Съвети за красота за заети момичета

Няколко eфектни трика за жени на пълен график
Обновена: 26 яну 2016 19:13 | 26 яну 2016 18:57, Криси Табачка
2
Съвети за красота за заети момичета
Снимка: Outwatch

Съвременните жени имат много повече задължения от това да бъдат домакини.

Работните графици са пълни със срещи и неотложни задачи, майчинството не остава на заден план, а маневрирането между професионалния и личния живот буквално се дължи на организация на всяка свободна минута.

Кога остава време за самите тях? Заетите дами в днешно време със сигурност са не по-малко суетни от жените на предишните поколения.

Да, факт е, че рядко се намира "дупка" между задълженията, която да запълним с истинска релаксираща терапия в салон или да приготвим маска за лице в домашни условия.

За да не се налага да правите компромис с външния си вид, приложете в ежедневието следните изпробвани съвети за красота.

Ще усетите мигновено разликата.

Храна

Да се храните здравословно изисква понякога не просто повече средства, но и време. Въпреки това, има начин да изпълните дневната доза с витамини и да подсилите красотата отвътре навън. Консумирайте основно зеленчуци и плодове, богати на фибри.

Лишение

Добре е да се замислите над количествата захар, сол, кофеин и алкохол, които поемате. Редуцирайте ги максимално и в някакъв момент се опитайте да се лишите напълно от тях. Ще се чувствате много добре, след като организмът ви привикне.

Останалите съвети вижте тук


2
Още по темата: красота
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Sol преди 2 години
Ако се лишиш напълно от сол, както съветва статията, със сигурност скоро ще умреш, мисля до седмица. Ако силно я намалиш: костите ти няма да усвояват добре калция, а психиката ти ще пострада ставайки безволев и лесноманипулируем (може би това е целта?). Не случайно на войниците са давали повече сол преди битка, не случайно блокадата на Сърбия от Хитлер е била на сол а не на нещо друго.

Тези байки за това колко вредна е солта са манипулация на хората, за да не рипат много и да са послушни.