Богатите също плачат: Милиардер, а тъне в самота!

Житие и страдание на създателя на "Minecraft"
39
Богатите също плачат: Милиардер, а тъне в самота!
Снимка: Flickr

Пиеш си коктейлите на Ибиса, около теб световни знаменитости. Казвате си наздраве на яхти със скъпо шампанско и въпреки това си нещастен. Точно така се чувства създателят на видеоиграта "Minecraft" Маркъс Пешун, който признава, че се чувства много самотен откакто е станал милиардер.

Миналата година той се нареди сред световните богаташи, след като продаде студиото си за игри на гиганта "Microsoft" за 2,5 милиарда долара. Няколко месеца по-късно пък надцака Джей Зи и Бионсе за имение в Бевърли Хилс. Това се оказа и най-скъпата сделка, след като Пешун хвърли скромните 70 млн. долара. Къщата наистина си заслужава -  има инфинити басейн, 8 спални, 15 бани и обща площ 2130 кв. метра. Мебелите във всекидневната са на Bentley и струват 500 000 долара, а гаражът побира 16 лимузини. Само тоалетните чинии струват 5 600 долара във всяка една от 15-те бани.

И въпреки всичко компютърният дизайнер изля мъката си в Twitter, че води живот на богат човек. Богатството, според него, прави невъзможни нормалните взаимоотношения между хората.

"Никога не съм се чувствал толкова изолиран колкото,когато вися с приятели на Ибиса и купонясвам с известни хора. В Швеция седя и чакам приятелите ми със семейства и работа да намерят време да се видим", споделя той, цитиран от Нова тв.

Родни потребители пък се възмутиха колко е разочарован шведският милиардер и го поканиха да живее у нас и да не може да си плаща сметките за тока...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Маркъс Пешун
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
32
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Парите не носят щастие. По-добре да дойде в България и да заживее в някое село. Това ще го направи щастлив.
1
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хвани си българска Златотърсачка, баце. Тя ще те направи милионер за нула време. Ако не се усетиш овреме и хилярдер ще се събудиш.