Секс и политика: Кои граници може да се пристъпват?

Кметицата на Владая говори за изтеклите провокативни снимки
Обновена: 22 яну 2016 19:52 | 22 яну 2016 17:52,
67
Секс и политика: Кои граници може да се пристъпват?
Снимка: bgonair.bg

Сексът и политиката - къде свършва личното пространство и къде започва публичното? Трябва ли известните личности да внимават какво правят, когато не са на работа и какви снимки качват в социалните мрежи?

Кметът на Стрелча беше свален от поста и е в ареста след разкрития за насилие над ученичка. А провокативни снимки на кметицата на Владая заляха преди ден нета.

По повод изтеклите снимки в социалните мрежи предаването "ДНЕС" по Bulgaria ON AIR потърси отговорите от самата Таня Иванова. По думите й тя не е направила нищо пошло или ненормално и уточни, че снимките са от преди 3-4 години, когато не е била кмет.

"Не мисля, че съм злепоставила себе си или жителите на Владая. Млад човек съм, забавлявам се. Вече съм на друга възраст, поведението ми е далеч по-обрано", заяви Таня Иванова.

Кметицата каза, че хората не знаят много неща за нея, но те не са жълти и затова не предизвикват медиен интерес.

"Имам много лица - аз съм състезател по мотоциклетизъм, креативен човек съм - дизайнер, стилист", разказа тя.

Таня Иванова добави, че снимките са се появили по време на балотажа на вота с цел да бъде злепоставена. Тази постъпка тя определи като пошла.

"Това не е нещо толкова значимо, че да занимаваме не само Владая, а и цяла България с него. Има доста по-големи проблеми от това. Нека медиите показват истинските проблеми на хората от Владая, а не личния живот на кметицата", посъветва Иванова.

"Когато се правим на псевдопуритани и моралисти, това не е в наша полза. Сигурна съм, че почти всеки има такива снимки. Това не е прецедент, не е и новина", заключи тя.

Според сексолога Румен Бостанджиев хората също трябва да гледат повече личния си живот, а не този на политиците.

"Да не гледаме толкова в купичката на политиците, а в своето лично пространство. Иначе ще занемарим това поле, в което ние сме отговорни. Фокусът е в личното пространството, в което имаме властта да създадем добро с любов. Политическият живот е друг жанр", коментира специалистът.

По думите му обаче лошото е, че много хора, облечени във власт, прекрачват законите. Не малко политици и местни феодали се чувстват над закона.

Според сексолога обаче политиците трябва да са наясно, че са под светлината на прожекторите и че личния им живот може да излезе наяве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
такава подигравка с българското общество могат да измислят само Г.ПЪРВАНОВ И РУМЕН ПЕТКОВ
31
3
 
5
 
! Отговори
да бе преди 8 години
ужас , от трите думи ,които казва в интервюто и се вижда птичия мозък , обществото очаква , когато е поверило , чрез избори управлението на общите работи да са достойни хора , а не да моделиерстват , изключително непоходящ за кмет и този сексолог не е прав защото те трябва да са по сдържани и модел на поведение , а не така да си развяват полите , любовниците ....много просташко
30
3
 
2
 
! Отговори
Centar преди 8 години
Ot edin dol drenki sa s slujitelite na mvr ministerstvoto, sadebnoto ministerstvo, regionalnoto, turisticheskoto, transportnoto, energiinoto, ecologichnoto, ikonomicheskoto, finansovoto, na regionalnoto razvitie, na evropeiskoto robstvo, voennoto, obrazovatelnoto, kulturnoto, sportnoto, reigioznoto ministerstva - liagat na vseki, koito im pravi mejdunarodni darenia...:-):-):-):-):-):-):-)
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добре де, в този сайт едни думи не се цензурират в някои мнения, а в други се цензурират. къде е логиката.
28
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
направихте и това ленче известна до преди два дни никой не подозираше че съществува.вече може да се кандидатира и за депутат.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само за секунда я зърнах, и то за пръв път и веднага си помислих - тая е лесбийка. Или поне би. Но това изобщо не ме интересува.
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България *** е нависоко по постовете, а умните и знаещи хора се държат на ниски нива. Такава е политиката на управляващите от 1997 г. насам. Хора със средно образование са на по-високи позиции от хора с више и то не купено или дадено.
25
3
 
