От жив скелет до фитнес батка – история за живот(16+)

Сара Рамадан сега живее в хармония, без страх от килограмите
Обновена: 24 дек 2015 09:14 | 23 дек 2015 21:13,
38

Снимка: Facebook

Запознайте се със Сара Рамадан. Въпреки че днес е бодибилдър, преди време достига до състояние, в което краката й не могат да издържат тялото й, заприличало на скелет.

Сара достига до състояние, в което е с нередовна сърдечна дейност, органите й спират да работят, не могла и да се изправи без да й причернее. Била толкова зле, че не била в състояние да оцени в какво положение се намира.

Поставили й диагноза анорексия и веднага я вкарали в болница. Сумарно там изкарала 7 месеца, но след всяко изписване изпадала в същото състояние.

През януари 2014 г. теглото й достига най-ниското изобщо. Не могла да ходи без помощта на майка си, краката й не я държала. Косата й падала.

Тук на помощ се притекъл братът на Сара, който е фитнес маниак. Неговата отдаденост на здравето и фитнеса бил ключът към оздравяването на момичето. Създали заедно хранителен план, който тя започнала да спазва и килограмите й започнали да се покачват.

Сара днес живее без страха от това да надебелее и предизвиква всички момичета да направят същото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Дим4о преди 8 години
"Тук на помощ се притекъл братът на Сара, който е фитнес маниак. Неговата отдаденост на здравето и фитнеса бил ключът към оздравяването на момичето. Създали заедно хранителен план, който тя започнала да спазва и килограмите й започнали да се покачват."Вижда се, че момичето пие стероиди.По-добре изглежда. За съжаление нито е излекувано от психичната болест анорексия, нито ще живее дълго, приемането на стероиди води до образуване на рак.Дано съобрази и роди едно детенце, поне то да продължи .
23
1
 
1
 
! Отговори
Евала! преди 8 години
Страхотно тяло има тая Сара. Тук разни кльощави момчета драскат негативни коментари. Понеже самите те са хилави и се пукат от завист, като гледат феноменалната трансформация на тялото и. Много е нацепена. Браво!
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, само с фитнес ще да е това, вероятно зоби от на брат си креатина. Тук имаше двама братя, единия много здрав, а другия с нормално телосложение, личи си, че тренира, но до там, а двамата си вземаха заедно добавки, но първия изпиваше 70% от тях.
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото грозно преди, толкова и сега. Жалко е, че не осъзнава, че болна, много болна. И само психиатър би й помогнал. Дано се намери някой, който да я вкара в релси. Прекрасно е да се спротува, но това, което това същество от снимките е направило с тялото си, е, меко казано, отвратително.
20
0
 
25
 
! Отговори
коректор преди 8 години
"Само *** български журналист може да нарече жена "батка"."............................................."Журналист", също трябва да е в кавички, в случая.Вероятно и "български".
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
психиатрите винаги са имали много пациенти, но колко са излекуваните.....горките родители !
18
2
 
15
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Едно е ясно- Лудостта ходи по хората!
17
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мале какви ръце - като на мъж, отврат, никога не бих си легнал с такава!
16
2
 
39
 
! Отговори
факт преди 8 години
Момичето има проблем с пристрастяването и затова е стигнало да анорексия. Намерила е най-доброто решение, прстрастяване към фитнеса е най-доброто пристрастяване -въпреки ,че както виждаме и тук се е поувлякла.
15
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тази мацка си е била гадна и още е гадна, самоче по различен начин
14
20
 
21
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
И преди и сега - все си е грозна
13
14
 
30
 
! Отговори
иридий преди 8 години
Най-добре лекува "кожената гиричка" като я вдига по честичко и апетит ще има и косата ще се сгъсти, че даже и коремчето може да се подуе?
12
5
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само *** български журналист може да нарече жена "батка".
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Sega da vzima raloto i da otiva da kopa, nali e veche mashina
10
9
 
2
 
! Отговори
doktor преди 8 години
anoreksiata e psihichno zabolqvane za zql jivot pri jenite s mnogo visoka smartnost dano ozelee devoikata no se samnqvam
9
3
 
26
 
! Отговори
Вот дю Фак преди 8 години
не е ли то да се щракнеш у ВеЦе-то не се брои , на доста познати съм им казал , какво мисля за IQ-to на хората дето си пълнят профилите с такива снимки ,
8
16
 
12
 
! Отговори
Пак е преди 8 години
Пак е скелет, само дето има бицепси и плочки. И с фитнес тялото видимо не е повече от 40 кила
7
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая заблудена овчица свести години, нормално тяло и акъл не е ли имала?И в двете си проявления не е добре.
6
6
 
50
 
! Отговори
- преди 8 години
На снимка 7 изглежда толкова напомпана, че се съмнявам това да е резултат само на здрави тренировки и добро хранене. А ако тя от прекалено гладуване се е насочила към гълтането на стероиди и хормони, отново не я чака нещо особено хубаво в бъдеще, дано да бъркам!
5
7
 
46
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Нито едното е красиво, нито другото. Ако една жена иска да бъде харесвана от мъжете, трябва да изглежда като жена. Мъжете с мускули и къса коса, може да изглеждат по добре, но за жените е почти обратното.