Донор на сперма с над 800 деца, на седмица по едно!

Професионалният баща получава по 50 паунда на всяко даряване
13 яну 2016 22:11,
57
Донор на сперма с над 800 деца, на седмица по едно!
Снимка: Facebook

Най-плодовитият донор на сперма във Великобритания е баща на над 800 деца и получава по 50 паунда на всяко даряване.

41-годишният Саймън Уотсън дарява сперма от 16 години насам и става баща всяка седмица.

Днес той продава ценния материал и във Facebook, като до момента е получил над 40 хиляди паунда за това. Интересът към Уотсън обаче не стихва.

"Всичките ми приятели и цялото ми семейство знаят всичко за мен, нямам тайни", разказва Саймън. Въпреки това обаче приятелите на децата му (тези от неговата законна жена) намират дейността на мъжа за смешна.

"Синовете ми казват, че никога не биха дарявали, но нямат нищо против аз да го правя", допълва той.

Саймън има синове на 19 и 17 години от първия си брак и 10-годишна дъщеря от втория си брак. Работата му обаче оказала своето влияние и известният донор се разделил и с втората си жена.

"Писна и от това, което правих. Тя всъщност го презираше. Постоянно тичах насам натам, за да дарявам, а това й лазеше по нервите", разказва мъжът.

Цялата история с даряването на сперма започнала след първия му брак. Саймън решил, че иска още деца, затова и започнал.

"Втората ми жена знаеше какво правих, но си мислих, че го е приела. Не знаех дали й харесва", допълва Саймън.

Саймън първоначално дарявал в банки за сперма, но после развил нещо като частен бизнес. Започнал да се рекламира във Facebook. "Вижаш как изглежда човекът, по-сигурно е", обяснява той.

Разказва, че като цяло няма изисквания към клиентите си. Няма против да пушат или пият, но ако клиентът някога е бил наркоман, ще му откаже. "Отхвърлял съм няколко души, които бяха очевидни откачалки - просто се извиних и си тръгнах", спомня си Саймън.

Така днес британецът е баща на над 800 деца, сред тях и доста близнаци. Поне за толкова знае. "Никога не съм си представял, че ще съм донор в такива мащаби. А с помощта на Facebook всичко стана лавинообразно", обяснява многодетният татко.

Мъжът не дружи с родителите на своите деца. За него е достатъчно те да са щастливи, за да е щастлив и той. След като си свърши работата, хората най-често изчезвали.

Преди да посвети изцяло времето си на даряването на сперма мъжът се занимавал с бизнеса на родителите си. Сега е посветил цялото си време на новата си работа, като цели винаги да дава най-доброто от себе си. Твърди, че повечето му клиентки забременяват отведнъж.

Споделя, че засега няма планове да спира. "Имам деца навсякъде по света и родители, които са ми благодарни", завършва Саймън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: донорспермадеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
напишете в гооглето: Брат и сестра брак Германия!Брат и сестра в германия имали 4 деца от които две са инвалиди!!!!!!!!!!!ИМА НЕЩО ВЯРНО В КРЪВОСМЕШЕНИЕТО, ЧЕ НЕ Е ДОБРЕ ЗА ГЕНА ЯВНО ГЕНА НЕ ОБИЧА ДА СЕ ЧИФТОСВА СЪС ПОДОБЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
1
 
18
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Ами чети бе 4-ти, написал съм ти го, в Англия, и до ден днешен няма закон забраняващ брак между братовчеди и не се правят кръвни изследвания преди официялно подписване, друг е случая, че не се женят и правят деца за да са (сингъл мум) и да лапат социялки и да вземат социялно жилище. Питай някои твой познат който е в Англия, не вярвам да нямаш такъв.
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак нещо сме се изгубили в превода. Той се занимавал САМО с това. Тея 50 лири за кафе ще му стигнат ли? За 16 години 40 000 лири - хората правят по толкова на година. С 200 лири на месец може да успее да оцелее в някое село, ама у нас или в Индия. Въобще не се връзва, да не говорим, че да си прави труда да се рекламира и да се види с някой първо, после "работата" каквато и да е тя - абсурд за 50 лири.
5
2
 
25
 
! Отговори
1 преди 8 години
Бла, бла. Има закони за лимит на донорство. Точно с цел предотвратяване на бъдеща връзка между незнаещи се братя и сестри.
4
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
професионален ч...киджияимаше една статия за най-добрата професия, докато оня само плакнеше окото, тоя поне мачка смока
3
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тия 800 братя и сестри като започнат да се срещат случайно и да се е6ът, ще се нараждат едни изродени изверги - клингонозъбери..ше си бьеее мамата! Донорството на клес трябва да се преследва, коли и беси! А тоя са не разбрах...шляка жените на хората или само си удара тапанарка на голия й торник?
2
1
 
32
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
При положение, че има много болни от кръвосмешение в Англия, мисля, че трябва да има лимит за донорство, защото риска се увеличава. INBREEDING се нарича, защото допреди два века са живеели на племена и малки групи и от там да се ожениш за първа братовчвдка е било нещо нормално. То и до ден днешен няма закон като при нас до четвърто коляно да не се женят и не им правят кръвно изследване преди брака, и си се женят братовчеди, луда работа.
1
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои си имат цял футболен отбор деца, тоя си има цяла армия. Скоро може да догони нашата армия по бройка.