6-ти сме в света по разходи за проститутки

Престижната класация е оглавена от Испания
12 яну 2016 16:37,
34
6-ти сме в света по разходи за проститутки
Снимка: Reuters. архив

Вестник "Метро" публикува класация, която определя в коя държава се харчат най-много пари за проститутки, като Испания е на първо място, а България - на шесто.

Таблоидът помества на страниците си изследване на сайта Worldatlas.com. От 196 държави по света, проституцията е легална в 50 от тях. Но дори и в страни, където най-древният занаят е забранен, той просперира. Така например Република Корея се нарежда в топ 10 на държавите, в които се харчи най-много за проституция на глава от населението, въпреки че е нелегална.

По света има 13 828 700 платени жрици на любовта. В класацията за най-много пари, похарчени за проститутки, след Испания, в челната петица се нареждат Швейцария, Република Корея, Германия и Япония. България е класирана на шесто място. След нея десетката попълват Тайланд, Тайван, Ирландия и Израел.

Според данни от изследването общите доходи от проституция в световен мащаб възлизат на 26,5 милиарда долара.

Що се касае до общия брой на проститутките, на първо място е Китай с 5 милиона, следван от Индия с 3 милиона и САЩ с 1 милион.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо престижно няма в това. Означава, че българските мъже са толкова смотани, че не могат да си намерят приятелки, а трябва да плащат.
18
0
 
4
 
! Отговори
анализаторът преди 8 години
Като цяло, мисля че е в следствие на увеличеното производство на домашнен алкохол, в по-голямата си част - ракия. Това води до излишък в предвиденото перо "кръчма". Което, от своя страна, автоматично преразпределя средствата към непредвидени/извън бюджетни харчове, на база на натрупания излишък. И...
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни глупости, на база какво направиха изчисленията?!?!?!? Проституцията в България не е законово регламентирана от една страна, от друга страна от години няма централизирана мафия, която да върти бизнеса с проститутките и от трета страна във всеки един портал за запознанства можеш след две думи да се договориш с мацки, които си имат редовна работа да се изчукате срещу кинти и това, не е валидно само за България, ами за цяла Европа, така че тия ститистика да си ги разправят на наивниците
16
3
 
5
 
! Отговори
Евтини хора преди 8 години
Единствената причина да не сме първи, е, че тук е много евтино :) Сещате се за какво става дума :)
15
2
 
8
 
! Отговори
-- преди 8 години
Американските телевизии са показвали репортажи за проституцията в САЩ, но никога не са показвали рускини. С черни *** се славят улиците...
14
4
 
8
 
! Отговори
до 22 преди 8 години
Всеки който е бил в САЩ, знае, че огромния процент *** там са рускини. Честито братушки!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
aaa....kak sa razbrali....po kasovite aparati li... ili po fakturite koito izdavat prostitutkite??
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами добре е.Можеше и тва да няма.
11
1
 
24
 
! Отговори
/// преди 8 години
Пра'ете сметка, пред Тайланд сме !!!!
10
11
 
27
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Незнам откъде ги копаят тези новини. Нямам познати, които да ходят по ***, отиваш на дисткотека, ако не първата нощ на втората все ще си намериш компания - освен ако не си супер смотан разбира се.
9
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България това предлага секс и алкохолен туризъм! Този модел е копиран успешно от Испания! Слънчев бряг и всичко наоколо е новата Маьорка и Ибиза! А на немците им се доставят директно в държавата им.
8
2
 
8
 
! Отговори
Туй то преди 8 години
А по приходи?
7
0
 
12
 
! Отговори
men преди 8 години
ами ако включите в класацията нашите милиционерчета, митничарчетата, вожда ти кво ун и броукбек плевенту май целия ни държавен бюджет отива за спонсорство на труженички.... ние сме патроните а кой ги консимира труженичките е една друга истороя ама ще ме цензурират.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те първо ги пускат в България да се научат и после ги транспортират към Германия, Испания и Швейцария. Не ми е ясно, кой ги е навил да отидат чак то Япония и Корея, ама то нали българите сме по цял свят.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
* та се кинем.
4
6
 
22
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 8 години
И после българката мома не била комерс, а пила добро и хубаво момиче. Да, ама не. барем да сложат по един касов апарат на дупките, за да може да им се запълват дупките.....в бюджета на ръководителите на "държавата на проститутките".
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз мисля,че твърде много угаждаме на жените си.
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българина за * и софтуер пари не дава. Напоследък се ослушва и за хардуер!
1
8
 
28
 
! Отговори
222 преди 8 години
Искам да сме първииии.... поне в нещо позитивно. Момчета стегнете се и посещавайте по-често