Да си отгледаш ухо на ръката, а и да го свържеш в мрежата!

Ексцентричен австралиец си имплантира трето ухо
12 авг 2015 17:30,
7
Да си отгледаш ухо на ръката, а и да го свържеш в мрежата!
Снимка: Daily Mail

Австралийски щур професор разкри поредното си изобретение, доказвайки, че винаги има някоя тайна в ръкава си.

Стеларк, професор в университет в Западна Австралия се похвали с изкуствено отгледаното си трето ухо, разположено малко под лакъта на лявата му ръка, разказва "Дейли Мейл".

Професорът обяснил, че идеята му хрумнала още преди 20 години, когато сънувал, че ще има имплантирано ухо, отгледано върху ръката му.

Процесът на ''отглеждане'' на ухото е продължил над 10 години с помощта на биополимери, които образували тъкани, а след това и кръвоносни съдове. Именно така ухото става част от тялото му.

Но в крайна сметка да си отгледаш трето ухо на ръката не е достатъчно странно. Следваща стъпка, която професорът възнамерява да предприеме, е да го свърже с интернет.

Миниатюрен микрофон ще бъде внедрен в ухото и така ще се свързва безжично с интернет. Всъщност, дори вече е правен такъв опит, но микрофона е трябвало да бъде премахнат заради инфекция.

''Това ухо не е за мен. Имам си две работещи уши, с които да чувам. Това е за да може хора, които са на далечни места да може да чуват'', коментира професорът странността си. ''Хората ще могат да слушат разговорите ми, концерти, където и да съм, където и да са те!''

Всъщност, професорът се въодушевява от идеята си: ''Реакциите на хората са от развеселяване до удивление или любопитство, но не очаквам да разберат изкуството зад това!'', завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
18
 
! Отговори
лйклхлкнл преди 8 години
да беше си имплантирал поне 3-4 хуйя на главата....да прилича на рогач.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е първия човек който се мъчи да има трето ухо, отново с цел микрофон, под кожата. До колкото помня, предния беше неуспешен. Може да изглежда болно, но това би могло да доведе до нови открития в областта на трансплантирането на крайници.
1
0
 
30
 
! Отговори
художника преди 8 години
Тоя дали може да отгледа две гърди на гърба на жена ми ? Така като я целувам и прегръщам няма да си кълча ръцете отпред :-)