Какво модерно да носим за щастлива 2016-а?

От пуловери до дрехи с послание, обличането никога не е било по-лесно
3
Какво модерно да носим за щастлива 2016-а?
Снимка: Instagram

В модата може и да има доста правила, но е важно да спазвате винаги едно, което е задължително – носете дрехите, които ви карат да се чувствате добре и красиви.

Това може да е нещо, което сте получили под формата на подарък от скъп за вас човек или рокля, която подчертава предимствата и прикрива недостатъците ви.

От елегантни пуловери до дрехи с послание, обличането никога не е било по-лесно. Разгледайте предложенията за това какво да носите за щастлива 2016-та.

1. Пера
Каквото и да си говорим, перата върху дрехите са изключително красиви и стилни. Тяхното присъствие внася усещане за романтика и изисканост. Можете спокойно да селектирате пола изцяло в пера и да я комбинирате с класическа бяла риза и високи ботуши.

2. Топ тип "бельо"
Няма нищо по-сексапилно от сатенен топ с дантелени декорации, който наподобява еротично бельо. Именно тази тенденция покори модния подиум и смело властваше през цялата 2015 година. Ако има нещо сигурно, то е, че ще виждаме женствените дрехи, вдъхновени от бельото и през следващите 366 дни.

3. Ресни
Подобно на перата, ресните са чудесен вариант, с който да разнообразите празничната вечер и да я направите наистина специална. Можете да заложите както на къса пола с дълги ресни, така и на ефект върху подплата. Ако не ви се рискува толкова, винаги можете да намерите начин да акцентирате върху аксесоарите – чанта или обувки.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: модатапераресни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
8 преди 8 години
ПРЕДИ ГОДИНИ ЕДИН МОДЕН ДИЗАЙНЕР БЕШЕ КАЗАЛ,ЧЕ МОДАТА Я ИЗМИСЛЯТ ГРОЗНИТЕ ЖЕНИ,А КРАСИВИТЕ СА ДОСТАТЪЧНО ГЛУПАВИ ДА ИМ ПОДРАЖАВАТ.ОЧАКВАМ НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА СТАНЕ МОДНО ЧОВЕК ДА ХОДИ СЪС ЗАБУЧЕНА В ЧЕТИРИТЕ БУКВИ ЛЮТА ЧУШКА.
2
0
 
6
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Тази статия да я закачите на фоайето на парламента, да си слагат пера и ресни, и без това са цирк, поне да са облечени подходящо. А някои да си сложат дантелите, да си личи как са станали депутати, това важи предимно за жени, но и за някои мъже.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перата са изключително подходящи за авт...ката и себеподобните й.