Петър Дънов за здравословното хранене

Никога не яжте при неразположение
31 авг 2015 20:32, Михаела Лазарова
42
Петър Дънов  за здравословното хранене
Снимка: фейсбук

Пътят към добро здраве и дълголетие се корени в начина ни хранене. Не само е важно каква ще бъде храната на трапезата ни, но и отношението към нея. Споделяме няколко ценни съвета на Петър Дънов за храненето.

Те могат да помогнат на всеки да преосмисли не само начина си на хранене, а отношението към самия себе си. Защото, за да бъдем здрави, трябва да обичаме своето тяло и да се грижим за него. Както е казал Петър Дънов: "Който иска да бъде здрав, трябва да увеличи количеството на любовта и енергията в себе си".

Запишете си следващите съвети.

Не бързайте, когато се храните.

Никога не допускайте един болен човек да ви готви. Когато една жена готви трябва да пее, тогава яденето ще бъде много по-вкусно и здравословно.

Всичко, в което има еднообразие е опасно. Еднообразието в храненето също е опасно.

Хранете се вечерно време преди да е залязло слънцето, а сутрин никога няма да ядете преди да е изгряло.

Никога не яжте при неразположение. Яжте само, ако сте гладни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Квартал ,,Изток'' където е съсредоточено бялото братство не е бомбардиран от англоамериканската авиация. Не може да се отрече обаче, че в този квартал са живеели много питомни хора, нямащи нищо общо с бай ***.
8
11
 
21
 
! Отговори
Аман от тези преди 8 години
Дъновистите в България са голяма мафия и непрекъснато си пробутват глупостите из медиите.
7
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този мошеник, докато мъжете са били на война е омайвал жените им с подобни безумия, не почиващи на абсолютно нищо. Безмислени брътвежи, следващи елементарна житейска логика. Шарлатанин, заклеймен от Българската православна църква.
6
21
 
26
 
! Отговори
Varna преди 8 години
И сто минуса да ми сложите няма да промените факта , че Дънов е мошеник и се е кланял на рогатия ! Дори книжката му е пълна с еврейски звезди и слънца с крила /бог РА / . А основното му учение е ...пентаграма -баш най-сатанинския символ ! Лека вечер .
5
21
 
23
 
! Отговори
Varna преди 8 години
Тоя Дънов никакъв учител не е и никакъв християнин ! Хора не се лъжете по тази секта ! Тези хора в бяло дори не осъзнават че всъщност се кланят на луцифер ! Дънов е масон сатанист , обучен в САЩ и дошъл тука да търси балами !
4
6
 
24
 
! Отговори
хааааии преди 8 години
Когато една жена готви, тя трябва да пее. Ела та виж, за гаджето ми готвенето се изразява в поръчване на китайско по телефона. Ей сега ще я питам дали може да поръча следващото пеейки та да е по-здравословно.
3
6
 
34
 
! Отговори
до 11 (коментар 2) преди 8 години
Човекът е умен, защото дава и спазва прости съвети, до които всеки един от нас може сам да стигне ако се вгледа в природата и послуша тялото си. Хората забравиха да се хранят с проста храна. Тези миш маш съвременни вкусове, консерванти,оцветители, обогатители и т.н. ни правят болни и дебели. Качество е важно, не количество. Даже много малко храна му трябва на човека
2
1
 
26
 
! Отговори
До 2 и 3 преди 8 години
Има хора, които ядат и без да са гладни - веднага може да ги познаете по наднорменото тегло - ето за тях е този съвет, човек да яде само, когато е гладен!
1
13
 
20
 
! Отговори
Бах преди 8 години
Ми то аз ям само като съм гладен , *** съвета :)