Козирозите са перфектните партньори

Вижте кои са 10-те причини за този факт
Обновена: 22 дек 2015 09:10 | 22 дек 2015 09:00, Теодора Драгоева
48
Козирозите са перфектните партньори
Кейт Мидълтън е Козирог. Снимка: Reuters

Има доста причини, които ще ви докажат, че Козирозите са едни от най-добрите и ценни хора, които можете да имате в живота си. Те са хора, които никога не се оплакват от нищо и които винаги ще са готови да ви пазят гърба.

Освен това те са тихият стълб на всяка една компания. Това са личностите, родени между 22 декември и 19 януари. Ето и какви са техните страхотни качества и характеристики:

Те са точни

Козирозите разбират, че е важно да бъдат някъде навреме, без значение дали е за бизнес среща или просто за вечер с приятели. Те изключително рядко закъсняват, защото не искат някой да си губи времето като ги чака.

Те са работливи

Козирозите имат тенденция да се превръщат в работохолици. Те просто имат вътрешна мотивация да свършат всичките си задачи в определения срок и по най-добрия възможен начин.

Те са логични и организирани

Тези хора са много логични и уравновесени. Те винаги разрешават проблемите в живота си по пътя на логиката. Освен това те са доста организирани, така че ако пътувате в тяхната компания, няма да ви се налага да мислите за каквото и да било – те ще са подредили всичко.

Те са амбициозни

Техните амбиции са по-скоро свързани с тяхното лично самоусъвършенстване. Те много държат на това да подобряват уменията си и да получават нови знания.

Те не са конкурентни

Тези хора никога не подливат вода на друг човек, за да се издигнат те самите. По-скоро са склонни да помагат и подкрепят хората около себе си, дори и да не са им супер близки. Те винаги са готови да предложат помощ и съвети, без да очакват нещо в замяна.

Останалите качества на тази зодия вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: козирог
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Козирогът е най-издигнатата зодия - в средата на небето: Медиум Цели в хороскопа. Събира в себе си знанията и опита на предхождащите го 9 зодии.Водолея и Рибите имитират Козирога по своему - едните многознайковци, другите лицемерни добротворци. Сега живеем в епохата на Рибите. Предстои епохата на Водолея. Накрая е епохата на Козирога. Началото е било с епохата на Стрелеца в Архай.
37
5
 
20
 
! Отговори
Козирожка преди 8 години
И ние като всяка друга зодия си имаме и хубавите и лошите страни. Освен това си зависи много и от конкретния козирог и характера му. Това, че някой е роден на не-знам-си-коя дата не означава непременно, че ще е със същите качества като някой друг роден на същата дата или същата зодия.
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 37100 % е математическа величина, а да вземеш съдбата си в ръце означава да наблюдаваш, да учиш и да се самоусъвършенстваш, за да взимаш правилни решения за живота си. Това не става с четене на хороскопи.
35
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моят Козирог не е стиснат,голям прахосник е.Не е работлив/ако може 20 часа би спал./Найвен е до безобразие.Чувствителен до болка.Обича до полуда.За жените Козирог,мнението ми е по различно -борбени,работливи,амбициозни,страхотни.
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз съм козирог. Не мога да кажа, че козирозите са стиснати, просто са рационални. Аз обичам да давам на другите и по този начин се чувствам добре. Търпението ми е огромно. Не обичам битки, стремя се да ги избягвам,никога не влизам в битка, която не мога да спечеля, ако неутралитетът е невъзможен. Имам брак от 18 годиниНещата ,които са написани за козирозите поне за мен са верни.
33
2
 
20
 
! Отговори
до 37 преди 8 години
Никой на 100 % не може да вземе съдбата си в свои ръце, защото не е бог.Ако беше така нямаше да има безнадеждно болни, нещастни инциденти и други нежелани от никого събития.
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моля, моля - аз съм родена на 7 Януари и не съм коза и нямам рога и не приличам на леля си , която е родена на същата дата. Моля да си оправите антените на главите и да приемате чист сигнал от космоса, защото иначе ще имате доста проблеми в общуването си с хората.
31
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Козирогът е митично животно с рибя опашка и глава на коза.Помогнал е на бог Кронос в битката със злото според древногръцката митология.Козирогът е потаен - пляска с опашка и потъва във водните дълбини, където живее.
30
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Козирог е съзвездие. Да наричаш някого козирог и да му придаваш качества според това, кога се е родил показва липса на елементарни познания по астрономия, история и не само. Вместо да четете зодиаци и да плащате на шамани да ви гадаят бъдещето се образовайте и вземете съдбата си във ваши ръце.
29
1
 
22
 
! Отговори
до 32 Знайко преди 8 години
Ами изпийте си кафето!Обърнете си чашата след това и дайте на Козирога да ви гледа на кафе!
28
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-добрите ми приятели са козирози, чудесни са, много добри, но верността им е слабото звено.
27
5
 
21
 
! Отговори
и преди 8 години
Мрън-Мрън-МрънПритчата за двете козлета на планинския път я знаете, а замисляли ли сте се защо е за козлета?Защото единствено те са толкова инатести че да се качат на ш**аната планина.Ако козле ви иска наистина то/тя ще се бори няма да ви пусне/изпусне лесно. Инатести са, стойте винаги от правилната страна на рогата му. Получи ли това което иска лесно се манипулира. :)
26
4
 
29
 
! Отговори
хах преди 8 години
Някакви *** фльорци тука си изливат яда върху зодия козориог от което личи колко са били наранени от мъже с тази зодия...и със сигрност те са си били виновни и умират от яд и изливат злоба...кажете си вашите зодии бе манекенки
25
1
 
22
 
! Отговори
до 29 преди 8 години
Тъкмо напротив - на практика всички 11 зодии признавате параноята си, че единствен Козирогът ви вади очите !
24
2
 
19
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
Козирожките са мнооо готини, но само като са голи!
23
4
 
17
 
! Отговори
Козирози преди 8 години
До до 26Поредното доказателство за това което написах, най-страшното нещо - има заговор от всички зодии срещу козорига. Уажассс , козирозите са едни от най-тъпите същества ... който притежават дипломи за завършени всякакви степени и дисциплини с отлични оценки.
22
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз па познавам 3 жени Козирози.. и трите се разведоха и ожениха втори път с 300 зора и родиха над 35 по едно дете от аман-заман.. ;)Вечно недоволни мрънкалници.. ;)
21
3
 
19
 
! Отговори
до 26 преди 8 години
Истината е съвсем друга:Всички останали зодии си позволяват да лъжат и използват Козирога - нещо което не си позволяват да правят с другите зодии. Факт !
20
8
 
19
 
! Отговори
Козирози преди 8 години
До до 23Далече от истината, в собствен свят с ... педантични правила. Козирогът неможе да бъде излъган, просто защото той си се лъже сам. Реално всичко се пречупва през механичното му разбиране за света, безчувствен робот е най-точното определение. И още нещо, да не го вземат за балама е най-върховното чувство на козирога! Всичко останало е подчинено на това някой нещо да не мисли да го прецака - най страшното!
19
1
 
33
 
! Отговори
до 23 преди 8 години
Нима мислите, че тези които демонстрират чувства ги изпитват наистина ! Казано е: По делата ще ги познаете !А вие самите показали ли сте ИСТИНСКИ чувства към Козирога ?Не забравяйте, че Козирогът не може да бъде излъган НИКОГА. Винаги усеща истината и вижда всичко като на рентген, но никога не го признава ! И затова погрешно го вземат за балама...