Транссексуален даде €70 хил. в търсене на перфектно тяло

56-годишният тай-то-тя се е подложил на близо 200 операции
18 яну 2016 20:25, Мария Захариева
64

Снимка: Facebook

Транссексуален италианец даде близо 70 хиляди евро за пластична операция с идеята да постигне женствен вид. Фулвия Пелегрино отказва да спре с хирургичните намеси по лицето си, докато не постигне съвършенство.

56-годишният италианец живее със съпругата си, а жена му го подкрепя в решението си.

Така Фулвия е слагала пълнители на устните и скулите си повече от 150 пъти, слагал е 4 пъти импланти в гърдите си, има и 2 липосукции.

Жената на Фулвия, Мариса, застава плътно зад мъжа си, въпреки че вече двамата са по-скоро като сестри, отколкото като семейство.

"Не съм щастлива с перфектното си тяло, защото то не е перфектно", коментира той-то-тя.

Фулвия разбира, че е транссексуален, когато е едва на 15 години, но страхът от религиозното му семейство и особено от баща му, който е свещеник, принуждава Фулвия да крие тайната си.

Той запазва тайната си и при срещата с жена си Мариса преди 32 години. Въпреки това Фулвия трайно посещавал гей клубове, за които се обличал тайно в гаража на къщата им.

"Чувствах се затворен в тялото си. Криех се в гаража, гримирах се и се обличах като жена", разказва той.

"Трудно е да растеш с тяло, което не е твое. Опитваш се да се маскираш като играеш футбол, пиеш бира, караш кола 4 по 4 и ползваш оръжия", споделя Фулвия.

Трансформацията на мъжа започва през 2000-та година. Вижте докъде е стигнал днес!


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
7
 
! Отговори
иха преди 2 години
убийте го преди да е снесло яйца
41
0
 
5
 
! Отговори
леле преди 2 години
тоя какво е направил със себе си, ужаааааааааааааасссссссссссссссссссс!!!!!!
40
1
 
6
 
! Отговори
NoName преди 2 години
Аз смятам, че е постигнал съвършенство
39
0
 
3
 
! Отговори
ужас преди 2 години
Това НЕ Е ЧОВЕК!
накъде отива този свят??? ;(
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
..."отказва да спре с хирургичните намеси по лицето си, докато не постигне съвършенство.." Mдаа. На фотосите ясно личи, че съвършенството е постигнато.
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отново антиевропейска пропаганда...Мястото на България е в Европа! А Кончити, травестити и недоразумения като това на снимките има (и е имало) навсякъде по света - в Иран официално е разрешена смяна на пола, какво да кажем за Тайланд, където не знаеш мацката какво носи в гащите...Има ги и в Русия (прикрити), а в Китай само може да гадаем колко и под каква "форма" са...
36
0
 
5
 
! Отговори
МАГИ преди 2 години
УЖАС! ПОВРЕДАТА Е В МОЗЪКА И ХОРМОНИТЕ НА ТОЯ! ПОГРЕШНО ЛЕЧЕНИЕ......... ПСИХИАТРИЯТА Е ДОМЪТ МУ! СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ИЗПАДНЕШ В ШОК СЛЕД ТАКАВА СРЕЩА............
35
0
 
16
 
! Отговори
баячка преди 2 години
Бая срещу уплах и нощно напикаване. Особено след среща с урода от снимките :)
34
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 2 години
Тук за 5 операции щеше да отнесе тези пари
33
0
 
2
 
! Отговори
Готино преди 2 години
WHy.. ? :(
32
0
 
6
 
! Отговори
Бургазлия преди 2 години
Еййй, ква нацепена батка. Прилича на хамбургски салам със стероиди.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква ти Вулвия, това си е жив Моби Дик, баце. Абе верно не моа да заспа сега!
30
9
 
2
 
! Отговори
илияна преди 2 години
само злобеете комплексари,ако не ви харесва европа отивайте в северна корея
29
2
 
10
 
! Отговори
Тром преди 2 години
До 34
Мнението ти е типичен резултат от промиване на мозъка от сатанинските доктрини представяни като западни ценности. Слушай мъжа си е мъж а жената си е жена, те трябва да са ясно разграничени както по облекло, така и по манталитет, работа, функция в обществото, йерархичен ред и т.н. В западното общество не са, защото западното общество се води по сатанински доктрини, то постепенно се стопява и изчезва защото не е изградено върху Божиите закони. В това общество извращенията се наричат свобода.
28
2
 
12
 
! Отговори
craw преди 2 години
Изглежда отвратително!
27
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подсъзнателно мъжете искаме да сме жени.
26
5
 
16
 
! Отговори
Тром преди 2 години
Сатанинските доктрини винаги целят извращаване и опорочаване на Божието творение. Едно от големите извр@щения е смесването на половете и извращаването на мъжа или жената. В Светите Писания е забранено мъжа да се държи и облича като жена, както и обратното, забранени са содомията и лесбийството. Това е за да се запази чистотата на човека и да не се омърсява той с извр@щения. Сегашното западно общество насърчава тези неща подтикнато от сатанинските тайни общества слуги на дявола.
25
5
 
11
 
! Отговори
Тром преди 2 години
Въпросът е защо се подкрепят такива хора като този и к0нчита? Отговорът идва от задкулисното влияние на сатанинските тайни общества върху обществения живот и значението на андр0генното същество/херм@фродита в окултизма/м@гьосничеството и сатанинските религии на мистерията които учат сатанинско "тайно" знание, наричано в Светите Писания "дълбини сатанински". Та в тези извратени дяволски учения - херм@фродита е вид завършен последовател на сатанизма/окултното.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази го даваха по бичиви в Будапеща с една емемеец.
23
6
 
4
 
! Отговори
Федя преди 2 години
За щастие на тифозите този е пожелал да е само жена. Ами ако беше поискал и да е "Генерал", тогава Тквата щеше да се гръмне. В Тази връзка се досещаме защо жената на Путин му би шута.