Важните цифри за всяка една връзка

Сигурно и вие се сърдите ако той забрави за тях
21 яну 2016 21:45, Александър Попов
9
Важните цифри за всяка една връзка
Снимка: Outwatch

Как бихте се почувствали ако любимият ви забрави вашия рожден ден или по-лошо годишнината ви? Връзките са крепят на любов, разбирателство, доверие, уважение, чувство за сигурност и т.н. ала се оказва, че има няколко цифри, които също могат да предопределят развоя на отношенията ви за в бъдеще.

Дори да не сте от най-паметливите се постарайте никога да не забравяте следното:

Първата ви романтична среща – това е мил спомен, който със сигурност сте разказвали на десетки души, а и никога не пречи да се върнете с умиление към него.

Когато ви предложи брак – годежът не е като сватбата, но пък си е важно събитие, което изпълва всяка жена с романтични мисли. А и може да се наложи да му го припомните, в случай че венчавката се забави доста с годините.

Датата на сватбата ви – може би я пише от вътрешната страна на халката ви, но може и да не е така. И все пак в деня, в който забравите, кога сте му казали „да” с цялото си сърце, вероятно е настъпил и краят на любовта ви.

Рожденият му ден – вероятно ще му триете сол месеци наред, ако той забрави вашия, така че не изпадайте и вие в такава неловка ситуация.

На колко години е – казват, че възрастта е просто цифра, ала по всяка вероятност той би се обидил, ако объркате неговата, особено публично.

Още важни моменти, които не трябва да се забравят - четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 7и8; Ти си някакъв дървен философ,като теб в България има много,истински и отговорни хора няма,такива като теб са под път и над път!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 5; Незнам кой имрял/а и кой,кой изхварлил,такива комлексари като теб са на второ място!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако си забравяме тези важни дати значи нещо не е наред,а на бившите няма смисъл да си спомняме и честитим празниците!