Ти си много по-успешен, отколкото осъзнаваш!

Каква оценка бихте вдигнали за собствения си успех?
3 сеп 2015 17:30,
10
Ти си много по-успешен, отколкото осъзнаваш!
Снимка: YouTube

Колко успешни мислите, че сте? Това попитали група от хора, като има дали възможност да оценят своя успях по скалата от 1 до 10. След това техните близки хора са помолени също да дадат своята оценка за тях.

На картите в двата случая се изписват съвсем различни числа. Критични и недоволни от себе си, хората си дават ниска оценка, всеки по своя лична причина. Близките им обаче са на различно мнение.

Докато анкетираният вижда себе си като не съвсем успешен човек, хората които го наблюдават отстрани и споделят живота му решават, че той е достоен за най-високата оценка.

И така, отразени в очите на другите около нас, се оказва, че всъщност сме много повече отколкото осъзнаваме. А вие, как оценявате себе си?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние самите знаем най-добре каква оценка да си дадем - останалите не знаят цялата истина...Най-вярно отражение показва огледалото.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 6Хахах, много правилно! И това е още една причина всеки да се депресира и да се подценява - мислейки другите за по-добри... Освен, разбира се, глупавите хора, те гледат само себе си и те са си единствената ценност в живота, така че не се и замислят дали другите са по-добри.. И това е причината в света глупостта да надделява - просто свестните се отказват заради илюзията си, че не са достатъчно добри...
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Унищожаване на студена бира - 10Лежене на диванчето в хола - 10Компютърни игри - 10Успешен съм отвсякъде
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаха ти много му писа на Боко бе. Чак 0. Аз -10 не мога да му напиша специално на него, а сбора на оценката на цялото му правителство ще е силно отрицателна хаха
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изводът на изследването е само едно тълкуване. Друго тълкуване е че близките ни незнаят колко нещастни и незадоволени се чувстваме.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, обаче кой може да каже коя оценка е по-адекватна? А и има една приказка: На комшията кокошката ***. Или на комшията тревата е по-зелена.Отстрани всеки изглежда като по-успешен, отколкото е всъщност. Ама какво става в душата на човека, само той си знае - какви цели има, какви амбиции и мечти.
3
7
 
4
 
! Отговори
Соц преди 8 години
До онбашиятаДоста си *** щом Жан Виденов намесваш. Аз на твоя Бойко и 0 не мога да му пиша.
2
2
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
а шефовете/клиентите им участват ли в анкетата? щото си представям какво ще каже майката на жан виденов ако я питат "сина ви успешен ли е"
1
2
 
10
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Тоя номер го направете с Боко и народа... :))