Без тебе мога, но без нета си – не!

Карикатури показват хората в плен на новите технологии
15

Снимка: ofigenno.cc

Съвременният човек все по-често изпада в зависимости. Някои от тях толкова "модерни", че едва ли болшинството от хората преди 10-тина години можеха да си представят изобщо за тях.

Е, пристрастяването към интернет и новите технологии вече го има навсякъде сред нас. Дори и ние самите, без да подозирами, сме в плен на новите технологии. Колко от вас например могат да изкарат дори ден без интернет или своя мобилен телефон?

В следващата галерия ви представяме няколко карикатури, които представят как изглежда съвременният човек днес, при това без да го осъзнава. А ако творенията ви харесват, още от тях може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя пич с айфона е много сбъркан, но с риск да го оправдая ще кажа, че мнението му по скоро е саркастично за мен. То и аз съмнс айфон ч, но нямам фейсбук туитър инстаграм и там каквито има. Един скайп, чета новините и ми помага доста в работата. Не съм му роб, което в днешно време си е гордост.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина, много заробващи са технологиите. А социалните медии превърнаха хората в асоциални същества - всеки комуникира с приятелите си онлайн, но не се среща с тях наяве. Да не говорим, че с по-голямата част от тях не се е виждал никога и всъщност не знае кои са. Започва да ми липсва живота отреди технологиите.
5
1
 
22
 
! Отговори
ne4o преди 8 години
не знаете как да забавлявате гостите си ли...даите им паралота за wi-fi интернета
4
9
 
6
 
! Отговори
стихче преди 8 години
-Дядо Неофит де така-Бързам чадо за съда-А какво бе дядо пепе правиш ти в съда -Храма Божий ще вземем без пара и влизаме в приватизационната игра.-Идва ислямизация бе дядо Неофите ,това не те ли трогва.Не чадо ,щом съм си напълнил джоба със пара ,ислямизацията не е беда.
3
3
 
31
 
! Отговори
Психолог преди 8 години
До 2:Ти си луд бе? Ще си планираш бюджета за да си купуваш Айфони?! Ако мислиш, че телефонът ти те определя каква личност си, обади ми се! Ще ти помогна.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** , тяхното име е легион
1
12
 
3
 
! Отговори
Атеист преди 8 години
Без религия Интернет пространството щеше да е по-спокойно място и новият патриарх на България нямаше да бъде обявяван като лотариен победител "Не-о-фит"