Секс и политика: Кои граници може да се пристъпват?

Кметицата на Владая говори за изтеклите провокативни снимки
Обновена: 22 яну 2016 19:52 | 22 яну 2016 17:52,
67
Секс и политика: Кои граници може да се пристъпват?
Снимка: bgonair.bg

Сексът и политиката - къде свършва личното пространство и къде започва публичното? Трябва ли известните личности да внимават какво правят, когато не са на работа и какви снимки качват в социалните мрежи?

Кметът на Стрелча беше свален от поста и е в ареста след разкрития за насилие над ученичка. А провокативни снимки на кметицата на Владая заляха преди ден нета.

По повод изтеклите снимки в социалните мрежи предаването "ДНЕС" по Bulgaria ON AIR потърси отговорите от самата Таня Иванова. По думите й тя не е направила нищо пошло или ненормално и уточни, че снимките са от преди 3-4 години, когато не е била кмет.

"Не мисля, че съм злепоставила себе си или жителите на Владая. Млад човек съм, забавлявам се. Вече съм на друга възраст, поведението ми е далеч по-обрано", заяви Таня Иванова.

Кметицата каза, че хората не знаят много неща за нея, но те не са жълти и затова не предизвикват медиен интерес.

"Имам много лица - аз съм състезател по мотоциклетизъм, креативен човек съм - дизайнер, стилист", разказа тя.

Таня Иванова добави, че снимките са се появили по време на балотажа на вота с цел да бъде злепоставена. Тази постъпка тя определи като пошла.

"Това не е нещо толкова значимо, че да занимаваме не само Владая, а и цяла България с него. Има доста по-големи проблеми от това. Нека медиите показват истинските проблеми на хората от Владая, а не личния живот на кметицата", посъветва Иванова.

"Когато се правим на псевдопуритани и моралисти, това не е в наша полза. Сигурна съм, че почти всеки има такива снимки. Това не е прецедент, не е и новина", заключи тя.

Според сексолога Румен Бостанджиев хората също трябва да гледат повече личния си живот, а не този на политиците.

"Да не гледаме толкова в купичката на политиците, а в своето лично пространство. Иначе ще занемарим това поле, в което ние сме отговорни. Фокусът е в личното пространството, в което имаме властта да създадем добро с любов. Политическият живот е друг жанр", коментира специалистът.

По думите му обаче лошото е, че много хора, облечени във власт, прекрачват законите. Не малко политици и местни феодали се чувстват над закона.

Според сексолога обаче политиците трябва да са наясно, че са под светлината на прожекторите и че личния им живот може да излезе наяве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Кметицата яка е.
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 16. Други няма.
10
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги ми е било интересно с каква цел някои жени се снимат и ги публикуват в медиите. Тези , които са за пари са ясни ами другите .
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако очите са огледало на душата, то едиственият коментар е - "O sancta simplicitas!"
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както биха казали от БТВ и Нова ТВ : "Модерна,успяла и независима жена"
7
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, че тия в политиката са чалгаджии, някой съмнява ли се?
6
9
 
7
 
! Отговори
РОССИЯ преди 8 години
НАЙ НЕСТАНДАРТНО РАБОТЯТ МЕДИИТЕ НА БГ ЛЪЖАТ МАМЯТ БЪРКАТ СЕ ВЛИЧНИЯТ ЖИВОТНА ХОРАТА САМО ДА ГО ЗЛЕПОСТАВЯТ И ДА ИМА КАКВО ДА ПИШЕ ИНАЧЕ ЩЕ ГЛАДУВАТ ТЕЗИ КОКОШКИ И КОКРШАРИ
5
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки е бил млад и се е вселил като студент или ученик, всеки е пил и танцувал. Доста долно и безвкусно е да изкарваш спомени от античната история на един човек, които отдавна е далеч от тези неща. Тази мода се въведе от компроматната война, която започнаха да водят политиците и слезе чак до най-ниско ниво на обикновените хора, когато някой иска да злепостави някого.
4
6
 
12
 
! Отговори
Румен Фонтана! преди 8 години
Аз гласувах за нея...такава бюлетина и пъхнах в урната ,че и на следващите избори ще ме търси. Да живее АБВ, да живее раята....
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде могат да се видят снимките?
2
3
 
41
 
! Отговори
Голям кеф преди 8 години
Ето я кметицата сапунисва цицата !
1
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оффф.... То какви не няма в нашата политика, та един *** повече много важно. То държавата и без това няма да я бъде, нека си се чекне каката!