Майка стана порно звезда заради сина си

5-годишното хлапе искало скъпи подаръци като на другите деца
6 яну 2016 21:07,
115

Снимка: Twitter

20-годишната майка Меган Клара останала много разочарована, когато миналата година 5-годишният й син Ащън се оплакъл, че не получава същите скъпи подаръци за Коледа, като приятелите си.

Самотната майка заработвала по 100 долара седмично. За миналата Коледа купила за сина си плюшени играчки, книжка за оцветяване и нови дрехи.

След като видяла разочарованото лице на сина си, Меган си обещала Коледа през 2015 г. да бъде различна за сина й. Затова през цялата година се снимала в порнофилми. От тях взимала по близо 750 долара за филм.

"Миналата Коледа едва успях да отделя пари и се притеснявах, че Ащън ще бъде разочарован", разказва майката от Портсмут. "Синът ми никога не е изглеждал щастлив с подаръците, които можех да си позволя. Винаги е искал това, което имат неговите приятели, но нямах заделени пари за скъпи играчки", допълва тя.

С новата професия Меган заделя близо 2200 долара за християнския празник, което е близо 15 пъти повече от Коледа през 2014 г.

Меган признава, че изборът й е предизвикал критики у много хора, които тя нарича просто завистливи.

"Снимам се в порнофилми, това ми харесва и с работата си не наранявам никого. Мога да харча парите си, както поискам - не купувам алкохол и наркотици, а само неща за сина си", уверява тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
2
 
! Отговори
$100 преди 8 години
Самотната майка е порно актриса от 2008-а, когато синът и още го е нямало. Нищо чудно самия той да е резултат от някой от филмите и.
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах едно клипче как някъв старчок й се източи на фейса. Нищо особено.
54
4
 
4
 
! Отговори
Асан преди 8 години
Горката,трогнах се! Кво купи Айшето на щастливото си дете за 2200 долара?
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчето ще е мн гордо с новите глезотии.
52
2
 
4
 
! Отговори
42 преди 8 години
ДАВА ХУБАВ ПРИМЕР И НА СИНА СИ ДА ГЛЕДА ТАКИВА ФИЛМИ КАТО ПОРАСНЕ И ДА СТАНЕ РАЗВРАТЕН, АКО НЕ И ИЗВРАТЕН. А ПРИМЕРЪТ, КОЙТО ДАВА НА ДРУГИТЕ ХОРА И ДЕЦАТА...
51
2
 
21
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Е, как кой работи за $100 на седмица, ами такива дето са родили на 15 и са без образование. Странен въпрос.
50
1
 
29
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Ей, моралистите - нали се сещате, че търсенето определя предлагането... Ако не се търсеше порно, нямаше да има такива актриси, ама се търси... Порното е нещо такова: Всички плюят по него, ама всички го гледат...
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са тея тъпотии бе??? Кой работи за 100$ на седмица (400$ на месец), тя не може да си плати сметките и бензина с тях!Освен това 750$ на филм е крайно нелепо, освен ако не става въпрос за клипче. КРАЙНО НЕГРАМОТЕН ПРЕВОД, който поднася абсурдни глупости.
48
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми жената си има талант и просто е решила от аматьорка да стане професионалистка. Ама и забележете каква е причината да го направи. Дори не е за да осигури по-добър стандарт на живот или образование на сина си, а за да му купи поредния лъскав ***, който след 2 ще бъде захвърлен някъде като ненужен.
47
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
20 годишна с 5 годишен син... не е учудващо. След като е родила на 15, колко му е било да превърне хобито си в професия.
46
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Se ima da. Trosis. Orehi I. Se. Polucavas. Podaratzi
45
0
 
22
 
! Отговори
1 преди 8 години
Е направила му е подарък за цял живот!
44
4
 
22
 
! Отговори
dido преди 8 години
20 - годишна , може да отиде да учи да почне работа на по добър доход тя веднага налитна да налапа жезъла , блонди какво да я правиш , не е тоя начин да изкараш пари пък и това е в Америка има си голям избор за работа ако дойде в Бг. трябва да преспи с половината град ли да купе на синът си скъпа играчка ,бааа тая ***.
43
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
20-годишната майка на 5-годишно дете?Има ли нужда от коментар?
42
0
 
12
 
! Отговори
гост преди 8 години
Добра е miss Clara, има дадености за тоя бранш :)Само тия 100$ на седмица ми се виждат малко странни, но...
41
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какъв извод ще си направи детето? Че ако искаш някоя глезотийка трябва да пуснеш или опънеш някого.А вместо това не е ли по-добре да поработиш нещо нормално или да се напънеш да се изучиш, или поне някакъв курс да изкараш, или някакъв допълнителен доход от уменията, които имаш?Много е важно да се азмислим чрез действията си какви послания пращаме на децата си, тъй като личният пример е възпитателният метод, който оставя най-силно впечатление.
40
1
 
26
 
! Отговори
Рв преди 8 години
Само не разбирам от къде намери пари да си направи силикончета? А че в сащ мажеш да оцелееш със сто долара на седмица е напълно невъзможно няма да говорим.
39
3
 
41
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Ей, какво хубаво момченце! Как да не му ... майката!
38
3
 
7
 
! Отговори
Нийл преди 8 години
До Виготура 20Извращаваш смисъла на Светите Писания, внимавай какво говориш. Да хвърлиш камък е едно - това значи да издадеш присъда и да извършиш смъртно наказание при положение че всинца1 грешат и то е за морално ук0римо поведение а не се отнася до сериозни престъпления. Това слово изобщо не се отнася до изобличаването и моралния укор за подобни деяния, всички в описаната случка определят хванатата в изневяра жена като блудница. И Господа и казва да си върви и да не прави повече така!
37
7
 
19
 
! Отговори
Нийл преди 8 години
Имаше един музикален клип пълна сатанинска пропаганда на новия световен ред на антихриста. В него имаше момент в който показваха пирамидата като на еднодоларовата банкнота и отдолу в самата основа на пирамидата преплетени, голи движещи се тела на мъже и жени. Това иска да каже че сатанинската доктрина е изградена върху моралната деградация, сексуалните извращения и случайни връзки на хора интересуващи се и мислещи само с нагона си като животни. По този начин те са превърнати в роби на пирамидата