Модата в трикове – Част 2

Практични съвети за жените
0
Модата в трикове – Част 2
Снимка: Elle

Гардеробът е това малко и свещено място, което е способно за секунди да направи една жена щастлива или много тъжна.

Чрез него се отразява модната индустрия като работеща такава, задаваща актуалните тенденции и предоставяща компонентите, с които дамите сглобяват своите силуети и изразяват себе си пред околните.

Независимо дали гардеробът ви има нужда от освежаване, спасяване, или просто се приготвяте за поредния динамичен ден, със сигурност не бихте искали да вместите в него някое и друго петно.

Представяме ви триковете, с които да спасите всяка една дреха и аксесоар от съсипване вследствие на външни фактори.

Тъй като не можете да предотвратите всички инциденти с храни и напитки, то поне можете да ги решите безпроблемно.

Ето как.

1. Малки обувки
Често изпадаме в ситуация, в която си харесваме обувки, но няма нашия номер. Тогава, между пробването и лекия дискомфорт от стискането, се промъква мисълта, че можем да издържим факта, че моделът е един номер по-малък. Ако обувките ви са от този тип покупки, то обуйте един чифт плътни чорапи и нагрейте със сешоар. Това ще отпусне ръбовете и ще направи живота ви по-удобен.

2. Петна от дезодорант
Козметичните продукти против изпотяване често оставят следи, които индикират за използването им. Неприятните петна подмишниците можете да премахнете като нанесете смес от сода, водороден прекис и вода

3. Изсветляване на дънки
Новият чифт деним със сигурност е страхотен и ви стои добре, но идилията може да приключи още след първото пране. Изсветляването на дънките не просто може да боядиса останалите дрехи в пералнята, но и променя вида на денима. За да избегнете това, добавете половин чаша оцет малко преди пералнята да свърши.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари