижте нетрадиционни, странни и дори неуместни надгробни плочи от цял свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
До king_for_a_day Историята е, че единия съпруг е бил католик, а другия - протестант (не съм сигурен мъжът или жената). Погребани са през една стена и за това и "странния" паметник. И наистина означава много.
3
0
 
3
 
! Отговори
king_for_a_day преди 8 години
На снимка 16 се виждат 2 надгробни плочи, разделени от стена, най-вероятно от религиозни съображения (двете гробища са отделни). Това, че си подават ръка, означва много. Не виждам нищо смешно или неуместно, дори напротив.
2
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 8 години
И без коментар към галерията, публикацията пак е неуместна. Неуважение към умрелия и към тези, засегнати или не, които са изразили чувсва и мисли
1
2
 
12
 
! Отговори
mhm преди 8 години
Рано или късно всички сме за там... Надгробната плоча може да отразява това което си бил докато те е имало на този свят а може и да не отразява нищо... Има една приказка, че човек умира два пъти: първия когато умре а втория когато умре и последния човек който го е познавал. И колкото и като клише да звучи важно е как си живял...