Няколко трика как да носите ярки червила

Съвети за съвършена визия
15 яну 2016 10:42, Криси Табачка
2
Няколко трика как да носите ярки червила
Снимка: Flair

Все по-често виждаме промяната при тенденциите в козметичната индустрия. Ако допреди известно време най-дръзкото нещо, което можехме да направим беше да заложим на яркочервено червило, то с днешна дата нещата са се променили.

Все по-често виждаме световноизвестните модели да залагат на тъмни червила или на такива, които са ни се виждали много ярки и изискващи огромна доза смелост.

Колкото и красив да е един козметичен продукт, със сигурност трябват правилни съвети за това как да го носим, за да продължи да изглежда по този начин.

Представяме ви няколко трика за съвършена визия на всеки цвят червило.

1. Червено

Класически и винаги на мода, този цвят е най-добре да се носи с черна очна линия и спирала за мигли. Опитайте се да запазите фокуса само и единствено върху устните. Кожата трябва да е натурална и с по-малко руж.

2. Розово

Бебешките и светли нюанси на розовото стоят чудесно на по-светли кожи, докато по-тъмните нюанси са за по-тъмни кожи. За да избегнете да изглеждате твърде момичешко, опитайте монохромен грим. Устните, очите и скулите можете да подчертаете с различни нюанси на розово.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Тиквеник преди 8 години
Слагайте яркото червило преди свир - ка ! Много е яко.
1
0
 
2
 
! Отговори
jhgjhgj преди 8 години
Мили днесбеге писачи, имате ли представа какво означава думичката "визия"? Няма нищо, ама нищо общо с външния вид.Айде, приятно мазане :)