Уважаеми пътници, излитаме... Оп, вратата!

Злощастен полет от Южна Корея завърши скоропостижно
Обновена: 5 яну 2016 10:59 | 5 яну 2016 10:53,
12
Уважаеми пътници, излитаме... Оп, вратата!
Снимка: архив Reuters

Полет от Себу във Филипините към Бусан в Южна Корея бе принуден да се върне обратно едва 40 минути след излитането си, когато екипажа осъзна, че една от вратите не е добре затворена, пише "Travel and Leisure".

Полетът на Jin Air е бил със 163 души на борда и е бил набрал 4 000 м височина, когато екипажа чул странен шум.
И изведнъж осъзнали, че всъщност предната лява врата не е била изцяло затворена.

За щастие пилотът успял да обърне самолета и да се приземи успешно в Себу, без никакви вреди. Е, не напълно, някои от пасажерите се чувствали доста зле след злополучния полет.

Oт Jin Air се извинили на пътниците и ги настанили през нощта в хотел, за да изчакат втория опит. Също така им платили и обезщетение от 100 000 юана, което е около $84.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Amorphine преди 8 години
Надявам се няма толкова плиткоумни хора да се вържат на такава статия. Дори и бегло запознат човек, който не се е возил със самолет знае, че такова нещо няма как да се случи ;)
10
0
 
0
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
"1) Тъпо написана статия, както вече някои написа."Присмял се хърбел на щърбел, научи кога се пише "и" и кога "й".
9
0
 
5
 
! Отговори
bros преди 8 години
Това височини, валути, маршрути... Гогле транслате даз бетар ворк...
8
0
 
16
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
До УжасНе се отказвай да четеш новини от тук . От време навреме се появяват много добри статии, написани от много добри автори - например статии свързани с оргазмите при жените, миризмата на скротума и много други подобни , написани от някой с име Михаела Лазарова. Така, че не се отказвай, ще загубиш.
7
0
 
8
 
! Отговори
abc преди 8 години
"100 000 юана, което е около $84"..... доста сте обезценили юана :D.
6
1
 
27
 
! Отговори
Ужас преди 8 години
Бях забравил, защо отдавна не влизам в този сайт. Днес инцидентно го отворих. 1) Тъпо написана статия, както вече някои написа. Грозна гавра с ужаса на хората.2) Катастрофална неграмотност от страна на автора.3) Дано никога повече не се подлъжа да вляза в тоя кретенски сайт.
5
0
 
9
 
! Отговори
Сссссс преди 8 години
Технически грешки на хората с работата си се случват постоянно.Аз съм летял от Холандия в Швеция като забелязах пукнато стъкло на моето място.Стюардесата ми обясни че нямало проблем-щото стъклото е двойно и ако тази пукнатина ме притеснява-да спусна щтората!?!?!?!?А това бяха Британските авиолинии.....Така че всичко може да се случи--със всеки....
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Злощастен полет от Южна Корея завърши скоропостижно" "Полет от Себу във Филипините към Бусан в Южна Корея..." Ко рече ко? Последно от къде е пътувал самолета - от Бангладеш?
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На авторката на тая "статия" цялата случка й е някак си смешна. Или пък на редактора? Явно не им минава през акъла какво са преживели тия хора, та им се вижда майтап цялата работа.Иначе не ми е съвсем ясно как така вратата няма да е затворена и алармата няма да пищи като откачена заради декомпресията.
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тея врати да не са като вратите на тоалетна - свети ламба/не свети ламба. Ако е технически изправен самолета, би трябвало да вдигне аларма до небето, че летят с отворена врата.
1
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е бетер герберастка работа. И те тъй, откриват път,пък той в строеж и незавършен.