Kакво говорят любимите ви обувките за вас

Предпочитаният ви модел разкрива чертите от вашия характер
8
Kакво говорят любимите ви обувките за вас
Снимка: AS IF MAGAZINE

Нищо не завършва силуета по-добре от подходящ чифт обувки и именно това е причината да имаме толкова много и различни модели.

Но когато става въпрос за селекция, обикновено лесно можем да откроим един любим чифт, който оглавява класацията ни.

Това са обувките, в които се чувствате най-уверена и красива. В зависимост от това, какъв е техният тип, можем да определим някои черти и от вашата индивидуалност и характер.

Разгледайте нашия списък с модели и вижте какво говорят обувките за вас.

1. Черни стилето
Обувките в модел стилето се открояват с висок ток и затворена предна част. Класическата визия от рокли по тялото и акценти с косъм винаги имат нужда от едни стилето. Обичате да ги слагате за всякакви поводи – от среща с приятелки до романтична вечеря. Това означава, че сте практични и държите винаги да изглеждате на ниво.

2. Обувки с Т-образни каишки
Когато ежедневната ви визия включва панталони от костюм, романтични блузи и класически якета, обувките с Т-образни каишки са ви любими за завършек. Те говорят, че сте изключително шик и маневрирате с лекота през натоварените графици.

3. Боти
В случай, че ботите са любимите ви обувки и държите да имат някакъв открояващ ги детайл като ресни, например, то вие със сигурност сте смела личност, която иска да демонстрира позицията си чрез модата. Независимо дали е спонтанно пътуване извън града или следобед, прекаран с приятели, вие се обличате според настроението и емоцията, която изпитвате на момента.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: обувкимоделисилуета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На едни звездите им го говорят, а на тая - обувките й говорят..... то като няма мозък, има кифленски списания, да се преписва от тях
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дискриминация! Искам да има статия и за партенки, *** и кубинки! Ама ха!
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мокасини - кафяви
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ооооооооще глууууууупоооооооостиииииии...Не ви ли омръзва да се правите на ***? Сигурен съм, че можете да спастрите свястна статия, иска се малко усилия и интелект, но не е толкова трудно.