Разделиха похотливи тюлени, сега общуват чрез iPad

Вижте интересната история на Сиджа и Бейбифейс
22 окт 2015 14:14, Красимир Ангелов
4
Разделиха похотливи тюлени, сега общуват чрез iPad
Снимка: YouTube

Двойка разделени похотливи тюлени поддържат страстта си един към друг от разстояние с помощта на iPad, пише британския "Дейли експрес".

Историята на младата Сиджа и доста по-възрастния Бейбифейс започва през 2007 г., когато женската е прехвърлена от Белгия в резерват в Корнуол, Великобритания. Шест години по-късно Сиджа поднася изненада на гледачите й, раждайки малко от застаряващия любовчия.

Със своите 37 години Бейбифейс е сред най-възрастните мъжкари в плен, като според специалистите той е твърде стар, за да се чифтосва. Мъжкарят обаче опровергава всички пемисимсти за оплодителните си способности.

От персонала изживяват още по-голям шок, когато 10-годишната Сиджа забременява за втори път. Ситуацията идва в повече на гледачите и през май тази година от резервата взимат решение да разделят похотливите тюлени, за да осуетят по-нататъшното им чифтосване.

Така Сиджа е прехвърлена в резерват в Уеймът на близо 260 километра от предишното й обитание, като тюленката живее в изцяло дамска общност.

За да не страдат от раздялата обаче, гледачите от двата резервата взели странно решение - да позволят на Сиджа и Бейбифейс връзка от разстояние. Сега похотливите тюлени се радват на редовни видео "чатове" чрез iPad.

"Първоначално Сиджа и Бейбифейс подходиха предпазливо към джаджите, но постепенно любопитството им надделя и се отпуснаха. Сега е истинско забавление да бъдат наблюдавани как потриват муцуни в айпадите и общуват помежду си", казва Фиона Смит от резервата в Уеймът, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Великобританиятюлени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
666 преди 8 години
Е, ТОВА СИ Е ГАВРА С ЧУВСТВАТА НА ЖИВОТИНКИТЕ. АЗ СЪМ ВЪЗМУТЕНА И ПОТРЕСЕНА. НЯМА ЛИ ТАМ НЯКАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ ДА ИМ ЗАЩИТИ ПРАВАТА ???
2
4
 
6
 
! Отговори
Drobeca преди 8 години
пОснах зълза.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хю Хефнер между тюлените ще да е бил този.