Съботен бис

Николета не знае кога е родила и още родни мацки от Дубай
Обновена: 9 яну 2016 22:03 | 9 яну 2016 16:55, Александър Попов
43

Моника Валериева и изглед отзад. Интересно, дали е нейна книгата? Снимка: Facebook

Звездите ни вонят на пържена риба, възкликна Евгени Минчев. Кога родните звезди проявяват истинската си същност, без преструвки?

"Те биват такива пред масажистката, маникюристката и фризьорката си. Муцка това, муцка онова... Това е основата на живота им. Да си направят селфи в тоалетната на някой хотел и да се снимат пред шадраван във фоайе. Истински са пред щанда за пържена риба, или докато пъхат в чантата си обикновени вафли, претендирайки, че се хранят с гурме. Пред екрана те показват лицето, което биха искали да бъдат и с това се превръщат в жалки имитатори", обяснява Евгени Минчев пред Story.

Колко е прав Минчев - и първата седмица на новата година го доказва.

В любимия ни Дубай наблюдаваме поредната порция "ваканцуване" на родни плеймейтки. Николета вече се завърна, но с кадри от там ни зарадваха фолкпевицата Галена и доскорошната "брадърка" Моника Валериева. И докато за Галена не е проблем да разкрие, че е със съпруга си Галин, то Валериева залага само на самотните си задни части. За широката публика остава да гадае кой държи фотоапарата. Летописците на плеймейтките ни информират, че тя кацнала в Дубай с частен самолет и е отседнала в един от най-елитните и скъпарски комплекси. Защо ни завира пред очите задните си части обаче остава загадка. Те и без това са предназначени за друг.

Но без страдание към Mониния заден изглед продължаваме с фукните на интелектите в родния шоубизнес.

Елена Кучкова, и тя горда носителка на най-значимата титла в моминските среди - Мис Плеймейт, ще кръстосва родните пътища с "Бентли". Според "Всеки ден", скъпарската машина й била поднесена от гаджето - политикът от ДПС Любомир Ников. Той бил известен с прякора Любо Бентлито, но заради русокосата си изгора влязъл в ролята на Дядо Коледа и напълно оправдал прякора си. Дарът на Кучкова със сигурност е разбунил кошера с набедени красивици, а още по-сигурното е, че десетки последователки на Кучкова вече мечтаят да захвърлят мотиката и да седнат и те на кожен салон.

Азис пък напомни за себе си с кадри от квартален магазин, в който пазарува облечен като за връх Мусала. Слава Богу, у нас бежанската криза все още не предизвиква паника и хора с подобен външен вид не се възприемат като заплаха.

Иначе Азис се поизложи в опита си да ни убеди, че за звезда от неговия ранг България е възтясна. Харесват го хората в Турция, сигурно наистина го носят на ръце, но много моля звезда от неговия ранг да не коментира The Rolling Stones. Всеки един от великата рок банда е леко по-известен от него и сравненията са нелепи. Да не се засягат тийнейджърите, които са израсли единствено с чалга телевизии и имена като Мик Джагър, Кийт Ричардс, Чарли Уотс и Рони Ууд са им тотално непознати.

Приятелят и колегата на Азис - Фики Стораро, пък повече от тъжно призна, че с Преслава не са гаджета и живее с мама.

"Постоянно ме свързват с красиви жени", скромен е Фики. Но пък трябва да го контрирам - режисирани връзки покрай някоя песен не е свързване с красиви жени. Нарича се PR по български. Така едно време всички фолкпевици се разминаваха с глоби на пътя като дадат автограф на катаджията. Такива истории бяха толкова преекспонирани, че в един момент оставаш с впечатлението, че бюджетът е бил ощетен с милиони от глоби. Та и с жените така...

"Добър ден от нас! Ние сме щастливи, дано и при вас да е така ...". Така звучи фолкстатус с дъх на милиони. Да, Емануела се била сдобрила с бащата на детето си Димитър Динев. Двойката все повече влиза в коловозите на Николета и Валери и на Алисия и Ники Михайлов преди година. Явно през 2016-та ще следим с трепет дали двамата са на обща снимка или певицата разкрива колко е разстроена от поведението на любимия си в някоя песен. Всичко се върти и повтаря, но пък публиката не скучае.

На разкош и лукс се радва и Вики от "Мастило", която е бременна в петия месец от бизнесмен с висока позиция в петролна компания. И там няма брак, но за певицата той не е важен. Бизнесменът е разнасян из медиите с малкото му име Петър и пикантната информация, че е женен с две деца.

36-годишната Вики споделя, че най-сетне мечтите й са започнали да се сбъдват. Пожелаваме и щастие и да не й се налага и тя по никое време да прави нови парчета, в които да описва съдбата си. Че за разлика от Емануела "Мастило" трудно събират хора на концерт.

Началото на новата година бе белязано и от завръщането на Бориса Тютюнджиева. Известно време тя бе гадже на продуцента Андрей Арнаудов и почти беше изчезнала от мирогледа ни. Двойката обаче се разпадна и Бориса е отново тук, отново гола, отново в чаршафите. Засега самотна, но и тук следва логичният въпрос кой е зад апарата. А има ли значение?

