Ужас като от филм: Лекар отвлече жена за секс робиня

Шведът изградил бункер на ужасите, държал жертвата си с белезници
Обновена: 18 яну 2016 20:41 | 18 яну 2016 18:45,
60

  Снимка: Шведски полицейски власти

Шведската полиция повдигна обвинение в отвличане и изнасилване на шведски лекар, държал жена като секс робиня в специално пригоден бункер. Нещо повече - той педантично планирал отвличането й, дори купил и маска, с която да се престори на възрастна жена, пише "Дейли мейл".

Всичко се случило на 12 септември. Тогава шведският лекар и младата жена, чиито имена не се съобщават, се срещнали за втори път. Били в апартамента на жената в Стокхолм. Тогава мъжът упоил, изнасилил и отвлякъл жената. Приспивателното скрил в ягоди, потопени в шоколад. След като припаднала, я изнасилил, а след това я качил на инвалидна количка и отпрашили към жилището си в южна Швеция.

Когато пристигнали, настанил жертвата си в построен от него бункер с размери от 60 квадратни метра. Бункерът имал спалня, тоалетна и кухня. Имало дори и малък балкон, на който жертвата могла да излиза без да я виждат съседите.

Лекарят също така взeл кръв и вагинален секрет от жертвата си. Изследвал пробите в лабораторията, където работил. Така мъжът искал да се предпази от евентуални полово предавани болести. Жената пък трябвало да пие противозачатъчни, за да не се налага той да ползва презервативи.

Според полицейския доклад жената е била държана с белезници в повечето от времето. Била и с белезници, когато лекарят я изнасилвал.

Няколко дни след отвличането шведът се върнал в дома на жертвата си в Стокхолм, за да й донесе някои лични вещи. Тогава разбрал, че тя е обявена за издирване, а в апартамента й са влизали полицаи.

Лекарят се паникьосал и завел жената до Стокхолм. Посетили заедно полицейски участък на 18 септември. Прокуратурата твърди, че лекарят е принудил жената да разкаже фалшива история - че тя е добре и трябва да прекратят търсенето, но полицаите се усъмнили и отвели жената. Настрана тя разказала ужасяващата история, а мъжът бил арестуван.

При обиска на дома на лекаря полицията открила маската, заедно с втора, този път на брадат мъж, когато нахлули в дома на мъжа, намиращ се в южна Швеция.

Лекарят купил маските, за да дегизира себе си и жертвата си, докато пропътуват разстоянието от Стокхолм до Кристианстад. Според полицаите мъжът пригодил дома си, за да може в него жертвата му да прекара няколко години.

Нови смущаващи подробности за миналото на мъжа бяха разкрити с помощта на личния му блог, който лекарят си водил в края на 90-те. Там писал какво му харесва и какво не, писал кои са му любимите актьори. Освен Кристофър Уокън и Арнолд Шварценегер, мъжът изразявал възхищението си от италианската порно звезда Роко Сифреди, известен с особено грубите си сцени.

"Мразя комунизма, комарите и ставането рано сутрин", пише той. Лекарят обичал и да взривява разни неща.

Приятелите на лекаря твърдят пред полицията, че са шокирани от деянието на мъжа. Описват приятеля си като учтив, винаги готов да помогне, но и не много общителен.

"Колкото повече разбирам, толкова повече се обърквам. Той не изглеждаше като човек, който би го направил", твърди близък негов приятел пред шведски всекидневник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Petar, NYРазликата е, че при белите такива са 1:100000, а при тарамбуките всеки пети е такъв.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"Терминът шведска маса придобива нови измерения." ШВЕДСКИ БУНКЕР
34
4
 
3
 
! Отговори
до 43 преди 8 години
А ако християните са по-човечните, по-смирените и по-зрелите, защо сеят семето на раздора? Защо нападат Близкия изток и искат да победят насилието, като самите стават насилници? Защо са алчни за петрол, приходи от оръжия и наркотици и са готови да оставят деца сираци и жени вдовици и така да озлобяват още повече хората?Да, мюсюлманите са лоши, но християните с тези си действия с нищо не показват, че са по-добри.
33
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Мдаааааа?
32
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше мюсюлманин, всички комкентиращи щяха да заклеймят за пореден път всички мюсюлмани. А сега понеже е християнин како и коментиращите, заклеймяват само западняците. Кога ще свалите оковите на собствената си предубеденост, уважаеми коментиращи? Кога ще разберете, че има и лошпи и добри хора и религият, географското положение, расата, държавата, политическия режим не ни правят добри или лоши, а самите ние? Докато не го проумеете, ще живеете в собствената си злоба и илюзия, че сте най-най
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Почти всички такива извратеняци признават, че пристрастеността им към порното ги е тласнала към съответните действия...
30
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Демостенточно така@@@@ всички са платени *** на Путин ъааайайаа ахахаха
29
5
 
4
 
! Отговори
Демостен преди 8 години
80% от коментарите под статията са от червени,розАви,пембени *** плюещи РБ,застъпили са на смяна предизборно... ,а това да коментираш спокойно политическите си идеологизми под статия за човешко насилие е сигурен признак за психопатия/социопатия, нормалното човешко същество трябва да може да се постави на мястото на жертвата и да изкаже съчувствие. Съжалявам,че сте израстнали такива каквито сте и бих искал да мога да ви помогна, но ми се струва,че сте минали чертата и няма останала човещина..
28
1
 
5
 
! Отговори
Petar, NY преди 8 години
И каква е разликата между този и арсбите дето бараха дупарите на германките по нова година?
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има много исперкали хора по света.
26
0
 
5
 
! Отговори
само не пише преди 8 години
произходът на шведа какъв е
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво има за чудене...Скандинавците, особено шведите са побъркани на тема масови убийци и хорър филми и книги. То повечето западни страни са така де. Та току открият някъде по някой бункер...
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Терминът шведска маса придобива нови измерения.
23
0
 
14
 
! Отговори
Morfin преди 8 години
До 26Даже и да е била с психични заболявания това не оправдава докторчето за зверствата.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименвикаш, като е с "психично заболяване" няма нищо нередно да се маскираш, да я отвлечеш и да я заключиш в мазата, за да ти е секс-робиня.
21
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не пишете цялата новина? Жената е била с психично заболяване.
20
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баси тъпия упоил я е в нейния апартамент със сложени хапчета в ягодите!Тя пак си е искала ама не, трябва да е изнасилване?!?!
19
3
 
6
 
! Отговори
До анонимен 22 преди 8 години
"ЕВАЛА НА ПИЧА! ИСТИНСКИ МЪЖ, ИНТЕЛИГЕНТЕН, ХИТЪР И АНАЛИТИЧЕН! НЕ ВИЖДАМ НИКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ПРОСТО СЕ Е ПОЗАБАВЛЯВАЛ"Ти си абсолютен ***! Човек, способен на такова изказване, не просто трябва да бъде затворен далеч от нормалните хора, а направо не трябва да съществува! Що не вземеш да направиш услуга на света...
18
2
 
7
 
! Отговори
изрод преди 8 години
Той Е мюсюлманин!
17
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕВАЛА НА ПИЧА! ИСТИНСКИ МЪЖ, ИНТЕЛИГЕНТЕН, ХИТЪР И АНАЛИТИЧЕН! НЕ ВИЖДАМ НИКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ПРОСТО СЕ Е ПОЗАБАВЛЯВАЛ, АКО БЕШЕ МЮСЮЛМАНИН ЩЯХА ДА МУ ДАДАТ ДОРИ ПАРИЧНА ПОМОЩ!