Внимание! Въоръжена, опасна и много красива

Вижте защо мъжете обожават жените с униформи
Обновена: 5 яну 2016 10:27 | 4 яну 2016 21:30, Красимир Ангелов
210

Снимка: klikabol.com

Че повечето от мъжете се впечатляват от жени с униформа е неоспоримо и едва ли заслужава особен коментар. И ако все още се съмнявате в този факт, следващата галерия вероятно ще промени мнението ви.

Руският сайт klikabol.com събра красиви жени с униформи, които със сигурност са въоръжени освен с много красота, така и с подходящо оръжие. Насладете им се, а още снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
0
 
2
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Щастие и за теб
167
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пиша без да има абсолютно никакъв смисъл. Никакъв. Опитвам се да откажа писането и говоренето, като зависимист са ми, но скоро и това ще се преодолее. Иска се воля, като всеки вреден навик. Желая ви щастие.
166
0
 
3
 
! Отговори
Нея преди 8 години
Особенно щом изкарваш думите ми от контекста , само и само да пишеш нещо ...
165
0
 
2
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Мисля че бях ясна , но май имаш нужда от още обяснения
164
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неа, а Гларусът искате ли да "присъства в живота" Ви? Емпатично да си пишете у нета и да си въобразявате, че сте си близки. Какъв смях.
163
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Жертва си , да . Съжалявам те .""не си прави труда" "присъстваш в живота ми"Поредната щампа, жертва-съжаление, присъствие в живот, в който всъщност ИЗОБЩО ме няма, някой да имал нужда от мен, че от това да се определи къде да пиша.....Просто ти обяснявам госпожице и се хващам за думите ти. Ето, написах коментар за моя опит, но ти си помисли, че търся/искам/имам нужда от съжаление. Нямам нужда от нищо, госпожице, но ако вие искате да съжалявате-намерете друг. Жертва никога не съм била.
162
0
 
2
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Ако искаш не си прави труда да вирееш сред такива като нас . Аз лично съм щастлива и без да присъстваш с философията си в живота ми . Ако някой има нужда от теб , нека пише
161
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Жертва си , да . Съжалявам те .
160
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неа, разбирате ли изобщо колко ми е трудно да вирея сред такива като вас, нормални, клиширани, които ти казват, че си изчерпана, че си злобна, че трябва да спреш, че трябва да си направиш анализ и да се вкараш в депресия, че Голямата Любов траела един миг, че живеем някакси, ама не знам защо живеем освен за това да се размножим, че нашите гени са най-важното за егото ни материално, дали ме разбирате? Не. Не ме разбирате. Важното е злобата, злото, както е написал г-н "Светъл", да бъде..изгонено.
159
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
о-лице-творението на думата няма как да бъда. О-Лице-творението на думата изчерпан, за теб Неа, може да бъде Лице, което ти е изчерпано. В малкия ти, ограничен свят, в които има изчерпани хора и изчерпани емоции. Нито ми знаеш лицето, нито имаш способностите да всеобхванеш колко неизчерпателно същество съм, нито си ме създала, нито си ме творяла, а камо ли да лицетвориш мен в някаква си твоя ограничена дума. Няма как да вляза вътре, госпожице. Вие пробвайте да се набутате в "изчерпан".
158
0
 
2
 
! Отговори
Неа преди 8 години
А ти си олицетворението на думата .
157
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали. Като едномиговата гларусова любов в минало време. Ето това е прекрасно описание за думата "изчерпан".
156
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Усещам , че се изчерпа
155
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Себедоказване? Ако беше написал себепоказване, можеше и да се доближиш до истината. Себедоказване е да успея през екрана да ти пратя с мисъл, телепатично, после с чувство, по някоя нишка вселенска, да мога да ти пратя едномиговата ти голяма любов, която си успял да усетиш само за 1 миг. Ама понеже не мога да го направя, защото сте твърде материални и сте като ученици в 3-ти клас, себедоказването не мийй приоритет. Себепоказването -да. Има ме. Съществувям.АнтиКлише.
154
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Признах ви. Емпатично и емпирично си приличате в злобата, която виждате в думите ми. Браво! хахахах
153
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Емпатия? Прабаба ти е практикувала здрава емпатия, нали? Май от прабаба си си наследила злобичката май май.... Емпатия хахахахахаха........ Чапльо, някъде да съм употребила думата "грешно"? Потърси и ще видиш, че не съм. Употребих думата клише, доста пъти.Хората нямат грешки, Чапльо. Ти написа, че аз някъде съм грешала. Никъде не съм давала квалификации, че някой греши просто защото знам, че хората не грешат. Това не е клише. Клише е, че хората грешели. И твоята баба.емпатията, опа злобата.
152
0
 
2
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Това което харесвам в Гларус - Емпатия .Ето това ти липсва на теб.
151
0
 
4
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
Клише ти не търсиш любов а себедоказване ..... опитваш се да натрапиш на хората менеието си и отричаш тяхното ....мислиш че твойта правда е единствената и неповторимата ....а всичко което другите твърдят е грешно и клише .....как искаш да те приемем за извисена духовна личност когато ти се губи осноното на духовното ....да разбираш другите хора ....да осъзнаваш грешките им и да приемаш че няма безгрешни .....ти си като учителка в 3-клас ....злобна учителка в 3 -клас
150
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пс Страхотно е хлъзгава дума. Пълна е със страх. Просто да го знаеш. Не я употребявай, ако не искаш да си го самонабичваш неосъзнавайки какво правиш всъщност. Типичен пример за това, че като уж думотвориш нещо положително, всъщност създаваш съвсем друго.
149
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми отговори на въпроса. Кое от живота на Гларуса ти се иска да ти се случи на теб?Казваш, че си приличате с Гларуса. По кое си приличате?

Спонсорирани публикации