Една бивша фолкпевица пък уплаши мнозина, които са имали нещастието да я видят на снимката, която сме поставили в галерията. Става въпрос за Джорджия, която пусна кадър като от филм на ужасите. Талията й граничи с недействителното, дали пък някой не се е учил на първи стъпки във Photoshop-а?

Ако все пак фотосът, който онагледява почивка в Малдивите,, е истински - притесненията трябва да са сериозни, защото намирисва на анорексия.

Завършваме с Николета Лозанова, която дава сериозна заявка да не слиза от таблоидите и социалните мрежи и тази година. Плеймейтката публикува онлайн своя равносметка, която трябваше да бъде бич за всичките й недоброжелатели. От изводите й става ясно, че животът й е песен, а най-голямото й щастие било нейната дъщеря. Дотук нищо ненормално, но се заформи истинска вихрушка от БГ Мамите, които следят изкъсо нейните словоизлияния.

Та вещи потребителки веднага й се присмяха, че Николета е написала за рождена година на своята дъщеря 2011-та, вместо следващата 2012-та. Хапливите коментари под равносметката на Николета набързо бяха изтрити, а грешката оправена. Но във форума на мамите дълго се дискутираше нормално ли е да не знаеш коя година е родено детето ти. И сами можете да се досетите, че за подобни грешки БГ Мамите не прощават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не видях нито една личност или звезда, а само някакви силиконови ***.
20
1
 
46
 
! Отговори
Някой преди 8 години
След малко ще ви докладвам за цензурата която налагате в тоя сайт . Няма го това нагло поведение като вашото в цял свят !
19
1
 
51
 
! Отговори
Сульо преди 8 години
Ядат пържена цаца на капанчетата в Дубай ли? Нещо не схванах.
18
4
 
55
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
Освен някаква смрад,друго нищо не се усеща....
17
4
 
59
 
! Отговори
- преди 8 години
Е, да, нискотарифната Wizz air пусна евтини полети до Дубай и всичко, що е ЗВЕЗДА - ха-ха - тръгна да ходи там...
16
4
 
59
 
! Отговори
diavolcheto преди 8 години
Прав е, Евгени Минчев!Само че от всички, споменати в публикацията, не виждам нито една звезда ( както обичат да ги наричат ).Класа, класа и още много неща Ви липсват, уважаеми " звезди "!Смешно и жалко, но...звездно!
15
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кога ли тъпия нап ще започне да проверява от къде идват прекурите на разни дупетатчета и тем подобни?! кога в държавата крадците ще върнат откраднатото от нашите пари и данъци?!
14
6
 
38
 
! Отговори
Шиши Миши преди 8 години
A па Гон Дзо от ,,Геренбахче,, игра у ,,Рен,,....
13
0
 
79
 
! Отговори
Отвратен съм преди 8 години
Евгени Минчев е прав. А това са най-обикновени български ***, които са отишли в Дубай да си хванат поредния мазан арабин за най-обикновени долари, защото няма как по друг начин да си заработят парите. Същото, както по време на социализма - в Японския хотел идващите от Близкия изток бизнесмени си поръчваха момичета. Тогава това бяха така наречените елитни ***. Беше цяла мафия, чак до таксито, което докарваше момичето. Така че, нищо ново под слънцето. Сега се ходи в Дубай....
12
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Редактора на тази медия е пълен ***... В Германия се бият и пуцата от обед, а тук на първа страница ми сложили някакви евтини к рв и
11
0
 
64
 
! Отговори
Ивгени Ватмана преди 8 години
И кво за да ни покажат че са "известни" требеше да идат в Дубай.Че тука никой не ги бакари за слива.
10
1
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тоз Дубай май ходят да проституират , така се говори поне.
9
2
 
52
 
! Отговори
Кънчо Путкодеров преди 8 години
А на мен ми пада капкомера като го видя тоя макак...
8
1
 
71
 
! Отговори
Ясновидец преди 8 години
Каквато държавата такъв е и елита й. Евг. Минчев трамвайжията не прави изключение от това правило.
7
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надал играе страхотен тенис в момента, но Джокович го разбива. Уникален сърбин!
6
0
 
65
 
! Отговори
оха преди 8 години
В Биг Брадър Моника не била "такава",искала да покаже какво представлява пред цяла България...разрахме...били и подарили кола,това е нормално няма как...Преслава не била "такава",хваща си гаджета милионери...няма проблем.Кучкова и Николета и те не са "такива"...продажни души
5
2
 
76
 
! Отговори
б преди 8 години
Защо постоянно трябва да ни занимвате с "елита" на България?Уникална статия за това как се успява в живота по лесния начин.Пишете за хора,които са постигнали нещо с труд,упоритост и мозък в главата,а не за продажни,елементарни жени...
4
5
 
56
 
! Отговори
ЛирическиаОТКЛОНИТЕЛ преди 8 години
НИЛОТО в добайчо ке бачка оти залези божинко и ся котето требе да рани допето и са пуска в приклу4ения за душата
3
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИП до ВИП-овете, елита на елитите! :D Закривай, натискай това пусто червено копче, да се приключва!
2
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе объркала годината - Таа не знае колко уши има по главата + това детето още е мако и година напред-назад нее толкова фатално :)