Внимание! Въоръжена, опасна и много красива

Вижте защо мъжете обожават жените с униформи
Обновена: 5 яну 2016 10:27 | 4 яну 2016 21:30, Красимир Ангелов
210

Снимка: klikabol.com

Че повечето от мъжете се впечатляват от жени с униформа е неоспоримо и едва ли заслужава особен коментар. И ако все още се съмнявате в този факт, следващата галерия вероятно ще промени мнението ви.

Руският сайт klikabol.com събра красиви жени с униформи, които със сигурност са въоръжени освен с много красота, така и с подходящо оръжие. Насладете им се, а още снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
7
 
! Отговори
до 95 от Неа преди 8 години
Ама ...каква следа ? Те 90% от жените са като теб . Ако можеше да бъдеш градивна , че да те помнят хората , разбирам , но не виждам какво може да се научи от теб . От злобни хора не искам съвети ! Но аз ще ти дам един - НЕ СЕ ДОКОСВАЙ ДО ДЕЦА НИКОГА!!! Такива като теб могат само да ги травмиран , та после да създават работа на психолозите . Между другото и ти посети такъв !
87
0
 
3
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
а ти с какво си излкючителна ...с интелекта ...с агресията ...с успехите си .....нима няма по-успели от тебе .....няма по-агресивни от тебе ...няма по-интелектуални от тебе ...за кава изключителност говориш ....това е суета ....мд апак Клише ..нали ...живей и се наслаждавай на живота ...и си носи отговорностите ...елементарно за един Гларус нали !!??опа пак Клише сори !Не разбрах формулировката ти за КЛИШЕ между другото ...явно няма такава ...както ти дойде е !
86
1
 
7
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
аз не искам да съм изключителен (което при теб е очевидно...или просто с изкючителността си оправдаваш себе си )..аз искам да си живея живота както ми харесва на мен ...да съм щаслив ...и доволен ....и се получава ....малко или много да преди беше интересно ...полякини германки ....рускини....ама това беше на 16-18...после учене ...работа жена деца ..един нормален живот от който съм доволен ....и щаслив.защо съм се родил,че някой питал ли ме е дали искам ?родил ...живей ..наслаждавай се
85
5
 
2
 
! Отговори
103 преди 8 години
"човешкия живот е доста кратък за да откриеш нещо което не е открито за 100 000 години от другите хора преди теб ....."Именно. И тогава целта на Вашия живот е? Да вървиш по клишетата ли? Да събереш най-много точки от въргаляне с жени от различни националности? Да обясниш как след 15 години брак оставало приятелството и децата? Голям извод... тъжна история. Ти, какво научи от този живот, господине? Имате ли идея за какво сте се родил? Кое ви прави изключителен?
84
0
 
2
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До Анонименти можеш ли да ми дадеш един пример според теб какво НЕ Е КЛИШЕ ??всяко нещо открито от някой ...за последните 100 000 години откакто човек съществува...е все преоткрито старо ....демек КЛИШЕвсяко нещо казано от някой е вече казано преди ....демек КЛИШЕ... човешкия живот е доста кратък за да откриеш нещо което не е открито за 100 000 години от другите хора преди теб .....дай ми дефиницията ти за клише !???моля !
83
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
100, единствената причина да пиша в тази тема е заради това да покажа, че сте банални,клиширани и изтъркани. Някои може да почне да си задава въпроси различни от отговорите, които вие давате и описвате като нещо, което е като правило, което трябва да се спазва. Навсякъде едно и също! Едни и същи клишета, едни и същи закоравялници! Щастливи? Нека. Просто мисля, че е дошло времето хората да минат на едно друго ниво ИЗВЪН сексуалните ви спомени и тъжната ви приятелска семейна безсекуалност.
82
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чапкачо, проблеми и комплекси НЯМАМ. Хайде оставям те с Нейчото да си баналисвате тук и да се учите един от друг от собствения си .....небанален опит. Тези вашите истории ама въобще не съм ги чела! Никъде! Уникални истории! Просто да загубиш 1 час в четене на утъпкани пътеки, по които сигурно трябва да тръгнеш, за да се натикаш във всички КЛИШЕТА от които са съставени.Чао.
81
0
 
4
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До Анонимен 97аха ....ми защо тогава пишеш в такива посредствени форуми в ДНЕС....???какво търсиш тук ...интелекта си го приложи внякой Университет.... и си намери там някой равен ...на интелект и амбиций ...ние тука от "пролетариата" се опитваме да водим посредствен и щаслив живот ....целия свят не можем промени ...но нашия личния свят ....го меним всеки ден !а ти духовно развитата ...имаш запазено място в Семинарията...извини ме че съм толкоз груб ..не е типично за мен.. ;-)
80
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чапкачо,няма разлика. Просто написа "господа", а не съм ''господа". Просто описание на пол. Нищо повече.Клише след клише. Еманципирана? Това никога не съм знаела какво означава, но почнаха и такава да ме наричат. Е, за ваше съжаление не се идентифицирам с клишета като еманципирана, злобна и тем подобни вам удобни.Баналните мъже слушат банални жени. Небаналните мъже НЕ траят банални жени. Написах коментар 94 само въз основа на диалогчето Ви тук, от което банални четящи бяха впечатлени.
79
1
 