15
 
! Отговори
АСЕН преди 8 години
В България е така:всеки прави нещо което не е за него .Елате в Тец марица изток 2, вижте работниците .Назначени с връзки, некадърници, без образование, с фалшиви дипломи, незнае от коя страна се държи отвертката, обаче заема място на електро инженер, взима 2000 лв.А електроинженера, безработен или работи кифладжия ......И тая "кметица" горката, с връзки , спала с когото трябва .....вярно, че ще прави батак, ама нищо....
24
5
 
5
 
! Отговори
Kolon преди 8 години
Kmetkata raboti na dve mesta - v kmetstvoto oficialno za trudov staj i pensia...i na ulicata...za chervenata ikonomika :-):-):-):-):-):-):-):-) da raste bulgarskiat vatreshen produkt za iznos!:-):-)
23
17
 
5
 
! Отговори
pompai преди 8 години
КАТО Е КМЕТИЦА ДА НЕ Е МОНАХИНЯ АВЕ *** ДОЛНИ ПОЛИЦАЙ ;ПОЖЕРНИКАР ,ВОЕНЕН ТЕ НЯМАТ ПРАВО НА ЛИЧЕН ЖИВОТ ЧЕ ОРОНВАЛИ ПРЕСТИЖА ТЯ И КМЕТИЦАТА ОРОНВАЛА ПРЕСТИЖА МНОГО СИ Е ГОТИНА ЯКА МАЦКА Е С ДВЕ ДУМИ ДРЕМИ МИ КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ХОРА ВИЕ *** ДА НЕ СТЕ СВЕТИНИ
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Нека медиите показват истинските проблеми на хората от Владая, а не личния живот на кметицата". Браво Таня. Политик днес е само професия. Личен живот е личен живот. Политик обаче трябва да прави работа си с уважение към хората тоест към своите клиенти.
21
6
 
18
 
! Отговори
Discovery преди 8 години
То па едни снимкииии... нема що, чудо големо. Смисъл всеки човек на земята има такива снимки, в публичното пространство. Сеир от нищо правите. Вече дали става за кмет или не... хората от Владая ще кажат...
20
2
 
16
 
! Отговори
2плюс преди 8 години
не е калинка от ГЕРБ, за сведение - АБВ са тези, които са я номинирали
19
5
 
15
 
! Отговори
ха ха преди 8 години
Гоце има опит с такива.Сигурно я е..........
18
5
 
10
 
! Отговори
факт преди 8 години
Ако си мислите ,че така нар политици на прехода са гадни просто вижте какво иде от техните деца и внуци .Светът окончателно е във властта на Дявола.
17
12
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Когато кметът на Стрелча макар и БИВШ беше обвинен в изнасилване, медиите на Боко Тиквата не пропускаха всеки път да споменават, че бил кмет от БСП.Сега обаче се премълчава от коя партия е тази *** !Защо ?Защото е поредната калинка на ГЕРБ.При това развратена калинка. Факт !
16
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая може ли да чете.А да пише?
15
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички политици в БГ са *** , тази подобно на колегите си е и нагла , мотоцеклитистите се занимават с мотори и мотоциклетизъм , не се дупят във фейсбук , не стават кметове ...стилист , била дизайнер ... DELETE на цялата пасмина от 89-та насам.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ми напомня на онази сцена от "Ченгето от Бевърли Хилс", когато черния поръча танцьорка на шефа, а той се правеше, че не се трогва. Еди Мърфи каза нима винаги шефските *** трябва да висят.
13
3
 
4
 
! Отговори
Петранка преди 8 години
То едното и другото е всекидневно занимание на нашата управа. Обичат да тормозят народа по такъв начин.