Мъжки времена: Няма да си ги мерим край писоара

Създадоха наметало за свенливи мъже, пикаем като Вейдър
10 дек 2015 21:15, Александър Попов
30
Мъжки времена: Няма да си ги мерим край писоара
Снимка: Reuters

Всеки мъж сигурно е изпитвал дискомфорта да уринира в съмнителна близост до друг мъж в обществени тоалетни. Хвърлят се погледи, всеки го мери на другия. У нас най-често тази картинка се вижда в спортни зали и стадиони. 

Е, в САЩ му намериха цаката и ще прекратят нерегламентираното сравнение на мъжки достойнства. Отвъд Окена бе демонстриран прототипът на наметало, предназначен за свенливи уриниращи мъже, ползващи писоарите на обществени тоалетни, пише в. "Хъфингтън пост", цитиран от БТА.

Новият артикул носи търговската марка "Privo Pee" и позволява на представителите на силния пол да се чувстват комфортно, без да излагат пред другите своите интимни части. Разработката е направена от фирмата за онлайн търговия с оборудване за бани и тоалетни Plumbword. Наметалото е черно на цвят и бегло напомня това на Дарт Вейдър.

Компанията се вдъхновила за проекта, след като се запознала с резултатите от национално проучване, според което 75 процента от мъжете биха ползвали най-отдалечения писоар, когато до тях има друг облекчаващ се. 30 на сто от анкетираните пък доверили, че изпитват дискомфорт когато се изправят пред писоар в присъствието на други мъже и не можели да си свършат работата.

За да се ползва наметалото трябва да се затегне подобието на качулка около врата и да се застане пред писоара. Осем вакуумни гумички вместо копчета се залепват за стената и по този начин се получава нещо като параван. Потребителят спокойно може да се облекчи, без да бъде наблюдаван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Ноел преди 8 години
Не виждам как ще си ги мерят когато не са в еректирало състояние а в отпуснато. Освен това докато пикаеш гледаш накъде отива струята а не в дюкяна на съседа.
18
0
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Ама голяма статия сте написали, то като е студено и аз не мога да си го намеря, а ако някои толкова наднича да идва да помага заедно да го търсим и който го намери, негов е.
17
0
 
11
 
! Отговори
Вейдър преди 8 години
Люк, ела млади Скайуокър, да се изпикaeм заедно на тази галактика, като баща и син!
16
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По обидна и унизяваща мъжете статия не бях чела!А коментарите ви показват, че е напълно заслужена.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е направено, за да може да има и светлинни мечове от Тъмната страна на Силата.
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може ли просто писоарите да са с прегради
13
7
 
19
 
! Отговори
Gay преди 8 години
Показвам си *** навсякъде нека мусе радват!
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха-ха, ами нали с това наметало ще се опикае целия, а и всички него ще гледат.
11
0
 
22
 
! Отговори
модерни времена преди 8 години
То пак с тия писоари не е толкоз притеснено. Ами представяте ли си? В градската тоалетна застанали 10 мъже един до друг и пикаят на стената по която тече вода и отмива в канала. Това беше старият вариант. Пикаене един до друг върху специалната стена.
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Често се върши работата и на гумата на някой удобно паркиран бус.
9
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България няма да продадат нито едно наметало. Тука масово се уринира по градинки, кьошета, задни дворове и навсякъде по всяко време. Аз лично три пъти съм уринирал в градинката пред НДК по обяд на едни тръби :) след няколко бири.
8
4
 
34
 
! Отговори
преди и сега преди 8 години
Хах, докъде стигнаха нещата при демокрацията! "Свенливи мъже", притесняват се да се изпикаят, ако до тях прави същото друг мъж. Едно време преди 1989 г масово се ходеше на градска баня. И вътре мъжете се събличаха чисто голи. И деца и възрастни, с малък и голям...ъъъ самолет. Влизаш в къпалнята по организъм, съвсем гол и просто няма къде и как да го скриеш. Всеки вижда всеки. Никой не се притесняваше особено да се къпе гол в присъствието на десетки други мъже.Само теляците носеха черна препаска.
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 6В България пък на устата.
6
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Всеки мъж сигурно е изпитвал дискомфорта да уринира в съмнителна близост до друг мъж в обществени тоалетни. Хвърлят се погледи, всеки го мери на другия."Саше, ти това ли правиш в обществената тоалетна- надничаш в чуждите шепи? :DИ между другото оная работа се мери в еректирало състояние, а не докато пикаеш.
5
4
 
22
 
! Отговори
хм преди 8 години
Колкото и да ви е голям, не можете да запълните Рада Неплитката.
4
3
 
22
 
! Отговори
Вейдър преди 8 години
Ще душа автора на тази статия, докато ми се напика в ръцете!
3
2
 
23
 
! Отговори
Ха, ха, хаа преди 8 години
А дирника защитен ли е от набези?!? Да не стане докато си криеш предника да пострада газо?
2
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЧЕ КОЙ СИ ГО МЕРИ НА ПИСОАРА ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ Е НА ЗОР.
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
majestvenosta nese meri po pishkata! tezi koito izostavqt deca jeni bez odgovornost i da imat edim metar uyy podlejat dasi merqt vaginite