Да строим живота нов! Смях от руските площадки

Подобрения в панелки - нестандартни алеи, шахти в тоалетна...
Обновена: 31 юли 2015 08:10 | 30 юли 2015 21:40, Александър Попов
69

Снимка: kaifolog

Неведнъж сме ви показвали кадри, които документират некачественото строителство. Крайният резултат ни поставя в сериозна дилема - да плачеш ли, да се смееш ли...

Ето нова порция от строителните площадки от Русия, подбрана от kaifolog. Безумни подобрения в соц блокове, нестандартни алеи, дори шахти в тоалетна. Всичко е възможно...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: строителствоРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Днес БГ е най-безпристрастния сайт. Новините им винаги показват и двете страни. Особено тези свързани с Русия
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До пиклив Сашкоза какви пари си се продал и ти бе ушанко? На рублите вече пари ли им викате?
32
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 47и къде ги видя тия чудеса бе ушанко? Няма по-гнусна *** от проруската.
31
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
8 и 9 снимки доказват че не е раша..защо под снимките няма името на града или село? то не че и при нас няма какво да се покаже ама нали сме свикнали все да търсим тръни в чуждите очи
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До DreamTheaterПо тази статистика излиза, че руснаците отдавна са измрели.
29
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това много ми прилича на нашата нова реалност. В България е пълно с подобни смехотворни и ужасяващи чудеса плод на разрухата сътворена от участието ни в " най - престижната дремокрация ". Когато пътувате просто гледайте а не слушайте чалга. Ще видите доста интересни творения. Те са навсякъде около нас.
28
9
 
5
 
! Отговори
кадиров преди 8 години
Гледай де не ти мине през главата бе утрепан.
27
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В лондон не е мизерия.живея си добре.
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще се смееш на себе си и мизерията в която живееш...
25
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде трябваше да се смея.
24
21
 
35
 
! Отговори
пиклив Сашко преди 8 години
Пичове и на запад има безумици, но имат пари и организация да се поправят. По-малко, но има. В Америка също има, дайте снимки от гетата, от бедните градове на щатите. Стига с тая пропаганда. Разбрахме Русия сега е мишена за плюене. Но не забравяйте кой ни е освободил от исляма. Кой пее наши песни и кой ни нарича братя? Продадохме си душите за пари.
23
30
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците винаги са живели като роби.Те не знаят какво е свобода.Знаят само да пият и избиват съседите си!Спомнете си Полша, балтийските страни, Украйна, Финландия ...
22
13
 
36
 
! Отговори
Вутов преди 8 години
Не спират с нормативното плюене срещу Русия, като че ли другаде няма разбити плочки и ръждив винкел. Само някой да не тръгне да търси и снима мизериите из България, че тогава ще е страшно.
21
28
 
24
 
! Отговори
Дб преди 8 години
Ей това ,русофилите,в България нямат угодия.Почти всички медии ,са техни , но пак те са им виновни.Кой ми *** в гащите????????
20
32
 
26
 
! Отговори
истината преди 8 години
Жалкото е, че руснаците никога няма да стигнат нас. Просто се движим в две различни посоки - ние бавно но сигурно нагоре, а те затъват.
19
8
 
16
 
! Отговори
Скритата Истина преди 8 години
С правителствено решение Трейс Рисорсиз ЕООД от София получи днес концесия за добив на подземни богатства - метални полезни изкопаеми - златно-сребърни руди, от находище Милин камък, разположено в землището на гр. Брезник, област Перник. Концесията се предоставя за срок от 20 години. Срещу 1.5%, липсва контролен орган.
18
20
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Да строим живота нов! Смях от руските площадки"Присмял се Хърбел на Щърбел. Те поне имат държава и държавници, които отстояват интересите на държавата, а журналята тръгнали да им се смеят на площадките.
17
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не им се сърдете на днеса, те са жалко подобие на медия, която се прехранва с поръчкови статии, в нея работят една шепа книжни мишоци, които са готови да пишат и против майките си, щом така са им наредили. Въобще медиите ни са ултра зле, затова половината африкански държави са пред България, която е на 100-на позиция по свобода на словото.
16
17
 
28
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
РЕВНОСТА ЩЕ ВИ УБИЕ БЪЛГАРИНА НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕ РУСНАКА.ПОНЕ СТО ГОДИНИ СА НАПРЕД ОТ НАС А ВИЕ ПИШИТЕ ЩУРОТИИ СНИМАХТЕ НОВ РАЙОН КОИТО ОЩЕ НЕ Е ГОТОВ. А ПОГЛЕДНЕТЕ СИ УЛИЦИТЕ В ПАЗАРДЖИК И ПАЗАРДЖИИШКИ КРАЙ.ЕЛАТЕ ВИЖТЕ КАКВИ РАЙОНИ. СТРОЯТ ЩЕ ВИ ПАДНАТ МЪДЕТЕ ОТ ЗАВИСТ. МАЙНАТА МУ НА ПИСАРЯ
15
23
 
21
 
! Отговори
майорски преди 8 години
Руснаците поне строят и градят ...лошо , добро ..ама го правят ....а ние с гайдите ..още копаем надолу с субсидий от ЕС и заръки към политиците ни от Америка .....омръзна ми тоя НЕОКОЛОНИАЛИЗЪМ ...българия е една американо-европейска колония ...синовете ни избягаха в Европа да мият чиний ..внуците ни се дрогират ..щото няма родители да ги възпитават ...политиците ни грабят ...народа умира ..30% от българите не могат да четат и пишат на българскидържава няма ...Господи помагай !!!