Внимание! Въоръжена, опасна и много красива

Вижте защо мъжете обожават жените с униформи
Обновена: 5 яну 2016 10:27 | 4 яну 2016 21:30, Красимир Ангелов
210

Снимка: klikabol.com

Че повечето от мъжете се впечатляват от жени с униформа е неоспоримо и едва ли заслужава особен коментар. И ако все още се съмнявате в този факт, следващата галерия вероятно ще промени мнението ви.

Руският сайт klikabol.com събра красиви жени с униформи, които със сигурност са въоръжени освен с много красота, така и с подходящо оръжие. Насладете им се, а още снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не бяха трохички щеша да пишеш по съвсем друг начин.Разбира се няма нищо учудващо в ограничения до години животец опит, от който ми вадите заключенията си. Точно затова написах, че сте клишета. Един друг се съгласяват с клишетата си. Разбира се. Попиват като гъби.
127
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любовта НЕ Е миг, момент, година, три години, 70 години, живот! НЕ Е. Вкараш ли някаква времева конструкция към ЛЮБОВТА, вече си попаднал в зверско заблуждение или иначе казано КЛИШЕ, което си взел от тебподобни индивиди. Ходи попитай не родителите си, не децата си, не приятелите си, не жена си, НЕ ги питай тях какво е любов, защото и те са клишета като теб! Ходи питай някой индианец, някой отшелник, някой гуру, някой ВЕЛИКАН в духовното си развитие какво е ЛЮБОВ. Твоят опит- не е. Трохички СА!
126
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любовта не води до израстване. Ти, ако я познаваш и помниш и не ти е промито съзнанието от КЛИШЕТАТА, които господин Чапльо не може да схване какво са, ВЕЧЕ си израснал! Г-н Чапльо, КЛИШЕ е всичко, което масово се възприема като Истина, а то не Е. Масови удобни за някого думички, поведение, стереотипи. Пример: децата са бъдещето! Ко? Децата НЕ са бъдещето! Кажи го това на родител с деца, които са умрели. Къде е Бъдещето тогава?! Любовта НЕ Е МИГ. Тя е извън времеви конструкции!!!
125
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
136, Нейче, споменах ли някъде, че не е много умно да се опитваш да пишеш от мое име? "Иска да бъде обичана , а тя самата не обича ." Обичай ти чуждите деца Нейче, учи се на любов, явно така си си избрала да се учиш на любов, на трохички да кълвеш, да ИСКАШ, защото НЯМАШ, да ТЪРСИШ, също като г-н Чапльо, който търсел Любовта.... Вътрешно се смея толкова много докато Ви чета, че си нямате на идея.Любовта не е ли многостранен процес? Що да е двустранен? А недостигаща си по единично Нейче?
124
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 8 години
"да именно децата заченати от голяма любов ...трябва да я търсят..." Харесвам това изречение , въпреки че всички имаме право на нея , за някой не е приоритет .:) От това обикновенно идват недоразуменията :)
123
0
 
5
 
! Отговори
Неа преди 8 години
До Гларус Не и обяснявай повече . Не може да разбере . Търси нещо , което тя самата не притежава . Както например да твърдиш , че възпитаваш , без самия ти да си възпитан . Същата работа е нейната. Иска да бъде обичана , а тя самата не обича . Странно . Защото любовта всъщност е двустранен процес и обикновенно води до израстване ...
122
0
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
и накрая за завърщек ...децата ни са велико нещо ...нашето продължение ..нашето следващо АЗ ...изградено от Голямата Любов ...от гените на двама ....от възпитанието на двама(добро или лошо).....от обкръжаващата среда (добра или лоша) ...децата са бъдещето ...от нас зависи какво ще е то ...Една дето викаше че пиша само КЛИШЕТА ...ме пита ти в този живот какво искаш ..защо живееш .....заради бъдещето ...заради по доброто бъдеще ..изградено от децата ми и мен ....заради техните деца...
121
0
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До Финалпримера ми с огъня беше за да покажа колко е велика Любовта ...става и с водата ....пример ...голямата любов е като ураган ...но след урагна ...остават само вълни ....не можещ да сравниш една вълна с Ураган .....так не можеш да сравниш и голямата /великата/лудата ЛЮБОВ с ...оставащото след това ...да спомена остава .....да разрушенията от огъня /водата/урагана остават ...но това което остава след това не е голямата любов !Голямата любов е миг !!! Момент който всеки заслужава
120
0
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До Анонимен 136да именно децата заченати от голяма любов ...трябва да я търсят ...а такива дето са заченати за 15 минути удоволствие ...като оная с КЛИШЕТАТА ......нека я търсят ...нека я намерят ..не за себе си а за децата им който ще бъдат заченати с голяма любов .....деца заченати в мига когато голямата любов (която оная с КЛИШЕТАТА не е виждала ) озари тъмнината ...деца заченати в светлина
119
0
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
Любовта била вечна ....така ли ???кой ви го каза .....в книгите ли го прочетохте на романтични писателки ...неизживяли голямата си любов ...пишешти за неща за които нямат понятие ...като оная с КЛИШЕТАТА....тя ли ви го каза ....Голямата Любов е миг ....който се запомня ....но не е вечен ...да вечно остава в спомените на влюбените ....но тя е миг.....нищо повече от свткавица в тъмнината .....след това .....остава да свети в нашите души ....но нея я няма ...тя си отива ....
118
0
 
