В скривалището на Ел Чапо – DVD-та, луксозна кухня...

Скривалище, достойно за наркобос, който сега отново е на топло
13 яну 2016 20:30,
19

Снимка: Reuters

Мексиканският наркобос Хоакин Гузман "Ел Чапо" е обратно в затвора, от който този път мексиканските власти се надяват да не избяга.

И след като ни стана ясно, че властите са се добрали до наркобоса, благодарение на интервю с актьора и режисьор Шон Пен, сега вече можем да надникнем и в "квартирата" на наркобоса.

Както подобава на един от най-търсените наркодилъри в света, скривалището му далеч не е просто някоя пещера. А подобава на ранга му! Е, малко е поолющено след акцията... Повече - вижте в галерията ни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
1
 
! Отговори
Кольо преди 8 години
Да беше дошъл в България, щеше да се скрие без проблем я в Столипиново, я в Банкя.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шон Пен си замина завалията ;(
12
3
 
3
 
! Отговори
/// преди 8 години
Това си е проклятие, да имаш толкова много пари и да живееш в такава мизерия
11
2
 
1
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Ха, водата му е от уолмарт
10
4
 
12
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
Шон Пен е жив мъртвец
9
2
 
11
 
! Отговори
българин преди 8 години
Толкова пари е пропилял и пак го хванаха.А ако беше дошъл в България никой не щеше да го закача.Съдът би го обявил за невинен,така както нито един български трафикант не лежи в затвор,така и той не щеше да лежи.Като е останал в Мексико да си плаща за грешката.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сн. 19 - проснатите джапанки (защото определено не са чорапи) - някой може ли да обясни това що за традиция е, или е опит за маскировка?
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шон Пен вярно ли се е хванал на тая работа?
6
4
 
6
 
! Отговори
изумен преди 8 години
някой знае ли каква е тая простотия дето става с хранителните стоки в бг??разхлабителни, боклукчиви добавки за бодибилдъри и покачване на килограми, психотични медикаменти(от които се побъркваш и депресираш) и още един господ знае какви *** в храните и напитките ни от магазина!!!?? лепи се с медицинско лепило!кви са тия простотии бе?и не стига това, ами и някакво си слабоумно прокурорче ни обгазявало ей така с канцерогени.моля гражданите да отнесем въпроса до нужните лаборатории.
5
4
 
15
 
! Отговори
asfaasfasasfa преди 8 години
"Мексико имат КОКА, САЩ - консуматори; Мексико имат евтина работна ръка, САЩ - имат нужда от такава; Мексико имат войници, САЩ - оръжия" Цитат от книгата на Р.Савиано, " Нула, Нула, Нула" ! Ел Чапо е висок само сто шейсет и шест сантиметра но никога не обичал да го гледат от високо!
4
2
 
2
 
! Отговори
Pablo преди 8 години
и други наркозвезди ше изгреят и ще трупат огромни състояния, и то благодарение на потреблението на дрога в богатите страни, има търсене има и предлагане. Но в този бизнес за милиарди участват много хора, голяма част от които са в щатите и по света ...
3
3
 
13
 
! Отговори
ЛУКС Ооо ДА ДА ДА преди 8 години
ДВД-та .... аууу ЛУКС брат, и то четири диска смятай.Има и кухня достайна за хубав апартамент в "луксозна" България. Средна кухня/хол със читав хладилник. Бре да му се не види и лукса значи.И тези мухлясали от влага прогнили коридори, да не говорим за теловете с простряни чорапи на покрива. Въиииии дори императорите на Рим не са живели при такъв лукс.
2
5
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Не бъди толкова кръвожаден, нека си се мъчи в затвора. Но друго ме удивлява, шон пен се е срещал с този ***, който със своите наркотици унищожава бъдещето на децата, а той се ръкува с него, ще играе във филм за него!!!!!!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКЪВ МАРАЗЪМ, ПЪЛНА ШИЗОФРЕНИЯ И МОЗЪЧНА ДЕФОРМАЦИЯ!!! Тия, със своя холивууууууууд вече не са нормални човеци! Виртуални души и безмозъчни тела!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лукс, лукс... мазе. Колко ли милиарда дава да спи спокойно една нощ?