Без каква козметика не могат французойките?

Вижте повече за френската красота
23 яну 2016 20:29, Криси Табачка
3
Без каква козметика не могат французойките?
Снимка: Reuters, архив

От съвсем малко руж по скулите през ярки, сексапилни червени устни до небрежно преметната коса на една страна, французойките притежават няколко емблематични черти, с които са разпознаваеми със своята красота из цял свят.

Дори и да не сте родени във Франция, няма по-добър вариант от този, да вземете най-доброто от класическите навици с козметичните продукти.

Представяме ви без какво не могат французойките по отношение на ежедневния режим с грима – имплементирайте задължителното и в своето ежедневие, за да усетите мигновено промяната.

Парфюм като подпис

Всяка французойка има уникален аромат, който лесно се разпознава и идентифицира със самата нея. Разбира се, това се случва дори и ако само мине покрай вас. Всеки един ден, без значение дали е делник или е през уикенда, не пропускайте да впръскате ароматна течност. Типични нотки, към които да се ориентирате, са розов пипер, малина и боровинка.

Невидим фон дьо тен

Голямо предимство на французойките е, че разбират целта на фон дьо тена. Не трябва да създавате маска върху лицето си, а да прикриете недостатъците успоредно с подчертаване на предимствата. Използвайте основа за грим, покривен продукт с лека текстура и не пропускайте матиращия завършек. Това ще ви помогне не просто да изглеждате добре, но и да задържите ефекта за по-дълго време.

Коректор под очите

Дори и да не носите никакъв грим, коректорът е от продуктите, на които трябва да заложите. Този козметичен продукт е способен да заличи за секунди всякакви следи от умора върху лицето и да ви направи да изглеждате свежи и отпочинали.

Още от козметичните трикове на французойките вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: красотакозметика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По- блудкава статия не бях чела. И защо французойките? те еталон ли са на нещо? На *** и бурки..
1
1
 
18
 
! Отговори
ТОТО преди 8 години
Това са пълни глупости. Не съм виждал хубава французойка, дори с 10 трика за красота да се намажат.Да не говорим, че около 40 % от французойките вече са забулени!