Kакво бельо отива на всяка зодия?

Предложения за дамите от 12-те зодиакални знаци
Обновена: 25 яну 2016 08:09 | 24 яну 2016 22:47, Криси Табачка
13
Kакво бельо отива на всяка зодия?
Снимка: Victoria`s Secret

Независимо дали всеки ден четете хороскопа си или ви е много трудно да си спомните коя точно беше вашата зодия, не можем да игнорираме характерните черти на вашия знак.

Вие сте родени с тях. Точно преди посрещането на Деня на влюбените, всички мислим за любов и за бельото, с което да изненадаме силните половинки.

Със сигурност няма по-подходящо време да прегледаме връзката между това, което се крие под дрехите и неговото съответствие с характера ни – дали да заложим на консервативна дантела или да акцентираме на секси детайли.
Вижте какво бельо отива на всяка зодия.

Овен
Представителите на тази зодия са енергични и никога не отстъпват. Вие държите да направите впечатление и да заявите позиция, където и да сте. И тъй като червеният цвят символизира сила, заложете на него и сексапилно боди. Това ще ви помогне да подчертаете предимствата на тялото и да прикриете недостатъците.

Телец
Чувствените Телци обичат всичко да бъде красиво и деликатно, затова дантелата е чудесен избор. Комбинациите между материали и наслагването на текстури са добри варианти, а цветът, който ще ви вдъхне самоувереност, е розовото.

Близнаци
Тъй като за Близнаците най-важното е да се забавляват и да разпускат, препоръчително е за тях да се спрат на модели, които привличат погледите. Зеленото е цветът, на който да се спрете, а детайлите с тънки ленти и дръзки завършеци са идеални.

Рак
Емоционалните Раци обичат да се забелязват и този ефект ще бъде постигнат с бяло или сребърно. Тъй като сте чувствителни и хората около вас често са критерий, заслужавате да сте в центъра на вниманието с открояващ се принт.

Лъв
Родените под знака на Лъв се открояват с красиви форми на гърба и именно там трябва да акцентират. Намерете спортен сутиен в силен цвят като оранжевото, нюансът е по избор, и се уверете, че всички ще се впечатлят.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: бельозодияпод знака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
пак ли преди 8 години
"Как да напишем статия , когато няма какво да пишем ?!" - отколешен почин на една широко скроена медия !
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е то поне нагледен материал да бяхте пуснали!
3
0
 
6
 
! Отговори
мяу преди 8 години
Чисто.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На бабушкерите занимаващи се с политика обезателно кюлоти с цвят на магнолия!
1
0
 
22
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
аз най ги обичам като са без бельо - без значение от зодията!