10% от американците готови да участват в порно

Вижте на какво още са съгласни за голяма сума пари
15 яну 2016 20:39,
34
10% от американците готови да участват в порно
Снимка: Архив Reuters

Във връзка с феноменалните печалби, разигравани от лотарията "Пауърбол", в."Ню Йорк дейли нюз" проведе анкета на какви "смущаващи" неща биха се съгласили американците срещу голяма сума пари.

Десет на сто от запитаните били готови да участват в любителски порно филм срещу хонорар от 1 милион долара.

Срещу чек от 1 милиард, 6 на сто от американците биха убили произволен човек. Десет на сто биха се съгласили на фалшива сватба срещу 100 хиляди долара.

15 на сто от респондентите биха се отдали на магазинна кражба, ако им предложат 1000 долара. Десет на сто от участниците в проучването биха правили секс с непознат за 100 хиляди долара. 15 на сто биха симулирали собствената си смърт за 100 милиона долара.

Десет на сто биха нокаутирали непознат за 1 милион долара. Също десет на сто биха извършили предателство срещу 1 милион.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tе вече участват. Дълга им е над 16 трилиона, за да подържат висок стандарт на живот. Това е живот на заем. Интересно, ако трябва да го платят утре да речем.
16
3
 
2
 
! Отговори
пешо преди 8 години
защо под всяка статия с америка, порно или секс в заглавието, се намира поне по един коментар, че това е проявление на сатаната, който иска да превземе хората?? наистина ли българия е пълна с побъркани сектанти, които искрено вярват в това?
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще ми е интересно да видя нашите статистики как изглеждат. Със сигурност са доста по скандални ... даже като се замисля по-добре да не разбирам.
14
0
 
0
 
! Отговори
da da преди 8 години
До da daUBIICI ***chakaite che prihvanah i az ot US pravopisa...
13
1
 
0
 
! Отговори
da da преди 8 години
До статистикbate tiq hora jiveqt da nahranqt Putin.
12
1
 
1
 
! Отговори
da da преди 8 години
До Пиг БрадърGordi naemni obiici ... Oh say can you see? Che posle deca plachat, maiki, znamena, traur... drama...
11
0
 
1
 
! Отговори
статистик преди 8 години
До Абу АлиАбу, да разбираме ли че считаш тези които биха си дали ге трито на Путин,че са "абсолютно добри хора" ? Щото според пояснението ти от втория абзац , изясняващ 10%тната корелация , така излиза . Ех тоя Путин , задължително навсякъде трябва да присъства . Без значение .
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тоя макдонаудс, дето набиват- няма кой да ги гледа
9
0
 
2
 
! Отговори
кико преди 8 години
Тези от страната с неограничените възможности го правят още от времето когато пътуваха към Клондайк и ако проследи човек историята йм и филмовата индустрия ще се убеди ,че няма нищо ново под слънцето.Напротив, сега и за по-малко ще участват в подобни "смущаващи"според статията деяния.Такъв им е багажа ,а оръжие си има всеки под възглавницата.
8
0
 
1
 
! Отговори
ясно преди 8 години
До щщд #10Сигурно пишеш от Щатите , като казваш "тук" ? Предположително "щщд" трябва да е Щастлива Щатска Демокрация, или от тоя род . Може да е Щтатски Щатен Дознател , разбира се , или пък Щирлиц Щъркел Държи ?
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-хубавото порно, което е възбуждащо до 100% е аматьорското на HD!
6
0
 
7
 
! Отговори
щщд преди 8 години
Тук упражнението "убиване на произволен непознат човек" го има през ден.Извършва се безплатно.
5
2
 
5
 
! Отговори
Пиг Брадър преди 8 години
Какво има да ги смятат като проценти и срещу колко биха убили, това го има черно на бяло - Армията на Съединените Американски Щати . За заплатка и осигуровки стотици хиляди се товарят в самолетите и избиват хора по цял свят. Чиста проба наемни убийци .
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати тъпата статия. Бил съм в Гърция. Не ми плати един грък и му откраднах една нощ агне да си покрия задълженията с този. Това ми е най -голения грях. Говоря за агне, не за човек. Тия америкаянци ме върнаха в първи клас. И след това се чудим какви психопати има в САЩ.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
80% от населението в Харлем и Бронкс би убило човек и за 50 долара. Изобщо САЩ са една прекрасна страна....
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Срещу чек от 1 милиард, 6 на сто от американците биха убили произволен човек."И това са тези, които си го признават официално. Неофициално доста повече биха го направили и за доста по-малко пари.За какво да си говорим повече... Пък после разправяйте, че животът бил безценен...
1
5
 
9
 
! Отговори
Пиг Брадър преди 8 години
Не е ли порно това в което участват всичките 100% американци, наречено свободни демократични избори. Ама само от 2партии. Също като порното в "комунизма" при нас - пак имаше само две партии на изборите. Но поне не му викаха "Демокрация".