3
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До Анонимен 94 и като си жена какво .... каква е разликата ...явно си доста еманципирана ....защо си мислиш че само жените слушат глупостите на посредствени житейски шахматисти .....а мъжете не слушаме ли глупости на посредствени покерджийки...не кимаме ли на баналните ви неша одобрително ...и за секса - той се прави за да доставя удоволствие на двама ..а не на един...не те разбирам не изпитваш удоволствие от него или ...? а това е вече проблем ! не комплекс !но се лекува..;-)но се
78
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чапкачо, поредното клишенце в думичката комплекс. Нека го задоволя. Огромният ми комплекс е, че съм по-развита в духовно отношение от 95 процента от хората на Земята, които няма на какво да ме научат и са ми зверски скучни. Такива като теб и Нейчето. То даже няма на кое да ви завиди човек, разбираш ли ме? Няма за какво да иззлобееш! Толкова сте предвидими, обичайни, машинирани, че няма за какво един съществен разговор да проведеш! Нейчето чете опита на чуждите "умници" и се учи! Моля?!
77
0
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До Неато злобата е основният индикатор за наличието на огромен комплекс ! ... ;-)
76
4
 
2
 
! Отговори
Нейче, преди 8 години
Нео, така е. Запомняща съм. Независимо от това с какво - МЕН ме помнят! Такива като мен оставят следа, госпожо. Такива като Вас - мигат на парцали нежно и женствено. Права си. Не заслужаваш внимание. Повечето хора не заслужават, но минавам, ръся, плюя, размърдвам ги, раздрусвам ги и си тръгвам. Понякога се връщам. Понякога Не. Важното е да оставяш следа.
75
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чапкачо,90 и 91 са мои и съм жена.Не може всички жени да са нормални, мили, женствени, да се съгласяват с вас и да кимат одобрително на скучните и банални неща, които пишете, не може всички да ви се възхищават, да ви се мазнят, да ви обичат, да ви обгрижват, да са готови да легнат с вас, когато и както ви е удобно, да ЖЕРТВАТ себе си и да забравят какви са, само и само да се ХАРЕСАТ на посредствени житейски шахматисти, които вече с деца, още въздишат за секс и наричат себе си ГЛАРУСИ.
74
1
 
7
 
! Отговори
Неа преди 8 години
До 0 Ти си !!! и === . Представяш ли си колко злобно пишеш , че да се помниш сред толкова много хора ?! Предпочитам да съм посредствена пред злобна . По добре да коментирам своя опит , пред чуждия . Ти коментираш само другите . Ето това е ужасно плитко , банално и незнам какво още от твоите изрази да ползвам че да те опиша . Не си прави повече труда да се обръщаш към мен !
73
0
 
5
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
до 90 91господа ...да ...секс съм правил за кеф ..без любов ....да влюбен съм бил...лудо влюбен даже ...но любовта между двама се променя с времето ...както и човек се променя с времето ....такъв е живота ...любовта не изчезва напълно ...но...не е това което е била ... инвалиди които не са били влюбени ... няма как да го схванат. тотова се чувстваегоисти които мислят в живота като шахматисти (нила за тебе става на въпрос) ....се оказват изиграни от първия срешнат покерджия и авнатюрис
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чапкачо "просто си решават проблемите", точно за такива изрази и за такова мислене говоря. Проблеми? Проблеми имат те хората. Проблеми? Клишираните имат проблеми. Решените ВИ проблеми са основата на връзката ви? бравос...компромиси? Същата клиширана история. Компромиси. Думата е зверски смешна. Компромис...Спирам. Не мисля, че нещо от тук мога да науча. Сигурно да разбирам значението на думи като проблем, компромис и тем подобни неща, които са характерни за хора, които НЕ СЕ ОБИЧАТ.
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чапкачо, Любовта не се "търси и не се намира". Носиш я в iсамия теб. Друго се търси и намира. Търси се секс, приятелство, някоя да ти избичи две деца. Това обаче очевидно не е гаранция, че си намерил Любов, независимо как го наричаш драги. Това, че си търсил секс да се съешиш с някого и някоя, която да обявиш за твоя приятелка след 15 години брак е напълно разбираемо и очевидно и буквално. И още нещо. Любовта не завършва Катастрофално. Егото ти е завършило катастрофално.Съпругата да го излъска.
70
0
 
2
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
до 85да задържаш ...мойто момче никой никога неможе никой да задържи .... или сте заедно защото ви се обичате/приятно/изгодно/необходимо или не сте ..... има винаги причина да си с някой и да се обвържеш с него ....компромисите са част от играта проблемите също ....всички исползват проблемите като поводи за да постигнат каквото искат....ако искаш да се разделиш с някой ...ппавиш си един проблем и готово ...заради това се разделихме други просто си решават проблемите ...и си остават заедно
69
0
 
4
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До 0виждам че си наясно със взаимоотношенията мъж жена ...както в сексуално направление так и в емоционалноно за съжаление това е твоето виждане за света, не и моето, аз виждам нешата по друг начинда ..човек не може да се влюби по заповед ..верно е .. затова се казва че любовта се търси ...който търси намира ....ако тръгнеш да търсиш секс ..това ще намериш ..и след 25-30 минутна наслада мечтата ти се сбъдва и умира ...Нула ...светът не толкоз *** колкото го представяш ! 2+2=4 !!??