4
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
брееее голяма полемика голямо нещо ...а една в този форум ми пишеше че било КЛИШЕ ...една дето останала с рзбитата си голяма любов ...една дето имаше толкоз злоба в ня че цялата дискусия замириса на злоба ....КЛИШЕ ...питах я аз ..що е то ...ама тя не можеше да ми отговори ....е време е да и кажа ...КЛИШЕ е нешо което хората вече знаят ......всичко което хората не знаят ...и нямат отговор на него не е КЛИШЕ ...т така ....сега ви почвам един по един ...ми разправяше че било
117
3
 
3
 
! Отговори
Финал преди 8 години
И за да завърша с това, колко точно е ограничението, в което чета, че сте се забичили....Любовта била огън, пожар, пламък.А Водата какво е? А Вятърът? А земята какво е? НЕ Е ЛИ ОГЪНЯТ този, който РУШИ? Нали за Бог Създател ми говореше, че бил по-силен от Бог Разрушител, а даваш пример за ЛЮБОВ с ---огънят,които обикновено изпепелява! Защо не свърза Любовта с ВОДАТА? С вЯТЪРА? СЪС СЛЪНЦЕТО? С ЧЕРНА ДУПКА? С ВСЕЛЕНАТА? С ЕТЕРА? Защо ли? Защото си видял, усетил, ТЪРСИЛ ххахаха---ТРОХИТЕ!!!
116
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хвалят се с децата си, радват им се, пазят ги, страхуват се за тях, а господата и госпожиците непораснали Духовно деца са решили, че могат да научат на нещо оживялото им семе,което те са решили да засадят И даже не схващат, че всеки е ПИТАН преди да се роди. На кое да го научиш: да ТЪРСИ Голямата Любов ли или да се влюби, па макар и катастрофално, за да не му лепнат МАТЕРИАЛНИТЕ нискостеблени думичката ИНВАЛИД? Любовта НЕ СЕ ТЪРСИ.Любовта НЕ СЕ ПРОМЕНЯ.
115
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грамажче от тонажа от човеци, които тъпчат Земята ЗНАЯТ какво е любов, просто защото веднъж докоснал се до нея или веднъж неуспял да забравиш какво е и от къде си дошъл, нещо което се случва при 99-99 процента от мърдащите, ако помниш и знаеш е много трудно да обясниш на хорицата, които я виждат в шепа подарена плът, кофа с думи, мърдащ ембрион, който и ТОЙ НЕ Е БИЛ ПИТАН дали да се ражда нали? ХАХАХА!!, ...родителите, да поемат отговорност за ДЕЦАТА, които НЕ СА ПОПИТАЛИ ДАЛИ искат да се родят?
114
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Голямата любов не е вечна""на хората не изпитали голямата любов ...да я търсят ..."Нямаш абсолютно никакво понятие от любов. Любовта е вечна, просто защото нея време не я лови. Само хора, които НЕ ЗНАЯТ какво е любов, никога не са се докосвали до нея, а са опитвали от нещо, което се вика периферна трошлива субстанции за нискоразвити неосъзнати душици, които НЕ ЗНАЯТ за какво са се родили и смятат, че ЖИВОТЪТ ИМ НЕ Е ТЕХЕН ИЗБОР, само тези хора могат да съветват да се ''търси" ЛЮБОВ.
113
1
 
5
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Прав си .Затова някъде долу казах че темата е дълга . Не е изобщо 2+2 Спокойна вечер !
112
0
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До Неаза децата си абсолютно права ...това е огромна отговорност която много хора омаловажават ....но освен отговорност е и радост...неповторима !!!Лека вечер на всички ви ...на хората не изпитали голямата любов ...да я търсят ...
111
0
 
6
 
! Отговори
Неа преди 8 години
При наличие на деца , няма нищо по хубаво за тях от добрата комуникация между родителите , независимо дали са заедно или не . Аз нямам деца . Мъжа ми има от брака си :) Така че , ако мога и аз да се изкажа от опит - Винаги има нещо по висше от егото и това е детето , ако не собственото , то на половинката . Гларус , благодаря за разговора и днес :) Беше посредствен но пълноценен ;)
110
0
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До АнонименГолямата любов не е вечна ....голямата любов е като голям огън ...появява се ...топли ..огрява всичко навсякъде ...прави светът светъл и тъпъл....а след това полека полека ....започва да се превръшав нормален огън .... после в пламък ...но гори до края на живота и никога не гасне .но не можеш да кажеш на един пожар че е пламък.Живота е такъв ...так е и с нас раждаме се ...разхубавяваме обичаме се ...работим ..отглеждаме деца ..остаряваме и умираме ..така е голямата любов!
109
0
 
7
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Голямата любов е безусловна и може да стане приятелство или когато е едностранна или поради други обстоятелства . Не ми говори за нея , защото при теб е едностранно личи си отдалеч . Поради тази причина нямам за какво да общувам с теб ! Няма какво да науча , не казваш нищо смислено и винаги бягаш ...