Шега за конски пенис едва не доведе до война

Киргизстан има свой враг №1 – британец с чувство за хумор
11 яну 2016 12:14,
47
Шега за конски пенис едва не доведе до война
Снимка: Twitter

Британец едва не предизвика дипломатически скандал, след като направи неуместна шега с един от символите на Киргизстан, съобщава британският "Метро".

Майкъл Макфийт публикувал снимка във Facebook на киргизстанския деликатес от конско месо чучук. Написал, че му приличал на пенис.

39-годишният мъж споделил, че хората се редят на опашка, за да купят специален деликатес от пенис на кон.

Неуместната шега докара на мъжа 5-годишна забрана за влизане в Киргизстан, а полицаи му казали, че такова нещо може да изправи Великобритания на война с Киргизстан. Пред приятели обаче той наистина мислил, че наденицата се прави от конски пенис.

След като публикувал коментара си във Facebook, цяла тълпа от ядосани киргизстанци тръгнала към него, за да го линчунва. Това принудило Майкъл да избяга през заден вход на златната мина, в която работил. Намерил изоставена линейка и се качил в нея. След това предприел опасно 9-часово пътуване до летището в Бишкек. Пътувайки към летището десетки коли се опитвали да спрат мъжа.

Когато най-после достигнал до летището, Майкъл бил арестуван и обвинен в расизъм. След като се явил пред съда, мъжът се извинил официално и бил върнат в родния си Единбург.

"Казаха ми, че има петиция от 17 страници, в които се настоява да ме вкарат в затвора, а когато ме освободили, имало и протест", обяснява той. "Това беше просто шега", допълва още враг №1 на Киргизстан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният *** британец
13
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
забележете какво е работил - в златна мина! защо ли не се учудвам, т.нар западни инвеститори се занимават основно да ограбват природните богатства на страните с п.родаж.ни режими срещу изплащане на суми на членовете на правителствата им под формата на хонорари за лекции примерно.... покрай историята с конския деликатес се замислете дали същия не го консумираме и ние, които си даваме златото от Пирдоп и Челопеч, а всяка година вземаме милиардни кредити.
12
1
 
6
 
! Отговори
наденицата преди 8 години
изглежда вкусно, особено по обяд.
11
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така се получава когато един надут англичанин не познавайки традициите и културата на едни народ се гаври с него. Жалко че не са го спипали.
10
1
 
21
 
! Отговори
Пълна трагедия сте преди 8 години
"Пред приятели обаче той наистина мислил, че наденицата..."ОПРЕДЕЛЕНО ви трябва грамотен редактор :) Пийте поне по кафе преди да почвате преводите... и не ползвайте чичко Гугъл :)
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Това принудило Майкъл да избяга през заден вход на златната мина, в която работил. Намерил изоставена линейка и се качил в нея. Пътувайки към летището десетки коли се опитвали да спрат мъжа."Този трябва да е майстор на Grand Theft ***.
8
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалки държави с големи комплекси! На азиатците ще им трябват едно 500 години за да стигнат нивото на живот на западняците, ако изобщо е възможно това!
7
4
 
6
 
! Отговори
конски преди 8 години
И какво обидно има това да е националното ястие на Киргизстан?Може да повишава потентността на народа.
6
6
 
26
 
! Отговори
щщд преди 8 години
Имат си достойнство хората. Нашето достойнство се състои в това, да си подложим главицата,та дано ни погали някой папа или изкуфяла канцлерка.
5
1
 
19
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Това си е за филм на Гай Ричи.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото не е виждал магарешки! С дължина, малко под метър.
3
5
 
9
 
! Отговори
Митака преди 8 години
Направил е голяма реклама на малката държавица.
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно британеца го е консумирал суров и на веднъж :)
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на тюбетейките, така се прави!