Ужас като от филм: Лекар отвлече жена за секс робиня

Шведът изградил бункер на ужасите, държал жертвата си с белезници
Обновена: 18 яну 2016 20:41 | 18 яну 2016 18:45,
60

 План на бункера. Снимка: Шведски полицейски власти

Шведската полиция повдигна обвинение в отвличане и изнасилване на шведски лекар, държал жена като секс робиня в специално пригоден бункер. Нещо повече - той педантично планирал отвличането й, дори купил и маска, с която да се престори на възрастна жена, пише "Дейли мейл".

Всичко се случило на 12 септември. Тогава шведският лекар и младата жена, чиито имена не се съобщават, се срещнали за втори път. Били в апартамента на жената в Стокхолм. Тогава мъжът упоил, изнасилил и отвлякъл жената. Приспивателното скрил в ягоди, потопени в шоколад. След като припаднала, я изнасилил, а след това я качил на инвалидна количка и отпрашили към жилището си в южна Швеция.

Когато пристигнали, настанил жертвата си в построен от него бункер с размери от 60 квадратни метра. Бункерът имал спалня, тоалетна и кухня. Имало дори и малък балкон, на който жертвата могла да излиза без да я виждат съседите.

Лекарят също така взeл кръв и вагинален секрет от жертвата си. Изследвал пробите в лабораторията, където работил. Така мъжът искал да се предпази от евентуални полово предавани болести. Жената пък трябвало да пие противозачатъчни, за да не се налага той да ползва презервативи.

Според полицейския доклад жената е била държана с белезници в повечето от времето. Била и с белезници, когато лекарят я изнасилвал.

Няколко дни след отвличането шведът се върнал в дома на жертвата си в Стокхолм, за да й донесе някои лични вещи. Тогава разбрал, че тя е обявена за издирване, а в апартамента й са влизали полицаи.

Лекарят се паникьосал и завел жената до Стокхолм. Посетили заедно полицейски участък на 18 септември. Прокуратурата твърди, че лекарят е принудил жената да разкаже фалшива история - че тя е добре и трябва да прекратят търсенето, но полицаите се усъмнили и отвели жената. Настрана тя разказала ужасяващата история, а мъжът бил арестуван.

При обиска на дома на лекаря полицията открила маската, заедно с втора, този път на брадат мъж, когато нахлули в дома на мъжа, намиращ се в южна Швеция.

Лекарят купил маските, за да дегизира себе си и жертвата си, докато пропътуват разстоянието от Стокхолм до Кристианстад. Според полицаите мъжът пригодил дома си, за да може в него жертвата му да прекара няколко години.

Нови смущаващи подробности за миналото на мъжа бяха разкрити с помощта на личния му блог, който лекарят си водил в края на 90-те. Там писал какво му харесва и какво не, писал кои са му любимите актьори. Освен Кристофър Уокън и Арнолд Шварценегер, мъжът изразявал възхищението си от италианската порно звезда Роко Сифреди, известен с особено грубите си сцени.

"Мразя комунизма, комарите и ставането рано сутрин", пише той. Лекарят обичал и да взривява разни неща.

Приятелите на лекаря твърдят пред полицията, че са шокирани от деянието на мъжа. Описват приятеля си като учтив, винаги готов да помогне, но и не много общителен.

"Колкото повече разбирам, толкова повече се обърквам. Той не изглеждаше като човек, който би го направил", твърди близък негов приятел пред шведски всекидневник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
5
 
! Отговори
ДО 1еврогеест преди 8 години
Ти навярно си му брат а Путин е комунист и ти го мразиш затова си като доктора *** ***.
15
8
 
18
 
! Отговори
тя преди 8 години
Ето какво представляват т. н. западняци- извратаняци!
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заключени в мазето,леле тез вода не видели,предполагам как са замирисали на веена сьомга отдолу,тоя наистина бил извратен
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам защо всяка изродия веднага се използва за настървени идеологеми, което само по себе си е висша форма на тАпизъм. Хора с нередовна психика се навъдиха много и навсякъде.
12
7
 
25
 
! Отговори
Куку преди 8 години
И тука е пълно с олита, дето мразят комунистите, комарите и други работи! Даже пишат като луди тука в сайта срещу комунисти, руснаци и прочее... Изобщо, светът е пълен с из-роди!!!
11
1
 
13
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
На филмовия фестивал " Златна Липа " 2015г в Стара Загора даваха филм по подобен случай . Филма бе Датски , но ..... с участието на швед . Беше ужасно да се гледа
10
2
 
17
 
! Отговори
циника преди 8 години
Лутеранскят модел, съчетан с тежките атмосферни условия, предизвикват масови фрустрации, които резултират в агресия или масова депресия.
9
21
 
3
 
! Отговори
циника преди 8 години
а бе, нали шведите не изнасилвали? Нали ръстът на изнасилванията бил скочил с хиляди проценти след масовата имиграция?
8
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Завършен либерал, демократ! Истински активен борец срещу Комунизъма, Путин, Русия, петрола, нефта, рублата, петата колона на Москва! Средностатистически евроатлантик, изповядващ изконите евроатлантически ценности! Това е комунистическа репресия! Освободете го, той е дисидент!
7
12
 
15
 
! Отговори
циника преди 8 години
типичният скандинавски ***.илен нацистофашист. Помните и онази *** - Брайвик, беше също скандинавец. И онези *** от Дания, които масово колят китове и се хилят пред камерите.Такива персонажи, родени в авторитарния лутерански семейно-обществен модел можеш да ги ринеш с лопата в Дания, Норвегия и Швеция. Може да ги видите във филмите на Бергман и Ларс фон Трир.
6
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този НЕ е мюсюлманин.
5
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Мразя комунизма, комарите и ставането рано сутрин". Профила на атакист !
4
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този антикомунист трябва да стане почетен член на Реформаторския блок. С Рада Дълбоката ще си паснат!
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
истински антикомунист! Освободете го!
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А "РЕЛИГИЯТА" КОЯ Е?
1
11
 
22
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
в швеция изнасилването не е ли легално?