Осиновен разбра, че е син на... малайзийски султан

Биологичната му майка имала връзка с Идрис, докато учил в Лондон
19 яну 2016 20:15,
5
Осиновен разбра, че е син на... малайзийски султан
Снимка: кадър Youtube

62-годишен мъж, осиновен преди 60 години, разбра, че е първородният син на малайзийски султан.

Кийт Уилямс, търговец на въглища в Кармартеншир, решил, че иска да разбере повече за родителите си. Никога обаче не си е представял, че истината ще се окаже такава.

Родословното му дърво го отвело на близо 10 хиляди километра в... малайзийския султански двор. Кийт никога не бил и предполагал, че тече синя кръв във вените му.

"Когато бях на 13 години, майка ми ми каза, че съм осиновен. Никога не си го бях помислял. Никога не съм си мислил, че имам кралско потекло", разказва Уилямс.

Разбрал за корените си от Елизабет Роса, биологичната му майка. Тя му казала кой е баща му.

Кийт сравнява историята си сприказка. По-подхождала за приказен герой, отколкото за търговец на въглища.

Биологичната майка на мъжа била стажант медицинска сестра в Съри, Великобритания, когато забременяла.

"По време на обучението си се запознава с този човек. Той учил в Лондон. Излизали доста време заедно. Разбрала, че е бременна и се прибрала у дома. Пробвала после да намери баща ми отново, но той вече бил заминал", разказва мъжът.

Майката на Кийт му дала снимки, които показват как е живял баща му тогава. Бащата на мъжа всъщност се оказва 33-тият султан на Перак. Поема властта, след като се завръща от Великобритания.

Разкритието за родословието на Кийт го шокирало. Покойният султан Идрис, син на султан Искандар управлявал от януари 1963 г. до януари 1984 г., когато починал от сърдечен удар.

Когато пристигнал в Малайзия, мъжът срещнал редица трудности, когато се опитал да се срещне със семейството си. Подозира, че султанското семейство го е страх, че ще претендира за част от огромните богатства на баща си.

"Исках да разбера просто повече за себе си", обяснява Кийт и отрича да има претенции за богатства. Въпреки това мъжът твърди, че разбира малайзийските си роднини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мнооого интересна истолрия...направо ми се
4
1
 
15
 
! Отговори
дедо Хой преди 8 години
До Анонимен 3: Връзките, бате, на Фердинанд са били предимно с мъже!! А както е известно /не и в Турция щото/ мъж не може да забременее!! Па даже и да е Фердинанд!
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами то и в България има не малко хора които пра-пра-пра дядо им е цар Фердинанд, тъй като е известно,че е имал доста извънбрачни връзки.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ооо колко още такива като него има
1
4
 
31
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
То хубаво,ама да бяха му казали 40-сет години по...рано,та да отиде да...зарадва баща си,че има един истински син.Тогава можеше и той да е сега...султан с голям сарай,безброй...слуги,гараж с десетина-двадесет екстра лимузини и едно малко...харемче с 5-6 кръшни ханъми.