Чести грешки при фън шуй декорацията на дома

Внимавайте къде ще разположите леглото
11 сеп 2015 07:46, Михаела Лазарова
3
Чести грешки при фън шуй декорацията на дома
Снимка: photl.com

Най-честите фън шуй грешки биват допуснати от хората в опит да направят жилището си по-приветливо към позитивната енергия, просперитета и любовта.

За да не допускате тези грешки трябва или да се посъветвате с фън шуй специалист, или да се запознаете с тях, за да ги избягвате!

Неправилно поставяне на водата в жилището

Доста хора позиционират водата погрешно в домовете си. Водата има изключителна мощ според фън шуй и поставянето й не бива да се случва току-така, защото ефектът може да е обратен.

Това може да се случи най-вече по отношение на спалнята. Избягвайте да поставяте вода в спалнята си, защото енергията чи може да се възпрепятства. Изображения, снимки, рисунки и картини на вода също се броят за водни елементи, така че – не ги поставяйте в спалнята.

Разположение на леглото

Разположението на леглото също е от голямо значение. Негативната асоциация, която то придава, е така наречената „позиция ковчег“, ако е обърнато с краката към вратата.

Това е най-голямата грешка, с която можете да си навлечете сериозни проблеми. Завъртете леглото в различна позиция. Ако това е невъзможно, поставете кристална топка между леглото и вратата, за да пречистите енергията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Банко Пиронков преди 8 години
Важно е да се цитира източникът. Но и там не пише къде точно се слага кристалната топка.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един човек прочел книгата за Фенг Шуй, след което не знаел къде точно да я сложи....
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Където и да го разположа леглото, след секс винаги отива на едно и също място. Застопорявал съм го с чорапи, пантофи, сутиени и какво ли не. Без ефект.