С каква жена си имате работа, съдейки по прическата й

Какво издава косата на дамата за нейния характер
19 яну 2016 11:52, Теодора Драгоева
6
С каква жена си имате работа, съдейки по прическата й
Снимка: D’SCENE Magazine

Прическата ви може да подскаже доста неща за вашата личност... особено когато става въпрос за цвета на косата.

Но нейната дължина и форма също са начин да изразите себе си. Неслучайно доста знаменитости постоянно сменят визията си и то не само да са в крак с модата, а и защото са завладени от различни настроения и минават през конкретни етапи от живота си.

Къса коса
Късата прическа е перфектният баланс между изтънченост и провокация и издава, че имате уникален стил и цените модни икони като Одри Хепбърн. Късата коса издава, че не се страхувате да поемате рискове, досущ като Ема Уотсън, която набързо отряза косите си след последния "Хари Потър". "По-дълъг боб като този на Виктория Бекъм показва, че искате да се чувствате едновременно бляскава, но и с младежки вид и свежа", твърди звездният стилист Савио Джон Перейра.

Къдрици
Естествено къдравите дами, които отказват да изправят коси с преса, са привърженички на натуралното. Те са по-практични, не държат да са във фокуса на прожекторите, но пък притежават дълбока драматичност.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
9
 
! Отговори
wtf преди 8 години
Що за тъпота?!
2
2
 
4
 
! Отговори
bros преди 8 години
Ако от гъсталака нищо се не види, шанса е голям да сте в студентския... ;)
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Те са по-практични, не държат да са във фокуса на прожекторите," - Джуляна Маргулис години наред бе известан с къдравата си коса, дори спечели ЕМи и бе запазена марка. Джулия Робъртс има хитове с къдрава коса. Също и Сюзън Сарандън. Като пишете глупосит проверявайте си ги